Sports» Skiing» Backcountry skiing» Skis» OAC Wap 127 UC + EA Binding»

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Anonymous wrote 22.3.2021:
Overall rating
Erinomaiset kulkuvälineet. Hyvå huomioida, että lyhyemmillä suksilla kantavuus on pienempi kuin pidemmillä. Siteet tuntuvat tukevilta ja kestäviltä.
Anonymous wrote 13.3.2021:
Overall rating
Ihan hyvin pelittää, mutta jos haluaa hiihdettävämmät lumiliukukengät kannattaa ostaa pidemmät. Näillä tosiaankin kävellään hiukan liukumalla. Ihan kaikilla keleillä en oo kokeillu. Umpihangessa pellolla ja metsässä mukava käppäillä. Moottorikelkkauralla, jossa hiukan lunta tuli retkihiihtofiilistä. Jäisellä oli hyvä pito myös. Pluskelin kokeilu puuttuu...
Anonymous wrote 10.3.2021:
Overall rating
Nämä ovat todella hyvät! Siteet ovat helppo naisihmisenkin asentaa itse paikoilleen ja kätevät myös käyttössä. Polvivaivaiselle oivat menopelit! Näillä matka taittuu paljon helpommin kuin lumessa kahlaten.
Tiina S. wrote 10.3.2021:
Overall rating
Tosi mukavat, varsinkin kun on satanut pakkaslunta ja alla kova pinta. Jäisellä alustalla on vaikea liikkua noilla, koska ei ole kantteja eli luisuivat sivulle päin. Hyvä ostos!
Matti S. wrote 5.3.2021:
Overall rating
Metsässä loistavat pituutensa vuoksi. 85 kg kaipaisi ehkä enemmän kantoalaa. Lisäksi teräskantit voisivat tuoda kovemmalla lumella laskuun hieman tukevuutta. Liukuvat yllättävänkin hyvin ja pito on kohdillaan. Hyvä valinta metsässä touhuamiseen, lyhyille retkille, pilkille jne, mutta pidemmille retkille tarvitaan lisää pituutta....
Anonymous wrote 4.3.2021:
Overall rating
Kantavat hyvin paksulla puuterilla. Tasamaalla paksulla puuterilla suksiin verrattuna raskaat, kun jalka pitää nostaa joka askeleella hangen päälle. Kovalla pinnalla sivuttaispito lähes olematon eli toimii parhaiten kun pinnalla on edes ohut kerros pehmeää. Siteet ovat kuukauden ajan toimineet hyvin.
Anonymous wrote 3.3.2021:
Overall rating
Lumikenkiä paremmat puolen metrin upottavassa umpihankikäytössä, ei eteneminen silti kevyttä ole. Paluumatka samoja jälkiä lähes hiihdellen. Tampatulla baanalla vielä kokeilematta. Sivuttaispitoa ei juurikaan, mutta koiran kanssa nämä teräskantittomat Wapit on turvallisemmat. Helppo säätää, hyvin mahtuu autoon.
Anonymous 3.3.2021:
Overall rating
Anonymous wrote 28.2.2021:
Overall rating
Muuten todella tyytyväinen tuotteeseen, mutta metsässä mennessä ”suksen” kärki saisi kaartua hieman enemmän ylöspäin, ettei jäisi niin helposti hangen sisälle ja lisäksi kunnon plussakelillä ”suksi” tökki, kun lumi tarttui siihen kiinni. Mutta näistä huolimatta, paras ostos pitkiin aikoihin. Suosittelen lämpimästi!
Anonymous wrote 27.2.2021:
Overall rating
Siteet on todella helppo käyttöiset, säätö onnistuu helposti sekä kiinnittäminen. Meno umpihangessa onnistuu todella hyvin.
Anonymous wrote 27.2.2021:
Overall rating
Huipputuote! Hyvin kantava paksussakin lumessa, ”seinäpito”! Sopivan mittainen ryteiköissä. Kanttien puuttuminen ainut miinus.
Toni V. wrote 25.2.2021:
Overall rating
Helppokäyttöiset ja käyevät sukset.
Anonymous wrote 25.2.2021:
Overall rating
Helppokäyttöiset ja laadukkaat sukset. Suosittelen lämpimästi. Näihin jää "koukkuun"
Noora L. wrote 25.2.2021:
Overall rating
Pitää hyvin. Soveltuu köpöttelyyn hyvin, eli juuri sitä mitä hain. Vauhdikkaampaan menoon suosittelen jotain muuta tuotetta.
Anne P. wrote 23.2.2021:
Overall rating
Huippu hyvä kotimainen laatu tuote! Näillä suksii koko perhe pitkin umpihankia ja puuterilunta omia latuja luonnon rauhassa.
