Pitkästä aikaa, hyvät ystävät.

No tässähän on ollut kaikenlaista ja aurinkokin on alkanut sitäpaitsi paistamaan, niin eipä sitä ole kerennyt konttorilla olemaan asiakasviestejä kirjoittelemassa. Nyt oli viimeistään pakko tarttua näppäimistöön ja taputella sujuvalla yksisormijärjestelmällä (tök, tök.) teille ilosanomaa. Nimittäin:

TERVETULOA
Lauantaina, 24.5.2014 Vuoden tärkeimpään kinkeröösiin, elikäs Oakley -myymälätapahtumaan. (klo 10.00-18.00)

Mitäs siitä sitten oikein hyötyy? No ainakin sen, että lauantaina, siis vain ja ainoastaan lauantaina, luukutamme kaikki Oakley -tuotteet pihalle kahdenkymmenen pinnan alella (-20%).

Lisäksi, uskallamme luvata muita kiinnostavia ja uskomattomia tarjouksia kyseisen, aikas makean tuotemerkin tiimoilta. Ai niin joo. Ja myymälästä (ja nimenomaan vain myymälästä) Oakley -kamppeensa ostaneita muistetaan pikkuisella Oakley -aiheisella yllärillä. Tässä kantsuu olla melkoisen nopea, sillä noitakin on rajattu määrä. Reilusti, mutta rajatusti.

Noi yhet Pohjoismaan kovimmat Oakley-Jefet aikoo kanssa tulla paikalle heilumaan kaikenmaailman härpättimien kanssa aina ruotsista saakka, joten sekin lienee nähtävyys niille, jotka semmoisesta tykkää. Ne tulee paikalle jollain ihme Oakleyn tapahtuma-autolla, jonka sisältö on meitin porukoille vielä ihan hämärän peitossa, mutta eiköhän senkin sisältö paljastu meille kaikille lauantaina, kun ne paikalle porhaltaa. Ainakin ne lupasi tuoda niitä nimenomaisia pikkuylläreitä.

Ja sitten jotkut onnekkaat, täysi-ikäiset humppaheikit ja -hilmat voivat osallistua myös pieneen arvontaan myymälässä, jossa palkintoina on sisäänpääsy illan viileimpiin Oakley -jameihin Helsingin ytimeen. Ne pidetään sellaisessa Namu -nimisessä kapakissa. On vissiin ihan hyvä paikka, paljon tyylikkäämpi kuin nämä Kånalan paikalliset, kuulemma.

Ja kaikille makeilijoille muutenkin tiedoksi, että siinähän meillä Oakley -osaston vieressä sijaitsee makeilun kuninkuusluokassa painiva Rip Curlin -osasto, ja siellä teitä väijyy ystävällismielisesti meitin ihka oma surffikeisari, elikäs Jai. Käykää sanomassa sedälle päivää, heittämässä ylämorot ja fiilistelemässä surffikamaa.

Ja ennenkuin toimistopäällikön Härski-Hanskin työpuhelin alkaa soimaan vinhasti&vihaisesti siitä epäkohdasta, että aina Helsinkiläisiä suositaan, niin korostettakoon, että Oakleyn tarjoustuotteet voi tilata itselleen lauantain aikana myös netistä. Ei saa ylläriä, mutta sellaista se nyt vaan on.

Eimuutaku tervetulot - nähdään sankoin joukoin myymiössä. Eiköhän tästä ihan kiva tapahtuma ole tulossa.


Ja on meillä asiaa niillekin, joita kiinnostaa joku muukin kuin ylimakeet aurinkolasit.

Sukelluskausi avautuu täällä pohjolassakin täyden teolla, jotenka ihan hyvä kohta lähteä mainostelemaan vähän dyykkikamaa.

Olympus tekee järjettömän hyviä kameroita ja niihin vieläpä erittäin asiallisia koteloita asialliseen hintahaarukkaan jopa. No joo, asialliset on hinnat muutenkin, mutta me ollaan tykätty joissain asioissa vähän liioitella, eli nyt lähtisi todella helmi kamera koteloineen monenkymmenen pinnan kamppishintaan. Näitä ei oikeasti enää kovinkaan montaa ole, joten jos mielit allaolevankaltaisen valokuauslaitteen hommata, niin nyt se kannattaisi tehdä.

