Metsästyslupien myynti on alkanut 01.04.2014 klo 10.00.Onhan näitä.

Aurinko paistaa kirkkaasti, joka on aika hauskaa. Epäilemme, että ko. valoilmiö johtuu siitä, että on joku kevät menossa. Tiedä sitten siitä, mutta terveellistä ja jopa tyylikästä on käyttää laadukkaita aurinkolaseja noitten kahden näkevän munaskuukkelin päällä.

On tärkeää, että nuo mainiot naamassa omissa kuopissaan sijaitsevat kuukunat pysyvät tuoreina mahdollisimman pitkälle elämässä. Ja siis edellämainittu voidaan nimenomaan taata suojaamalla ne siltä inhalta uuvee-säteilyltä. Ollaan kuultu, että se just ei ole hyväksi silmille ollenkaan.

Moni ei ehkä ole tullut ajatelleeksi ennen kuin nyt, kun asiaa ihan mainostetaan, että meillähän on pohjoisen pallonpuoliskon hienoin kokonaan Oakley -tuotemerkkiin keskittyvä shop in shop. Pääsääntöisesti tuolla hyllyissä notkuu kaikki aurinkolasimallit, mitä Oakleylla on tarjota ja useissa eri väreissä, jopa. Polarisoituna ja normaalilinssillä. Lasien lisäksi on tietty kaikenlaista muutakin makiaa hilpettä ko. tuotemerkiltä.

Alla kuvallista todistusaineistoa:Tässä vielä pari kuvaa lisää, tuossa vasemmanpuoleisessa esiintyy meitin maailman ihanin Oakley-Laura, joka osaa auttaa oikeanlaisien lasien valinnassa kaikkia reippaita aurinkolasien ostostelijoita. Lare tietää meinaan näistä aikas paljon, eikä hällä ole pöllömpi tyylitajukaan. Suosittelemme.Tuotanoinniin. Meillä on noita laseja niin laaja valikoima, ettei ne kyllä hevillä yhteen mainosviestiin tai kenenkään sähköpostiplootaan mahdu. Siksi ollaan poimittu tähän joitan maistiaisia omista suosikeistamme, ja koko valikoima löytyy aina kunkin tuotelistan alta. Melko kätevää, mutta menköön tällä kertaa.


Tässä olisi muutamia miesten laseja, normaalilla linssillä:

Oakley Deviation,MotoGP, Polished Black/Jade Iridium

Hinta 149.00 ¤

Oakley Holbrook, Matte Black/Positive Red Iridium

Hinta 129.00 ¤

Oakley Plaintiff Polished Gold w/Dark Grey

Hinta 159.00 ¤

Oakley Antix, Polished Black, Warm grey

Hinta 129.00 ¤


Kaikki miesten Oakley -aurinkolasit normaalilla linssillä

Miehille aina vaan lisää laseja, nämä alla esitellyt ovat polarisoidulla linssillä. Tässä pari esimerkkiä, mutta tuotteiden alla olevasta linkistä pääsee katsomaan koko valikoiman.

Miten polarisointi sitten muka eroaa tavallisesta linssistä? Noh. Polarisoidut linssit päästävät vain osan säteistä lävitseen, joko pystysuuntaiset tai vaakasuuntaiset. Ja tää on muuten, kuulkkaat jännä juttu: Polarisoinnin voi todeta asettamalla kaksi polarisoitua linssiä päällekkäin, toisen pohjois-etelä-suuntaan ja toisen itä-länsi-suuntaan. Ja kreisein homma siis on se, että nämä kaksi päällekkäistä linssiä eliminoi kaikki säteet, jolloin niiden läpi ei pysty enää näkemään.

Miksi joku sitten haluaisi tällaiset? No siksipä, että nämä on ihan päälliköt vesillä ja lumilla. Veden heijastuksenkin saa aika hyvin hävitettyä näillä prilleillä, eli jossain määrin pystyy näkemään vähän vedenpinnan allekin. Tämä ominaisuus ilahduttaa monia kalamiehiä ja -naisia, sekä veneilijöitä varsinkin, jos tarvitsee havainnoida pintakiviä tms.

Oakley Monster Dog,SI Matte Black, Grey, Polarized

Hinta 159.00 ¤

Oakley Blender, Polished Black/Grey Polarized

Hinta 189.00 ¤

Oakley Frogskins LX Tort/Blue w/Bronze Polar

Frogskins LX- mallit ovat normaaleita Frogskins leveämpiä ja soveltuvatkin hyvin melkein kaikille kasvomalleille.
Hinta 179.00 ¤


Kaikki miesten Oakley -aurinkolasit POLARISOIDULLA linssillä
Naisille löytyy ihastuttavan kattava valikoima molemmista linssityypeistä niin sporttiseen menoon kuin naiselliseen keikistelyynkin. Kaikille löytyy varmasti joku mieluinen malli, tai kaksi. Tai kolme.

Oakley Daisy Chain, Rose Gold/VR50 Brown Gradient

Hinta 129.00 ¤

Oakley Fringe, Green Sherbert/G40 Black Gradient

Hinta 99.00 ¤
(Suositushinta 109.00 ¤)

Oakley Beckon, Emerald Iridescent/G40 Black Gradient

Hinta 109.00 ¤

Oakley Commit SQ, Polished Black w/Black Iridiu

Hinta 139.00 ¤


Kaikki naisten Oakley -aurinkolasit normaalilla linssillä
Ja sitten samaa taattua tyyliä, glamouria, uskottavuutta ja viileyttä tarjolla polarisoidulla linsseillä, porffavoor. Tuo oli siis kansainvälisempää ulkomaankieltä, ja meinaa että "olkaatten hyvä."

Oakley Warm Up Pol Black w/ OO Grey Polar

Hinta 169.00 ¤

Oakley Backhand, Chocolate Sin/Bronze Polarized

Hinta 159.00 ¤

Oakley Twentysix.2, Cosmo w/ Grey Polar

Hinta 169.00 ¤


Kaikki naisten Oakley -aurinkolasit POLARISOIDULLA linssillä
Sittenpä seuraavanlaiseen asiaan, joka on tässä kohti varsin ilmoitusluontoinen:

YHTEISMETSIEN LUPAMYYNTI ALKAA 1.4. klo 10.00.
Kuten otsikossa sanottiinkin, niin Kemijärven-, Kuusamon-, Posion- ja Sallan Yhteismetsien lupamyynti alkaa nyt tulevana tiistaina, 1.4. klo 10.00. Ja siis meiltähän näitä saa ostaa. Aika kätevää, hyvin pitkälti.


Vastuullista ulkoilua auringossa ja mukavaa viikonjatkoa ja -loppua muutenkin. Ei tämä kevät tosiaan mitään hullumpaa aikaa ole.


Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Ilmoitattehan, mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net