Röyh.

Joulu alkaa olemaan tämän vuoden osalta taputeltu ja into pinkeänä ruvetaan odottamaan vuotta 2014 uusien kujeiden toivossa.

Uuden Vuoden aattona, eli tiistaina 31.12. Ollaan vähän lyhyempää auki, mutta kyllä te tänne kerkiätte varmasti. Avataan aika tasan kello 09.00 ja pistetään kiska kiinni kello 18.00 ja lähdetään siitä sitten raketeille ja simalle. Keskiviikkona 1.1.2014 Ollaan itseoikeutetusti sulki/kiinni.


No mutta sitten mielenkiintoisempiin asioihin,
nimittäin kutsumme teitin osallistumaan meitin aivan käsittämättömään alennustarjousmyyntiin. Tässä muutamia maistiaisia niistä kamppeista, mitkä me ollaan aika hövelillä kädellä laitettu poistoon. Olkaahahan tarkkana tilausta tehdessänne, sillä vaikka tuotteita on rutkasti, niin ovat mallistonsa viimeisiä kappaleita. Kokoja on näin ollen siten sun täten.
Ja kun nämä loppuu, niin ne on sitten kanssa loppu, eikä lisää tule.
Olehan nopea sikäli mikäli jotain mieltä hivelevää tarpeellista löydät.


Tuotteet voi tilata itselleen verkkokaupastamme (tietty), ja jos myymäläämme tulette, niin kamppeet on roudattu tuohon kassojen läheisyyteen (poisto-osastolle), josta niitä kaikkia on helppo tutkailla yhdellä kertaa.


Golffarit ja muut tyylitietoiset huomio:
Nyt on ihan käsittämättömään hintaan tarjolla noita pikee -paitoja ynnä golf -pooloja. Vitsikkäintä tässä tosiaan on se, että alla oleva tarjous ei sisällä mitään yli 25 ¤:n - edukkaampia sen sijaan löytyy kyllä.

Näitä koskee kanssa tuo klausuuli, notta näitä ei ole määräänsä enempää. Jos siis joku kutkuttaa pikeehimojasi, niin tartu tarjoukseen.


Kaikki poistohintaiset pikee -paitamme
Kaikki poistohintaiset kauluspaitammeT-Paita on ehdoton vakiovaruste.
Poistotarjouksistamme löytyy melkoisen makeita printtipaitoja. On siellä muutamia kappaleita Haglöfsin teknistäkin T-paitaa.
Muutoin merkit on seuraavanlaisia: Rip Curl, Oakley, Fox, O'Neill, Mammut...

Osaa on yksittäiskappaleita, osaa runsaammin. Sitten kun nää on loppu, ni loppu ovat, eikä lisää tule.


Kaikki poistohintaiset T-paitamme


Huppari on parasta.
Jepjep. Poistohuppareistamme löytyy niin sporttista kuin trendikästäkin hupullista pukinetta. Kuten tuossa alla olevassa bannerissakin mainostetaan, niin hinnat huitelevat 30-50 egen välillä. Vaikka onkin mainos, niin pitää hyvin tarkkaan kutinsa! Viittäkymppiä kalliimmalla et tästä esitetystä valikoimasta hupparia löydä.

Kuten kaikkia näitä poistokamppeita, niin näitäkin on ne mitä on. Jos (ja kun) pääsevät loppumaan, niin sitten ne ovat loppuneet.


Kaikki poistohintaiset hupparimme


Shortsit ovat lyhyet housut.
Shortseja kaikkeen käyttöön ja tarpeeseen. Alla olevasta bannerista pääset tutkailemaan nopeasti kuivuvia board- yms. shortseja, ja ollaan helpotukseksi linkattu kanssa noi meidän muut poistoshortsikategoriat. Löytyy meinaan lyhyttä juoksushortsia juoksenteluun, sekä ihan normisorgosta normimpaan menoon.

Tuotteita on jäljellä rajatusti, eli kun nämä myydään loppuun, niin sitten ei enää uusia tilattua lisää, vaan ovat totaaliloppu.


Kaikki poistohintaiset nopeasti kuivuvat shortsimme
Kaikki poistohintaiset lyhyet juoksuhousumme
Kaikki poistohintaiset normaalit shortsimme


IHAN KAIKKI POISTOTUOTTEEMME

IHAN KAIKKI TARJOUSTUOTTEEMME

Toivotamme erittäin hyvää viikonloppua ihan jokaiselle, sekä reippautta ja intoa kinkun sulattelupuuhiin ja Uuden Vuoden valmisteluihin.

Ystävällis- & tarjousmielisin terveisin,
Varuste.netin höveli asiakaspalvelu

(Ilmoitattehan, mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net