Olympus XZ-2iHS kamera & PT-054 Sukelluskotelo

Tarjoushinta 499.00 ¤
(Suositushinta 812.50 ¤)

-38%

Nonniin. Sittenhän me ollaan kanssa poimittu tähän joitain välttämättömyystarvikkeita sukellusta ajatellen. Pääpaino on perusvälineissä, kuten alta huomaatte. Vink, vink kaikki sukelluskurssia suunnittelevat/ sellaisen aloittaneet, jotka ei ole omia peruskamoja ehtineet vielä hankkia.

Seacsub Prime Boots 5mm

5mm neopreenikengät. Sivulla vetoketju.
Hinta 32.00 ¤


Ja sitäpaitsi nämä on ihan sikahyvät räpsät:

Seacsub Propulsion 4x4

Monikäyttöiset perusräpylät kantajousilla. Helppokäyttöisyytensä ansiosta soveltuu hyvin niin aloittelijoille kuin edistyneemmille...
Hinta 80.00 ¤

Seacsub K2 HD

Snorkkeli ergonomisella suukappaleella, tyhjennysventtiilillä ja roiskesuojalla.
Hinta 22.90 ¤

Seacsub Iena

Laadukas perusmaski perusjampalle. Muotoilunsa ansiosta sopii naamaan kuin naamaan.
Hinta 38.00 ¤

Mares Flexa Fit 6.5mm

Mareksen uutuushanska kylmiin vesiin. Erittäin joustavan Flexa-neopreenin sekä innovatiivisen leikkauksen ansiosta hanska istuu kä...
Hinta 38.00 ¤

Seacsub Double Flap 6mm

6mm huppu, jossa mukana puvun alle tuleva lärpäke. On muuten pätevä laite.
Hinta 37.00 ¤Sano EI ärsyttävälle ininälle.

Hyttyset sun muut viheliäiset ärsytykset alkaa nyt kuoriutumaan niistä ihme munista, tai mistä tuuteista ne nyt itsensä ulos punkeekaan. Uskopaakas pois: ollaan testailtu kaikenmaailman hyttysranneketta, mölyhattua, hyönteissyöttiä, haudetta, laudetta ja paudetta, muista härveleistä puhumattakaan. Mutta ihan ovat olleet hanurista nuo kaikki tuollaiset. Enää ei kuitenkaan tarvitse heitellä hanskalla ilmaveiviä. Meillä on nyt taas meinaan valikoimissa näitä erilaisia asianmukaisia laitteita, jotka toimii erittäinkin hyvin.

Nyt, jos haluaa piha- tai mökkiympäristönsä muuttaa hyttysvapaaksi alueeksi, niin homma kannattaa aloittaa mahdollisimman aikaisin, eli heti. Kun aloittaa hyttysten imuroinnin välittömästi kun ne vihulaiset alkavat valtaamaan ilmatilaa, niin saadaan paras mahdollinen tulos aikaiseksi.

Mosquito Magnet -houkutin kattaa 4000 neliömetrin alueen ja pikkupirukkaan koosta riippuen verkon vetoisuus on 8000-13000 hyttystä/ mäkäräistä ja mitä muita pistiäisiä ja purevia ärsykkeitä ne nyt onkaan.

Mosquito Magnet vokottelee hyttyset suihinsa ja jos hyvin menee, niin se tosiaan tyhjentää sen neljäntuhannen neliön kokoisen pihan hyttysistä heittämällä. Toi Patriot –malli toimii verkkovirralla, ja Independence on taas sellainen, minkä voi ottaa mihin tahansa hatelikkoon mukaan jossa ei sähköä tai muuta sivistystä ole: se meinaan toimii pattereilla.


