Sports» Skiing» Backcountry skiing» Skis» OAC Kar 147 UC + EA Binding»

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Anonymous wrote 13.4.2021:
Overall rating
Umpihankeen ja hankalaan maastoon oivat menopelit. Tuli testattua hyvinkin isojen ojien ylityksiä,toimii. Sivuttaispito kovalla hangella olematon ja kärki sukeltaa herkästi Montussa.
Anonymous wrote 13.4.2021:
Overall rating
Erittäin kauniit ja toimivat hyvin.
Anonymous wrote 5.4.2021:
Overall rating
Hyvä hankinta. Mahtava liikkua umpihagessa. Vastaa odotuksiani.
Anonymous 31.3.2021:
Overall rating
Anonymous wrote 30.3.2021:
Overall rating
Kokemus tosi hyvä, tosin hanget pehmeni niin jäi käyttö vähäiseksi. Sivuttaispito huono.
Anonymous wrote 30.3.2021:
Overall rating
Suksen kärjet saisi olla enemmän taivutetut ja vähän lisää pituutta.
Harri K. wrote 30.3.2021:
Overall rating
Todella hyvät sukset.
Oili K. wrote 27.3.2021:
Overall rating
Ei vielä kovin paljon olla ehditty käyttää, mutta tähän asti toimineet loistavasti. Side erinomainen. Varmasti tulee käytettyä paljon.
Joonatan L. 27.3.2021:
Overall rating
Niko S. wrote 26.3.2021:
Overall rating
Mainiot sukset varsinkin pusikkoisempaan maastoon, jossa pidempien suksien kanssa eteneminen saattaa olla hieman haastavaa. Ei ehkä maailman hiihdettävimmät sukset, mutta kyllä näilläkin matka taittuu.
Jussi V. wrote 23.3.2021:
Overall rating
Hieno tuote. Toimii hienosti myös 40 cm koskemattomalla lumella. Jos lumi on kosteaa esim. keli on vetämässä plussalle, suosittelen mukaan vahaa karvaan jotta lumi ei tartu. Viime reissulla osa porukasta käveli. Jos meinaa tarttua, jatka luistoa "hiitoliikkeellä" äläkä ala nostaa jalkaa - tarttuu vähemmän ja tarttunut irtoaa!
Anonymous 23.3.2021:
Overall rating
Anonymous wrote 23.3.2021:
Overall rating
Hyvin kulkee metsässä
Jukka R. wrote 21.3.2021:
Overall rating
Kylläpä passaa hiihdellä
Anonymous wrote 20.3.2021:
Overall rating
Tuote on ammattitaitoisesti valmistettu, kantaa hyvin hieman painavammankin käyttäjän. Side on käytössä todella helppo pukea jalkaan. Iso plussa ko. tuotteelle siitä kun on suomalainen valmiste. Suurena miinuksena on liian korkea hinta, siksi yksi tähti pois. Pekka F
Anonymous wrote 20.3.2021:
Overall rating
Erittäin hyvä ostos!
Anonymous wrote 19.3.2021:
Overall rating
Täydelliset sukset jopa harrastelijan hiihtelyyn. Toimivat hyvin puuteri lumella, kantavalla hangella ja jopa plussakelillä järven jäällä. Suvilumi ei tartu pohjan karvaan. Pakkaskelillä luistaa hyvin jo pienissäkin alamäessä. Sivuttaispito hieman haastava kaltevassa maastossa. Sukset toimitetaan siten että siteet tulee asentaa itse. Siteiden asennus onnistui hyvin 👍🏻 Selkeät ohjeet mukana. Paras ostos pitkään aikaan.
Anonymous wrote 19.3.2021:
Overall rating
Helpot ottaa kättöön ja käyttää. Kantit helpottaa jäisessä rinteessä laskua, myös sivunousussa hyvät! Pito uskomaton ja luistokin riittävä. Mukavat kapistukset!
Anonymous wrote 18.3.2021:
Overall rating
Mahtava ostos!
Anonymous wrote 16.3.2021:
Overall rating
On kyllä oikein mukavat. Voin suositella. Mies upposi, panoa yli 80kg,mutta mulla kanto oikein hyvin.
Katja M. wrote 16.3.2021:
Overall rating
Mahtava tuote. Karvapohja pitää hyvin ylämäessä ja suksi kantaa loistavasti pehmeässä upottavassa hangessa. Paremmat kuin lumikengät, omasta mielestäni. Näillä voi hiihdellä ja alamäessä liu'utella menemään. Kantit vois olla vielä paremmat. Siteet ovat toimivat.
