Alla oleva tapahtuma on jo pidetty viime lauantaina (11.1.), seuraava asiakasviestimme julkaistaan tällä sivulla keskiviikkona, 15.1.

Havuja ***kele!

Nyt se tulee tänne eteläänkin vihdoin, viimein, pitkän odottamisen jälkeen: Pakkanen! Ja sitä myötä säätieteilijät ovat arvanneet suomen eteläisellekin sääkartalle jotain luntakin.

Kutsumme kaikki innokkaat latujen hirmut ja muut ihme hiihtäjät Konalaan suureen Huolto- ja Voitelupäivään. Hulinaa paikan päällä alkaen heti kun myymälämme aukeaa, elikäs lauantaina 11.1. klo 10.00. Tuote-edustajat, sekä spesiaaliasiantuntijavieraamme ovat tavattavissa klo 16.00 saakka. Muutoin myymälä on auki normaalisti klo 18.00 asti.

Lauantaina myymälämme on miehitetty omalla mainiolla henkilökunnallamme ja hiihto-osastolla häärii päivän isäntänä hiihto-ässämme, Konalan Karpaasiksikin tituleerattu Patrik. Päivän erikoisvieraina paikalle saapuu parhaimmat tyypit Fischeriltä, Madshusilta, One Wayltä, Salomonilta sekä Vauhdilta.

Kaikkien meidän puolesta erittäin paljon tervetuloa kuulemaan viimeisimmät vinkit voiteluun ja suksien hoitoon. Voit myös jättää lankkusi meille huollettavaksi, voideltavaksi tai putsattavaksi, jos tarvetta ilmenee.


FISCHER
Fischeriltä meillä on tarjota esimerkiksi Pertsahiihtopakettia erikseen sekä miehille että naisille 329 ¤ -hintaan. Paketti sisältää:

Miehille
• Fischer CRS Classic Vasa NIS -sukset
• Fischer RC3 Classic -monot
• Fischer Exercise Classic NIS Yellow -siteet

Naisille
• Fischer CRS Classic Vasa NIS -sukset
• Fischer RC Classic My Style -monot
• Fischer Exercise Classic NIS Yellow -siteet

Fischerin tuotteita myydään ainoastaan myymälässämme, eli verkkokaupasta niitä ei valitettavasti saa - tervetuloa siis katsastamaan koko Fischer -valikoimamme Konalaan! Fischerin tuoteasiantuntija paikalla klo 10.00-16.00.

SALOMON
Salomonilta kärkitarjouksina nämä viimeisen päälle olevat pertsailijan unelmapaketit.

Salomonin tuoteasiantuntija paikalla klo 10.00-16.00.

Salomonilta löydät myös ihan ultimaagisen makeita urheiluvaatteita - tule suksibisnesten ohella hypistelemään näitäkin:

Salomonin urheilu- ja treenivaatteet


Salomon XC Pertsahiihtopaketti miehille

Tarjoushinta 299.00 ¤

Salomon XC Pertsahiihtopaketti naisille

Tarjoushinta 299.00 ¤
MADSHUS
Huippuja luistelupaketteja sekä naisille, että miehille - unohtamatta pikkumiehiä & pikkunaisia elikäs lapsosia. Madshusilla todellakin on erihyvä lasten suksivalikoima.

Madshusin tuoteasiantuntija paikalla klo 10.00-16.00.

Madshusilta huippusuksien ja -monojen lisäksi myös paljon oheistarviketta, hanskaa, reppua, juomavyötä... Katso alla olevasta linkistä koko hämmästyttävän laaja Madshus -valikoimamme.

Madshusin koko tuotevalikoima


Madshus Luistelupaketti naiselle

Tarjoushinta 399.00 ¤
(Suositushinta 577.00 ¤)

-30%
Madshus Luistelupaketti miehelle

Tarjoushinta 399.00 ¤
(Suositushinta 577.00 ¤)

-30%ONE WAY
Huippuluokan huippusauvoja ja muuta hyödyllistä hiihtoon liittyvää rekvisiittaa. Tule, katso ja hämmästy.

One Wayn tuoteasiantuntija paikalla klo 10.00-16.00.

Alla olevasta linkistä pääset katsomaan myös muita One Wayn tuotteitamme:
One Wayn koko tuotevalikoima


One Way Termos juomavyö

Lämpöäeristävä juomavyö, joka pitää juomasi kesällä kylmänä ja talvella kuumana. Päällä tasku esimerkiksi voidepurkeille.
Hinta: 19.00 ¤

One Way Diamond 9 Max Premio

Putki 100% hiilikuitua. Putken titaani pinnoite lisää jäykkyyttä. Kevyt kilpasompa sekä kilpakahva. Väri: keltainen/Hopea.
Hinta: 99.00 ¤

One Way Diamond Storm 10 Max Extra Hot

Hinta: 159.00 ¤

One Way Diamond Storm Premio

Huippuluokan sauva hiihtäjälle joka haluaa ne viimeisimmätkin sekunnin sadasosat pois kellosta. Todella kevyt 100% Premio Carbon v...
Hinta: 249.00 ¤
VAUHTI
Vauhti on mukana päivässä esittelemässä verrattomia voitelu- ja huoltotuotteitaan. Tule kuulemaan viimeisimmät vinkit ja vihjeet.
Vauhdin tuoteasiantuntija paikalla klo 10.00-16.00.

