Mitä ihmettä nyt taas tällä kertaa.

Hinnoittelija pimahti päästänsä, ja näin ollen iso valikoima talviurheiluvarusteistamme napsahti tarjoukseen. Se ei varmaan haittaa.

Talvi on talviurheilun kulta-aikaa ja lumi, sekä jää mahdollistaa sellaisia tekemisiä, mitä kesällä ei helposti pysty harrastamaan kuten hiihto, leijahiihto sekä yleinen pakkasessa patsastelu.

Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota noihin lasten suksipaketteihin, sekä laajaan nano- ja pitopohjaisten suksien valikoimaamme, jotka on saatavilla aikas houkuttelevaan hintaan. Alla muutamia esimerkkejä sekä suoria linkkejä parhaisiin paloihin:
Madshus Supergrip Junior suksipaketti

Tarjoushinta 139.00 €
(Suositushinta 199.00 €)

-30%
Peltonen Lasten Nanogrip Tiger-suksipaketti

Tarjoushinta 159.00 €
(Suositushinta 195.00 €)

-18%
Madshus Butterfly Girl suksipaketti

Tarjoushinta 139.00 €
(Suositushinta 199.00 €)

-30%
Peltonen Facile Nanogrip NIS-levyllä 2012

Huippusuosittu Nanogrip-suksi, joka on koko pohjan mitalta Nanogrip-materiaalia. Ytimenä ilmakanvoitu puurunko. Toimii parhaiten j...
Tarjoushinta 135.00 €
(Suositushinta 239.00 €)

-43%
Peltonen Facile Nanogrip NIS-levyllä 2013/2014

Huippusuosittu Nanogrip-suksi, joka on koko pohjan mitalta Nanogrip-materiaalia. Ytimenä ilmakanvoitu puurunko. Toimii parhaiten j...
Tarjoushinta 179.00 €
(Suositushinta 249.00 €)

-28%

KAIKKI MADSHUSIN PITOPOHJASUKSET (suurin osa tarjouksessa!)

KAIKKI PELTOSEN NANOGRIPIT (Tarjouksessa/poistossa)

KAIKKI PELTOSEN VOIDELTAVAT SUKSET (Tarjouksessa/poistossa)

KAIKKI MADSHUSIN VOIDELTAVAT SUKSET (Tarjouksessa/poistossa)


Talvi ALEALEALE!
Talvea on vielä jäljellä, ja niin on talvikenkiäkin. Talvikengät lähes järjestään -20% alessa, jotkut jopa vähän enemmänkin. Klikkaa alla olevaa tarjousbanneria, johon on koostettu suoraan tarjouksessa olevat perustalvijalkineet ja hämmästy:Sitten vielä sellainen juttu, että tästä alla olevasta pääsee katsomaan liukueste-/ nastajalkinepuoleltamme noita Ice Bugeja. Kaikki Ice Bugit eivät suinkaan ole alessa, mutta aika hyvä otanta mm. Cortinaa, Metroa, Speed BUGrippiä.. Linkki johtaa kaikkiin liukuestejalkineisiin, ja nämä alennetut tuotteet löytyvät listan alareunasta.


Leijailu on mukavaa puuhaa.
Suomessa leijalajien talvinen harrastusmuoto – leijahiihto, eli snowkiting on kasvattanut suosiota kiihtyvällä tahdilla. Leijailun alkeet on helpointa ottaa haltuun talvella, ja alkeiskurssit ovat aika lailla päällä nyt. Kun tämän kauden reippaasti harjoittelee, niin varmasti kykenee sitten sulan veden aikaan jatkamaan lajia vetten päällä.

Hiihtoleijaa voi siis käyttää erittäin monipuolisesti. Leijalla voi harrastaa retkihiihtoa. Sen avulla voi lähteä hakemaan koskemattomia tuntureita ja rinteitä, jolloin voit tunturin juurelle päästyäsi käyttää sitä henkilökohtaisena hiihtohissinä. Leijoilla pystyy nousemaan ylös jopa 45 asteen ylämäkiä. Kokeneet harrastajat voivat käyttää leijaa freeride -harrastukseen.

Nyt meillä on monenmoista leijaa tarjouksessa, ihmettelehän näistä käyttötarkoituksiisi sopiva. Nuo harkkaleijat on tarkoitettu leijan lennättämisen harjoitteluun. Jos et ole koskaan lajia harrastanut, niin ota rohkeasti asiaksesi mennä jonkun kokeneemman kaverin oppiin, joka näyttää perusasioita ja ilmoittaudu toki kursseille, niin saat tästä kyllä hauskan ja vauhdikkaan harrastuksen.

Ozone Ignition Trainer 2,0m2 3-line

Huippuluokan harjoitusleija leijahiihdon ja leijasurffin opetteluun tai ihan vain hauskaan lennätykseen. Sukset,lumilauta tai retk...
Tarjoushinta 175.00 €
(Suositushinta 230.00 €)

-23%
Ozone Ignition Trainer 1,6m2 3-line

Huippuluokan harjoitusleija leijahiihdon ja leijasurffin opetteluun tai ihan vain hauskaan lennätykseen. Sukset,lumilauta tai retk...
Tarjoushinta 165.00 €
(Suositushinta 219.00 €)

-24%
Ozone C4 Complete 11m2 2012

Uusi C4 on monitoimileija jokaiseen makuun. Tämä leija toimii niin radikaalisti kovassa kelissä kuin käyttäjä voi ikinä toivoa, ja...
Tarjoushinta 1090.00 €
(Suositushinta 1815.00 €)

-39%
Ozone Catalyst Complete 12m2 2014

Ozonen viimeisin leija vesille, joka tarjoaa monikäyttöisyyttää kaikentasoisille harrastajille aloittelijasta kokeneelle harrastaj...
Tarjoushinta 1259.00 €
(Suositushinta 1590.00 €)

-20%


Kaikki harjoitusleijamme

Kaikki patjaleijamme

Kaikki pumpattavat leijamme

Kaikki valjaamme

Katso tästä kaikki LEIJAHIIHTO -tuoteryhmämme tuotteet!

Laskuvehkeet laskettuun hintaan
...Eikä tässä vielä kaikki. Pulkat lähtee nyt ihan uloslaskuhintaan. Siitä vaan sopivan kokoista laskinta alle ja mäkeen.

Nauttikaahan meitin talvivarustealennusmyynnistä, mutta vielä enemmän kauniista talvisesta kelistä. Monin paikoin on aurinko paistellut viime viikkoina enemmän kuin koko alkutalvena yhteensä. Laduille, mäkeen tai aavoille lumikentille niinkuin olisi jo. Palataanhan uusiin kujeisiin jälleen ensi viikolla.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Ilmoitattehan, mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net