Kari L. wrote 12.3.2021:
Overall rating
Hienot sukset toimii sekä umpihangessa, että kovemmallakin pinnalla. Nousukarva pitää hienosti ylämäessä. Suosittelen
Anonymous 12.3.2021:
Overall rating
Mika M. wrote 11.3.2021:
Overall rating
Huiput
Petri P. wrote 8.3.2021:
Overall rating
Hyvä lisä lumikenkäilyyn, kantaa suht hyvin heikollakin hangella ja näppärät suht tiheäkasvuisessakin metsässä. Laskiessa vaatii nilkkaa tukevan kengän... Hiukan arka pohja materiaali, mutta käyttöä vartenhan nämä on tehty.
Anonymous 7.3.2021:
Overall rating
Tiina K. wrote 5.3.2021:
Overall rating
Parin viikon käytön jälkeen olen ennättänyt liukulumikenkäillä puuterilumessa, sateen kastuttamassa nuoskaisessa lumessa ja jopa hangella, ja nämä toimii. Puuterilumessa liukulumikenkäily on ihan parasta, toimii tällaiselle alle 170 senttiselle naiselle oikein hyvin. Siteiden avaaminen ja uudelleenkiinnitys toimii, eikä nuoskalumellakaan ollut ongelmia. Hangella sivuttaispito on heikko, mutta ei innostusta hälvennä. Aika tiheissäkin pusikoissa rämpiminen onnistuu ja puiden kiertäminen käy ketterästi. Kokonaisuutena olen tyytyväinen hankintaan.
Ramin M. wrote 5.3.2021:
Overall rating
Verrattuna lumikenkiin toimii erinomaisesti jopa syvässä puuterissa, vaikka silloin uppoaakin syvälle. Mutta kulku on kevyempää kuin lumikengillä. Jäljelle jäävä polku on leveämpi ja jo yhden kulkijan jälkeen vahvempi jota ainakin vanha koira arvostaa. Kovalla hangella tai jäällä huomaa että sivuttaispito ei ole loistava etenkin kun side ei mahdollista kunnon kantille menoa, mutta jo parin millin pehmeä lumi jäisellä hangella tekee ihmeitä. Kantaa yllättävän hyvin 100kg-painoista kulkijaa.
Anonymous 4.3.2021:
Overall rating
Anonymous wrote 4.3.2021:
Overall rating
Ketterät sukset hiihdellä sakeemmassaki metässä.
Anonymous 4.3.2021:
Overall rating
Anonymous 3.3.2021:
Overall rating
Anonymous wrote 3.3.2021:
Overall rating
Ensipuraisun jälkeen vaikutelma edelleen täydellinen niin suksesta kuin siteistäkin. Kantavuus puuterissakkn hyvä ja karva puree nousuissa mukavasti. Estottomasti voin suositella tätä pakettia kaikille liukulumikenkiä harkitseville!
Anonymous wrote 3.3.2021:
Overall rating
Liukulumikengiksi varmaan ihan ok, mutta herää kysymys, että miksi kukaan käyttäisi näitä metsäsuksien sijaan. Hiihtäessä kanttia ei ole juuri minkään vertaa, jolloin kengät liukuvat jatkuvasti sivusuunnassa ja hiihtäminen on jatkuvaa kamppailua etenemisnopeuden ollessa korkeintaan kävelyvauhtia. Umpihangessa kantavuutta ei puolestaan ole ainakaan 85 kg painavalle miehelle riittävästi ja kengät uppoavat jatkuvasti syvälle lumeen ja suksimaisen rakenteen vuoksi on täysi työ saada ponnistettua niiden kanssa jälleen pinnalle. Metsäsukset hakkaavat nämä aivan 6-0 ja perinteiset lumikengätkin ovat näistä reilusti paremmat. Suosittelen hankkimaan mieluummin jommatkummat niistä näiden sijaan. Siteet ovat hyvät ja siirrän ne metsäsuksiini, mutta muutoin oli vikaostos.
Anonymous wrote 1.3.2021:
Overall rating
Ovat ihan kätevät vehkeet maastossa. Toki lumikenkiin verrattuna hyöty ei ole kovin merkittävä muuta kuin höttölumella. Korpalla sukset sukeltaa korppakerroksen alle ja meno on aika hidasta. Kantohangella kuitenkin saa jo vähän vauhtia. Kyllähän näitä voi höttälumelle suositella.
