Sports » Outdoor activities » Clothing » Headwear » Flat Caps » Fjällräven Övik Flat Cap »

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Anssi P. 04.09.2019:
Overall rating

Tomi W. 25.06.2019:
Overall rating
Comment: Kyllä Jarkka omissa kommenteissaan puhui asiaa. Mulle ei ole oikein sopinut mikään lippis, lakki tai pipo. Mutta Övikin lätsä kasvoi päähän heti ekalla käyttökerralla. Näyttää hyvältä, tuntuu laadukkaalta ja suojaa auringolta olematta kuuma, mutta lämmittää jos on viileä tuuli. On se hyvä.

Tuomas K. 04.05.2019:
Overall rating

Bastiaan H. 01.03.2019:
Overall rating

Sami K. 20.01.2019:
Overall rating

Jari K. 22.12.2018:
Overall rating
Comment: Turhamaisuuksissani ostin, koska väri, malli ja ulkonäkö miellytti. Pidän sen siitä huolimatta, että koko missä oli kaikkein eniten X:iä oli minulle liian iso, ja tämä valintani, se toiseksi eniten x:nen on puolestaan joltisenkin tiukka. Mutta sehän on tyypillistä silloin, kun koot ovat mallia siitäjasiitä-väliviiva-tähänjatähän eikä joka numerosta ole olemassa omaa yksilöään. Mutta haitanneeko tuo mitään, jos talvella vähän väljäkin menee, koska korvaläpät ja kesällä kun ei ole, on sitten käytössä timmimpi valinta? Niin juuri, vuoriton kesälakki kun tämä on. Siispä yksi tähti pois, koska noutaaksen piti mennä postiasiamiehellä käymään ja päähinemallin kokoluokan suunnittelun vuoksi. Kyllä, suosittelen ostamaan Varuste.netistä sekä suosittelen ostamaan tämän lakin.

Vesa L. 24.10.2018:
Overall rating

Jarkka K. 04.06.2018:
Overall rating
Comment: Tyylikäs ja toimiva päänsuoja. On myös yllättävän katu-uskottava ollakseen ns. retkeilyvaruste.

Timo O. 20.03.2018:
Overall rating
Comment: Eriomainen tuote. Ulkonäöltään MODERNISTI PERINTEIKÄS. Herätti ihailua. Materiaali aivan mainio ja ilman vuorta mitä mainioin keesäpäähine. Suosikkipäähineeni kesällä ja varhaissyksyllä 2017 Kyllä Fjällräven osaa!