Mari Petriina P. wrote 22.2.2021:
Overall rating
Suosittelen. Todella mahtavat lumihangessa. 😍
Sven N. wrote 22.2.2021:
Overall rating
Very nice ski, easy to carry and easy to use.
Anonymous 19.2.2021:
Overall rating
Kari L. wrote 18.2.2021:
Overall rating
Todella hienot ja luotettavat välineet. Kulkee metsässä hienosti, eikä lipsu. Suosittelen
Anonymous wrote 18.2.2021:
Overall rating
Hyvät lumikenkäsukset. Siteiden kiinnittäminen helpottuisi, jos ohjeet olisivat isommalla kirjoitettu, myös liima olisi hyvä olla valmiina paketissa.
Anonymous wrote 18.2.2021:
Overall rating
very good for the ground (Finland does not have high mountains), when it comes to mountains; not recommended.
Anonymous wrote 18.2.2021:
Overall rating
Todella hyvälaatuiset liukulumikengät! Kyllä nyt uskaltaa lähteä metsään ja suoalueille, eikä tarvitse pelätä että uppoaa hankeen. Matkanteko etenee jouhevasti ja askeleet ovat varmat näillä liikkuessa!
Taru T. wrote 18.2.2021:
Overall rating
Ihanat sukset.
Tommi T. wrote 18.2.2021:
Overall rating
Täytti odotukset
Anonymous wrote 10.2.2021:
Overall rating
Ilahduin positiivisesti! Aiemmin olen hilppaissut metsälenkit tyytyväisenä lumikengillä, mutta nyt ne ovat jääneet ilman käyttöä, koska nämä ovat niin paljon mukavammat, kätevämmät ja hauskemmat. Suosittelen!
Anonymous wrote 9.2.2021:
Overall rating
OAC liukusukset siihen käyttötarkoitukseen mihin ne hankin on olleet juuri sitä mitä olen ajatellut. Minulla oli kyllä lumikengät ja olen niillä tehnnyt monta kävelyä,mutta välillä olisi kaivannut liukua jostain mäkipaikasta alas. Näillä OAC liukusuksilla juuri niin voi tehdä. Niissä on kätevät räikkä siteet, mitkä käyvät kaikkiin kenkiin. Eivätkä ole ylipitkät tiheässä metsässä mennessä+ säilytys ja kuljetus sopivat pieneen tilaan.
Anonymous wrote 4.2.2021:
Overall rating
Produit conforme à mes attentes, très belle qualité . Et modalités de livraison au top.
Anonymous wrote 4.2.2021:
Overall rating
Topservice and fantastic products !
Anonymous 1.2.2021:
Overall rating
Anonymous wrote 31.1.2021:
Overall rating
Toimii erinomaisesti metsäretkillä. Pitävät ylämäessä, liukuvat, mutta silti tarpeeksi hitaat alamäessä. Nopeammat kuin perinteiset lumikengät. Kokemattomalle hiihtäjälle turvallisemmat kuin sukset. Jyrkässä mäessä kaatuessa toisen siteen säätö vaihtoi paikkaa, mutta sen sai nopeasti korjattua takaisin. Sopivat minulle (163cm/60kg). Käytän Meindl Nordkap PRO -kenkiä, minkä kanssa ylemmän siteen "keskikohta" ei osu kengän keskelle, vaikka säätö äärimmillään. Siitä ei ainakaan toistaiseksi ole ollut kuitenkaan haittaa.
Maxime B. wrote 27.1.2021:
Overall rating
Merci pour la Livraison rapide et conforme à mes attente Je recommande vivement le produit
Rob J. wrote 26.1.2021:
Overall rating
Perfect for off-track skiing in the hilly backcountry of the Canadian Shield, especially in soft fresh snow where they track very well. Compared to 35cm snowshoes in 24" of heavy but fresh snow, these stayed on top of the snow much better, were less tiring, and of course much more fun on the descents. However, obviously they can't climb as well as snowshoes: I had to traverse some steeper slopes that the snowshoes went straight up. The short length makes for easy navigation through denser forests. On hardpack/icy surfaces, the combination of a very wide ski with no steel edges means they slide sideways a lot. However, this was compounded by my boots having minimal ankle support. For those conditions, I found the OAC KAR 147s perform better, being both narrower and having steel edges means they provide for better edging. Would be curious to try a more supportive Telemark boot like a T4. EA bindings are super convenient and create a very natural bending point at the toes.
Anonymous wrote 26.1.2021:
Overall rating
Die Bestellung verlief unkompliziert und problemlos. Auch die Lieferung erfolgte sehr schnell. Da die WAP 127 UC keine Stahlkanten besitzen, gibt es an den Kanten, trotz aller Vorsicht, leider schnell kleine Kerben. Und sie rutschen auf bereits ausgetretenem Schnee leicht zur Seite weg, was das Laufen für Ungeübte erschwert. Das ist der einzige Kritikpunkt. Ansonsten bin ich sehr zufrieden.