Mosquito Magnet Patriot -hyttysansa

Vallankumouksellinen torjuntamenetelmä, jonka avulla hyttyset, mäkäräiset ja muut pistävät tai purevat hyönteiset voidaan torjua j...
Tarjoushinta 459.00 ¤
(Suositushinta 499.00 ¤)

-8%
Mosquito Magnet Independence -hyttysansa

Vallankumouksellinen torjuntamenetelmä, jonka avulla hyttyset, mäkäräiset ja muut pistävät tai purevat hyönteiset voidaan torjua j...
Hinta 849.00 ¤
(Suositushinta 999.00 ¤)

-15%

Toinen hyvä vaihtoehto on Thermacell-merkkinen, mukana kannettava hyttyskarkotin, joka omien- ja asiakkaiden kokemusten mukaan on älyttömän tehokas.

Laitteen mukana tulee kaasusäiliö ja kolme täyttöpakkausta joista riittää karkotetta n. 12 tunniksi. Sen jälkeen voi ostella muutamaa ihan OK hintaista täyttöpakkausta. Tämä härveli loppui viime vuonna (taas) pahasti kesken, joten otimme niitä tällä kertaa paljon sisään. Koska olemme nössöjä ja pelaamme safetyllä, niin nuo loppuu varmaan taas.

Tuon perinteisen mallin lisäksi Thermacellin valikoimissa on myös tuollainen lyhdynnäköinen vehje, joka sopii vaikka takapihan illanistujaisiin pöytävaloksi. Ja siis ihan yhtälailla toimii karkottimena kuin tuo perusmallikin.

ThermaCELL Hyttyskarkoitin

Hajuton suoja hyttysiä vastaan ulkokäyttöön. Vihdoinkin Suomen markkinoille on tullut ratkaisu, joka karkottaa hyttyset todella...
Hinta 26.90 ¤
(Suositushinta 29.90 ¤)

-10%
ThermaCELL Hyttyslyhty

Muuten täysin samalla tavalla toimiva tuote, kuin Thermacell-hyttyskarkoitin, mutta tässä tuotteessa on mukana pattereilla toimiv...
Hinta 39.00 ¤

ThermaCELL Täyttöpakkaus R-4 säästöpakkaus, (4 kaasusäiliötä ja 12 karkotetyynyä).

Pakkaus sisältää: Tarvikkeet noin 48 tunnin käyttöä varten (4 kaasusäiliötä ja 12 karkotetyynyä). Jos karkoittimen käytössä on ...
Hinta 27.80 ¤
(Suositushinta 29.90 ¤)

-7%
ThermaCELL Täyttöpakkaus R-1

Pakkaus sisältää: Tarvikkeet noin 12 tunnin käyttöä varten (kaasusäiliön ja kolme karkotetyynyä). Jos karkoittimen käytössä on ...
Hinta 8.90 ¤


Thermacellilta löytyy myös peruslaitteeseen sopiva, järjettömän kätsy kantolaukku, jonne saa laitettua tuon kaukosäätimen kokoisen hyttyshäätimen sekä tarpeelliset varaosat laitteeseen. Eikä tässä vielä kaikki: Sen lisäksi että sen saa kätevästi vyölle, niin laitteen kiinnittäminen onnistuu puuhun, veneeseen, teltan ulkopuolelle tms. tolppaan.

ThermaCELL Kantolaukku

Kätevä tapa kantaa ThermaCELL-karkotinlaitetta. Erilliset taskut kaasusäiliölle ja karkotetyynyille. Varma tapa kiinnittää laite e...
Hinta 13.90 ¤

No. Tulihan puheripuli, kun sai pitkästä aikaa olla spämmäilemässä iloksenne. Eiköhän se perusmotivaatio taas palaudu n. seuraavalla viikolla, ni ei tarvitse niin paljoa jauhantaa lueskella. Tai istten täytyy, miten sitä nyt innostuukaan.

Nähdäänhän lauvvantaina Oakleyn tiimoilta myymälässä, ja muistakaahan alkaa häätämään niitä pihamaan pirukkaita noilla edellämainituilla hyttysimureilla.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Ilmoitattehan, mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net