HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Jaha. Ihan ekana asiana siis ilmoitamme, että tänä vuonna ollaan vielä tunnin verran auki (kauppa menee sulki klo 18.00), mutta verkkokaupassa voi asioida vaikka kellon ympäri. Huomenna, vuoden ensimmäisenä päivänä, elikäs keskiviikkona 1.1.2014 pidetään myymälä kokonaan kiinni.

Uusi vuosi ja uuden kujeet koittaa, ja niitä uusia kujeita varten tehdäänkin vähän tilaa tonne meitin vaaterekkeihin. Viime viikolla siivottiin reippaalla kädellä tuotteita tuonne meijän poisto-osastolle, ja samaa ahkeraa työtä ollaan jatkettu koko tämän viikon.

Noh - teitä varmaan kiinnostaa katsella, että mitä ollaan taas keksitty tällä viikolla, joten jaarittelu sikseen ja tarjousten kimppuun:

Jumppaajille, pumppaajille ja muille laatutietoisille vapaa-ajan vipeltäjille:
Under Armourin koko myymälässä & varastossa oleva mallisto on nyt huokeassa -20% alessa. Jotkut on jopa enemmänkin tarjouksessa, mutta toivottavasti se ei haittaa.

Nämä ovat tosiaan viimeinen erä laatuaan, kun nämä loppuu, niin ne on loppu ja odotellaan sitten keväälle muita uutuuksia ko. tuotemerkin tiimoilta.


Kaikki Under Armourin tuotteemme


3 kerrosta on enemmän kuin 2.
Vielä on muutamia 3-kerroskalvollisia takkeja poistossa. Näitä ei ole enää paljoa, mutta jos koko ja malli miellyttää, niin nyt on hyvä tsäänssi, eli mahdollisuus, bongata itselleen muutoin melko rapean hintainen rotsi edukkaaseen poistohintaan.

HUOM! Näitä on ihan muutamia jäljellä, ja ovat vihoviimeisiä kappaleita. Kun nämä loppuvat, niin lisää ei valitettavasti tule.


Kaikki poistohintaiset 3-kerros kalvolla varustetut takkimme

Kaikki poistohintaiset Soft Shell -takkimme


Ei takkia ilman housuja.
No ihan sama juttu kuin yllä, mutta tällä kertaa kyseessä takkien alaosat, eli housut.

HUOM! Näitä on myöskin siis ihan muutamia jäljellä. Kun nämä on loppu, niin lisää ei valitettavasti saa.


Kaikki poistohintaiset 3-kerros kalvolla varustetut housumme

Kaikki poistohintaiset Soft Shell -housumme


Lisää housuja.
Hyvät, sopivaan käyttötarkoitukseen valitut housut on liikkumisen mukavuuden Aa ja Oo. Meillä on rontattuna tuonne pikku rekillinen ulkoilu- ja vaellushousuja. Pidemmällä-, lyhyemmällä-, ja irroitettavalla lahkeella. Valitse omiin höntyilyihisi sopivat pökät.

... rajoitettu määrä, yksittäiskappaleita, niin kauan kuin näitä riittää. Kun loppuvat, niin uusia tismalleen samanlaisia ei valikoimastamme enää saa.


Kaikki poistohintaiset miesten vaellushousut

Kaikki poistohintaiset Soft Shell -housumme


Lisää housuja, tällä kertaa nimenomaisesti hameväelle.
Erinomaisen hyviä vaellushousuja naisellisella leikkauksella. Näillä kyllä kelpaa itseään ulkoiluttaa niin tuntureilla, sienimetsässä kuin koiran kanssa lenkilläkin. Monenlaista, mutta vain yksittäiskappaleita. Ihan käsittämättömin poistohinnoin, muutens, kuten huomaatte.

Yksittäiskappaleita. Kun nämä on loppu, niin ne on sitten loppu.


Kaikki poistohintaiset naisten vaellushousut

IHAN KAIKKI POISTOTUOTTEEMME

IHAN KAIKKI TARJOUSTUOTTEEMME

Palataanhan asiaan vuoden 2014 puolella. Siihen saakka moido!

Räiskyvin rakettiterveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu (vuodelta 2013)

(Ilmoitattehan, mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net