TERVETULOA
Huollattamaan varusteitasi tai hankkimaan uusia.

Lauantaina 14.6. Varuste.net / Ruosilankuja 3, Kånala, Helsinki. Ensimmäiset tuoteasiantuntijat & huoltoexpertit könynnevät paikalle siinä kympin aikaan ja erinäisiä huoltotoimenpiteitä suoritetaan aina kello neljään saakka. Tarkista kunkin huoltopisteen aukioloaika alla olevasta ohjelmasta.

Muutenhan myymälämme on aivan normaalisti auki klo 18.00, eli kuuteen saakka illalla, joten tänne joutaa ihan tavallisestikin asioimaan kaikkia tärkeitä kesähankintoja ynnä sellaista muuta.

Tässä nyt olisi tätä päivän sisältöä:

VAELLUSKENGÄT RUVELLA?
Meindlilta tulee ihan oikea jalkine- ja retkeilyalan erikoisasiantuntija paikalle kertomaan kenkien huollosta sekä tarvikkeista. Jos omaat nahkaiset Meindlin vaelluskengät, niillä on lompsittu maili jos toinenkin ja niille tarttis totisesti jotain tehdä, niin popot kassiin, messiin, mukaan ja huollattamaan ne tänne meille Meindlin kengänhoitotuotteilla. Onpahan muuten ihan hyviä tarjouksia noista huoltoroippeista sekä –aineista.
Meindl -asiantuntija Joppe paikalla n. klo 11.00-16.00

VESIHUOLTO.
Aineet ja systeemit, millä vedestä saadaan poistettua bakteereita, epäilyttäviä pöpöjä ja hämäriä haisuja ja -makuja. Katadyniltä löytyy tarpeeseen kuin tarpeeseen vedenpuhdistusaineet, niin matkustelijoille kuin esim. veneilijöille vesitankkeihin, veden varastointiin ym. Tule kuulemaan aiheesta lisää!
Katadyn -asiantuntija Joppe (sama kuin yllä) paikalla edelleen n. klo 11.00-16.00

MAGLITE HUOLTO.
Myymälässämme on taas vuosittainen, suurta suosiota nauttiva Maglite -huolto. Suosio on mm. perustunut siihen, että tarjoamme huollot teille ihan ilimatteeks. Muista ottaa oma legendaarinen Maglite -valaisimesi mukaan tai saahan meiltäkin uusia, jos ei omaa vielä ole.
Maglite -asiantuntija Hapa paikalla klo 12.00-16.00

NIKWAX -HUOLTOAINEET -20% Huomatkaahan hei, että koko Nikwax tekstiilinhoitoainevalikoima on meillä lauantaina tarjouksessa kahdenkymmenen pinnan alennuksella. Tuotteet löydät helposti lauantaina myymälämme keskeltä, info -pisteen läheisyydestä. Kalvovaatteen kyllästäminen ei enää yksinkertaisemmaksi voi muuttua: Vaatteet pesukoneeseen, mömmöt perään ja käynnistä kone. Heleppoo kö heinänteko.
Tarjous voimassa myymälässä ja verkkokaupassa lauantaina, 14.6. klo 10.00-18.00

OPI ITSE VAHAAMAAN FJELLUSI.
Fjällräven G-1000 Vahausklinikka klo 10.00-14.00

Fjällrävenin G-1000 matskusta valmistetut asut saa kyllästettyä ja hoidettua vahaamalla vaikka itse. Ota mukaasi Fjällrävenin G-1000 matskua oleva asusi, niin näytämme teille, miten ne saa suorastaan uuden veroisiksi. Täällä asiaan vihkiytynyt ja ennen kaikkea -omistautunut Fjällräven Waxmaster päivystää Fjellun osastolla, työpisteensä ääressä. Vahausklinikka on maksuton ja non-stop -periaatteella, eli voitte osallistua vahaukseen aina kun vahauspisteitä on vapaana.
Grand Waxmaster Jouni paikalla klo 10.00-14.00

OAKLEY.
Joo, meillähän on tuolla joku maailman makein Oakley –osasto, jossa on lasia ja valikoimaa vaikka kuinka ja paljon. Eikä tässä vielä kaikki: Lauantaina meillä on täällä erityisspesiaali Oakley-jefé, linssikirurgi ja yleispäällikkö ’The Rauli’, joka auttaa valitsemaan sinun tarpeittesi mukaiset lasit siihen, mitä ikinä harrastatkaan JA kertoo vieläpä mieluusti linssien huollosta ja lasien kunnon ylläpidosta.

Jos sinulla on jo Oakleyn huippupäheät prillit, niin päivän aikana voidaan myös vaihtaa niihin linssit sikäli kun tarvitset vaihtelua tai uusia ominaisuuksia. Työt on ilimaaset, tarvii vaan sitten kustantaa omasta pussista ne uudet linssit. Aika reilua, meijän mielestä.
Oakley -asiaintuntija Rauli paikalla n. klo 14.00-16.00

PS: Meillä kun oli muutama viikko sitten se Oakley -päivä, niin ne yhdet Ruotsalaisveijarit jossain mellanöl -päissänsä unohtivat meille vahingossa laatikkollisen noita tarjous-Holbrookkeja. Eli jos kesän kuuminta lasia halajat, niin se olisi nyt saatavilla varsin edukaasti hintaan 69¤. Väri: Crystal Blue w/Grey. Nämä kun loppuu, niin ne loppuu. Jos siis haluat nämä, ole nopea!

REAL NAM!
Ihmisen pitää syödä, varsinkin ulkona ja erityisesti retkeillessä. Norjalaiset naapurimme ovat onnistuneet keittelemään kasaan varsinaisen menestysreseptin onnistuneeseen retkiruokaan. Kaikkihan tietävät, että ulkona mikä tahansa maistuu hyvälle - paitsi että nyt kannattaa tulla toteamaan, että on olemassa retkiruoka, joka maistuu hyvälle siisteissä sisätiloissakin. Nämä on niiiin hyvöläisiä. Tule itse ja totea todeksi. Kait tästä on jotain pientä tarjousteluakin päivän aikana.
Real retkiruokamaistiaisia tarjolla klo 10.00-16.00

HUOLLA VALOKUVA-ALBUMISI SISÄLTÖ PAREMPAAN SUUNTAAN.
No, aika mukanäppärä aasinsilta sille, että meillä on noita Olympuksen valokuvauslaitteita, joilla on tapana kestää vähän kovempaakin kohtelua, ja jossain määrin vettäkin. Huomatkaa hei, että meillä on tarjouspaketti myös ihka oikealle sukelluskotelolle+kameralle, erittäin houkuttelevaan hintaan.