Päivän VAUHTI -erikoistrajous:
30:lle ensimmäiselle yli 20¤ arvosta Vauhti -tuotteita ostaneille Vauhti Thermo -hiihtohanskat kaupan päälle (sh.39,90¤)

20:lle ensimmäiselle yli 50¤ arvosta Vauhti -tuotteita ostaneille VAUHTI FOX GEL fluorigeeli kaupan päälle (Sh. 69,90¤)

Olkaahan siis ripeitä - noita kaupanpäällisiä on varattu juurikin tasan yllämainitun verran. Ja siis selvennykseksi, että tietty yli kahdenkympin ostoksesta saa hiihtohanskat ja yli viidenkympin hankinnoista fluorigeelin. Jälkimmäisessä tapauksessa saa siis ainoastaan tuon arvokkaamman tuotteen, eikä suinkaan molempia. Ihan NIIN höveleitä ei täällä sentään olla, vaikkakin vähän höllämielisiä siltikin.

Vauhdin koko tuotevalikoima


Vauhti keltainen -1…+10 high fluor luisto 45 g

fluorikeltainen vastaa kovuudeltaan violettia voidetta, mutta sen sisältämä fluorin määrä on violettia korkeampi. se soveltu...
Hinta: 49.90 ¤

Vauhti Luonnon korkki

Hinta: 4.50 ¤

Vauhti Synteettinen korkki

Hinta: 3.90 ¤

Vauhti Lumilauta Sikli 320mm

Lumilautasikli
Hinta: 9.90 ¤

Vauhti Sikli 3mm

Perussikli
Hinta: 4.90 ¤

Vauhti pohjustusparafiini 90 g

fluorittomien luistovoiteiden oikea ja riittävä käyttö niin huippu-urheilijoiden kuin kuntoilijoiden suksissa on koko luistovoitel...
Hinta: 11.90 ¤

Vauhti pohjavoide super 45 g

erinomainen kulutuskestävyys. voideltava raudoittamalla. käytä pohjavoide superia alusvoiteena karkeilla ja kuluttavilla lumilla, ...
Hinta: 5.90 ¤

Vauhti k9 -1…+2 k-line fluoripito 45 g

nollakelien erikoisvoide. parhaimmillaan kostealla liipalla tai vaihtelevissa, ongelmallisissa nollakelin olosuhteissa - kaikilla ...
Tarjoushinta: 15.90 ¤
(Suositushinta 19.90 ¤)

-20%
Vauhti pikailuisto speed gel sininen +5…-6 60 ml

helppokäyttöinen ja nopea, fluoria sisältävä nestemäinen yleisluistovoide murtomaasuksiin, laskettelusuksiin ja lumilautoihi...
Tarjoushinta: 9.00 ¤
(Suositushinta 12.90 ¤)

-30%
Vauhti pohjustusparafiini 90 g

fluorittomien luistovoiteiden oikea ja riittävä käyttö niin huippu-urheilijoiden kuin kuntoilijoiden suksissa on koko luistovoitel...
Hinta: 11.90 ¤
MUITA TARJOUKSIA - ODLO
Lähdettiin ihan hinnoilla hulluttelemaan noilla meidän lopuilla Frequency -puvuilla. On kyllä hyvä tuo Björndalen -tarjouskin.
Näitä tarjousasuja on rajallinen määrä, muutens. Eli myyvvään niin kauan kuin niitä riittää. Sitten kun nämä on loppu, niin sitten ne on loppu.

Näiden tarjousvermeiden lisäksi meillä on muitakin todella komeita hiihtoasuja ja -asustetta myymälässä ja verkkokaupassa toki. Katso alla olevasta linkistä että mitä ja kaikkea:

Odlon koko tuotevalikoima


Odlo Frequency + Energy

Tarjoushinta 148.00 ¤
(Suositushinta 299.00 ¤)

-50%
Odlo Björndalen Jacket + Pants

Tarjoushinta 198.00 ¤
(Suositushinta 399.00 ¤)

-50%
Odlo Björndalen Jacket + Pants Women

Tarjoushinta 198.00 ¤
(Suositushinta 399.00 ¤)

-50%
Tervetuloa kaikki sankoin joukoin meille lauantaina, tai siis saa meille muutenkin tulla, mutta lauantaina nyt olisi nämä karkelot.

Siihen asti mukavaa talven odotusta, joillain teillä siellä pohjoisessa on ollut talvi jo pitkät pätkät, mutta täällä Konalan leveyspiirillä odotetaan lunta ja pakkasta kuin vähämiälinen joulupuuroa.

Latua, latua!
Huutelee ja toivottaa:
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Ilmoitattehan, mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net