Satu V. 22.1.2021:
Overall rating
timo n. wrote 22.1.2021:
Overall rating
Umpihanki sukset ja siteet, jotka eivät toimi umpihangessa eikä hankikannollakaan. Siteet ovat paketin huonoin osa. Siteiden kengän mukaan säädettävän mekanismin väliin paakkuuntuu lunta ja siteet venyvät lyhyessä ajassa umpihangessa. Paakkuuntuneen lumen pois saamiseksi suksi on otettava jalasta pois ja side käytettävä irti ja puhdistettava lumi ja säädettävä side takaisin kengän mukaan. Tämä toimenpide pitää umpihangessa mennessä toistaa vähintään 5 minuutin välein. Jos puhdistusta ei suorita alkuun oikealle kireydelle laitetut siteet löystyvät jalassa ja lopulta sukset/siteet irtoavat jalasta kokonaan (tämäkin on tullut kokeiltua ja oltua pää edellä hangessa). Siteiden säädöissä on suuri suunnitteluvirhe. Plussaa siteille voi antaa niiden helposta säädettävyydestä, muttei tämä juuri auta siteiden vaivalloisen ongelman takia ja umpihankisoveltuvuuden puutteesta. Siteet EA Binding 0/5 pistettä Sukset ovat paketin parempi puoli. Karva toimii hyvin hieman kovemmassa/märässä lumessa, pehmeällä hötöllä suksi luistaa taaksepäin (käyttäjän paino 80kg). Umpihangessa suksi pysyy suunnassa. Hangella suksi tahtoo vedellä sivuttain, suksissa ei ole mitään ''ohjareita'' ja suksi on leveä ja pieni. Rautakantit olisivat kiva lisä näihin suksiin. Sukset ovat kevyet ja lyhyet, joten niitä on näppärä kantaa mukana. Hirveän hyvää luistoa en ole onnistunut suksiin saamaan voiteiden ja pitokarvan hoitoaineiden käytöstä huolimatta (kelit 0'C - -25'C, nestemäisiä luistovoiteita käytetty). Lunta pohjiin ja karvaan ei ole tarttunut. Pohjat ovat jo hieman naarmuuntuneet 2kk käytön jälkeen, tästä ei voi syyttää pohjien laatua, vaan käyttäjän omaa aikaansaamisia kun sukset välillä raapivat metsän pohjia lumen alta. Sukset OAC Wap 127 UC 3/5 pistettä Kokonaisuutena paketti ei oikein sovellu umpihankeen. Tämän pituiset ja levyiset sukset eivät sovellu 80kg tai painavemmalle käyttäjälle. Siteet ovat suuri pettymys, eivätkä sovellu umpihanki käyttöön ollenkaan suunnitteluvirheensä takia. Siteitä en suosittele kenellekään, joka näitä miettii umpihanki käyttöön. Siteet itsessään ovat täysin ylihintaiset. Kokonaisuus 2/5 pistettä
yaelle m. wrote 22.1.2021:
Overall rating
Bon produit... Serait parfait avec des cares
Maria A. 20.1.2021:
Overall rating
Luc R. wrote 18.1.2021:
Overall rating
Très bon retour pour une première expérience, il faut aimer crapahuter car évidemment, c'est moins accrocheur que des raquettes en montée et ça glisse moins bien que des skis de rando en descente mais c'est un moyen très ludique, passe partout et très accessible (matos léger et adaptable sur des chaussures de rando std) de se balader en terrain enneigé en hiver. Pour 80Kg, j'avais un peu peur de la portance en poudreuse mais ca passe nickel.
Joseph B. wrote 13.1.2021:
Overall rating
These are beautiful! Seem very well made. Surprisingly light. Binding was easy to set up on arrival. Love that the binding is universal, so I can share them with my wife until our kids get big enough to let us both go out together. No special boots required! Shipping was very quick, received within a week. We don't need trails where we're going!
Günter F. wrote 13.1.2021:
Overall rating
Nice skis, good quality, work well! Item arrived safely and well packed within a week.
Carolyn L. wrote 7.1.2021:
Overall rating
These skis are so much fun! Wonderful product and incredible shopping experience. The customer service was wonderful and we received the skis in record time with no complications. So happy with our experience that we ordered two more pair!
Ariane F. wrote 5.1.2021:
Overall rating
Nous sommes convaincus du concept et ne regrettons pas notre achat. Cependant, la descente ne nous a pas semblé du tout évidente (nous avons essayé à tour de rôle 2 adultes et 2 enfants bons skieurs de 9 et 11 ans) et la fixation avait tendance à se décrocher lors des chutes en descente (je pense que de la glace a empêché qu'elle soit bien enclenchée au départ).
Jani H. wrote 29.12.2020:
Overall rating
Mahtavat lumilaitteet. Mitä enemmän lunta sen mukavampaa puuhaa.
Peter S. wrote 3.12.2020:
Overall rating
These skis are a joy to use. We live on a hilly farm and wanted something that would handle rugged, ungroomed trails. What a dream to be able to ski in our own backyard. I did not think I would be able to get up our steep hills but it's as easy as a summer hike with the OAC Skis. The binding action is brilliant, too. Beautifully crafted. Best purchase of the year and loved them so much my husband bought a pair.
salla t. 19.11.2020:
Overall rating
Catrin P. wrote 28.10.2020:
Overall rating
skidor var mycket enkelt att montera, bindning funka jättebra till och med med handskar. Jag är helt och hållet tillfredställt
Samuel h. wrote 15.4.2020:
Overall rating
Siteet ovat todella hyvät ja helpot säätää. Rautankantin puuttuminen kevään kovilla hangilla laskiessa pieni miinus
Benoist L. wrote 23.3.2020:
Overall rating
Site réactif, super prix, livraison rapide et bon emballage, les skis OAC Wap 127 UC + EA binding sont super, bien finis, semblent solides...
Katri M. wrote 31.1.2020:
Overall rating
Näppärät ja kevyet hankisukset. Oon tykännyt tosi paljon.
Kari S. wrote 24.1.2020:
Overall rating
Aivan verrattomat Lapin lumilla.
Leena-Kaija K. wrote 8.1.2020:
Overall rating
Hyvin toimivat wapit Lommol tunturissa Muoniossa pehmeässä lumessa sekä noustessa että laskussa.Ketterät metsässä.Siteet ovat helpot ja nopeat laittaa ja säätää. Edellisenä päivänä tunturin laella oli kovempaa hankea, joten silloin vaihto lumikenkiin alas tullessa oli tarpeen, koska kantit puuttuvat wapeista.
Reijo P. wrote 7.1.2020:
Overall rating
Mainiot masunvajuuttimet lähes 40vee sitten hiihdon alimpaan kastiin kironneelle, helposti jalkaan melkein mihin vaan kenkään, ei upota eikä kulje liian kovaa, mäkien nousu helppoa kun ei lipsu, piiklen perässä ei aivan pysy mutta hangen pinnalla pysyy :).
Anssi S. wrote 6.1.2020:
Overall rating
Tosi hyvät ja kätevän kokoiset
Sisko O. 17.12.2019:
Overall rating
Teija P. 30.11.2019:
Overall rating
Katri M. wrote 9.4.2019:
Overall rating
Mahtavat menopelit. Olleet käytössä parisen viikkoa ja takana jo 100 km... Ketterät käsitellä ja laittaa jalkaan, tasaista etenemistä ihan missä vaan. Hankikelillä rinteitten laskut eivät pääty enää puunkylkeen kuten tavallisilla metsäsuksilla. Kulkeminen ei rasita jalkoja niin paljon kuin tavalliset lumikengät. Pitkään jatkunut kantapäänkipu katosi näillä kulkiessa kokonaan. Ainut miinusasia oli tuo kallis hankintahinta. Toivottavasti nyt sitten kestävät todella pitkään. Suosittelen lämpimästi.
Jyri A. wrote 23.3.2019:
Overall rating
Karvapohjamenimet täyttävät kaikki odotukset. Laatu hyvä, siteet kätevät ja kantokyky uskomaton suksen lyhyydestä huolimatta.
Leena R. 6.3.2019:
Overall rating
Ossi C. 27.2.2019:
Overall rating
Seppo H. wrote 2.2.2019:
Overall rating
Kokemuksia on vielä vähän,mutta ekakerralla paksussa lumessa tuntuivat melko mukavilta.
Jouko N. wrote 24.1.2019:
Overall rating
Lyhyet on kätevät todella hankalissa paikoissa.
teijo s. wrote 31.12.2018:
Overall rating
Lumikenkäilyn ja metsöhiihdon parhaat puolet yhdessä muodossa. Hauska liikuntamuoto. Sukset siteineen helppo ottaa käyttöön.
pet...@...om wrote 7.12.2017:
Overall rating
Huomattavasti paljon kätevämmät kuin perinteiset metsäsukset puhumattakaan lumikengistä. Hyvä pito ylämäkeen ja mäen lasku onnistuu. Suosittelen!
Nickname Jackson wrote 29.12.2019:
The 127 size needs metal edges for icy conditions !
Nickname Jackson wrote 29.12.2019:
The 127 size needs metal edges for icy conditions !