Mika L. wrote 28.2.2021:
Overall rating
Kertaalleen kaverin suksia kokeilleensa uskalsin ostaa nämä omaan retkeilykäyttöön. Mahtavat kapistukset umpihankeen ja laskuiloitteluunkin. Jos jotain toivoisi, niin kärki voisi olla hivenen enemmän taivutettu, niin nousisi paremmin suksi lumen pintaan. Pitää toivoa paljon lunta myös tulevina vuosina.
Antti H. wrote 28.2.2021:
Overall rating
Todella pätevät.
Anonymous wrote 28.2.2021:
Overall rating
Huikean hauskat ”sukset” etenevät hyvin paksussakin puuterissa! Metallikantit on 👍
Sanna I. wrote 28.2.2021:
Overall rating
Loistavat Etelä-Suomen tiheäpuustoisissa metsissä. Hyvät siteet.
Anonymous 27.2.2021:
Overall rating
Harri H. wrote 27.2.2021:
Overall rating
Jämäkkä runko, pitokarva yllätti positiivisesti suht jyrkässäkin mäessä, siteet erittäin laadukkaat. Kevyet. Olin alkuun skeptinen koska kärjet on aika loivat, tämä osoittautui turhaksi huoleksi. Liukuessaan suksi nousee helposti hangen päälle, kantavat jäykkyyden ansiosta myös hyvin ja teräskantit puree jäähän pahemmissa paikoissa. Erittäin onnistunut kokonaisuus.
Anonymous wrote 27.2.2021:
Overall rating
pah, kalliit hypetysmonot. niin on naarmuherkät ja kankeat. alamäkilasku on ihan naurettavaa eikä todellakaan voi mainostaa että voi jopa lasketella 😄. ja nämähän on kopiot toisista liukulumikengistä. laitoin eteenpäin kun oli vaan niin p.askat. keisarilla oli taas uudet vaatteet...
aal...@...om 27.2.2021:
Overall rating
Ilpo K. wrote 25.2.2021:
Overall rating
Aivan loistavat liukulumikengät.Nyt voi retkeillä talvella missä haluaa ja nähdä paikkoja näin talvella.
Kati K. wrote 25.2.2021:
Overall rating
Todella toimivat liukulumikengät - olen ehdottomasti tyytyväinen. Pito todella hyvä. Luisto on heikompi, mutta minulle riittävä. Parhaiten toimivat umpihankihiihdossa. Valmiilla esim. moottorikelkkauralla sivuttaisliike on voimakasta. Siteet ovat helpot asentaa ja käyttää.
Jukka M. wrote 25.2.2021:
Overall rating
Nopea toimitus! Sukset ovat odotusten mukaisesti täyttäneet toiveemme. Liikkuminen esim. Umpihangessa onnistuu hyvin. Liikkuminen ko. suksilla on mielekkäämpää kuin lumikengillä käveleminen. Suksissa hyvät ja helppokäyttöiset siteet. Hyvät välineet erähiihtoon👍
Kenneth G. wrote 25.2.2021:
Overall rating
Hyvä kokemus nopea toimitus. Erittäin hyvät sukset eräkäyttöön, uppoaa jonkin verran mutta nousee aina pintaan kun antaa liukua. Kiva kun on pitoa vaikka hanki on pehmeä
Anonymous wrote 25.2.2021:
Overall rating
Kevyet,silti jämerät ja erittäin helppokäyttöiset liukulumikengät.Olen tosi tyytyväinen!
Anonymous wrote 25.2.2021:
Overall rating
Oivat pelit, toimivat umpihangessa ja "karvat" pitävät ylämäessä hyvin. Siteet ovat helpot säätää kengän mukaan.
Anonymous wrote 25.2.2021:
Overall rating
Päätin hankkia liukulumikengät testattuani niitä lyhyellä hiihtolomalla, vuokrasin Syötteellä Polaris Skin Stumpyt. Nämä on paremmat pidon osalta, Stumpyissä taas "suksen" kärki nousi pystympään = parempi nousu hangen päälle. Olen erittäin tyytyväinen näihin, käyttöä on ollut ja tulee olemaan.
Anonymous wrote 25.2.2021:
Overall rating
Talven pelastajat!
Anonymous wrote 25.2.2021:
Overall rating
Huippu lumiliukukengät. Hyvä kantavuus. Näppärät metsässä. Karvat hillitsee sivuluisua. Siteet laadukkaat ja helppo säätää.
Suvi R. wrote 25.2.2021:
Overall rating
Aivan loistavat liukulumikengät, helppo kiinnitys ja hyvä luisto. Hulvattoman hauskat menopelit umpihangessa!
Anonymous 25.2.2021:
Overall rating
Tiina S. wrote 23.2.2021:
Overall rating
Erittäin hyvä hankinta. Mahdollistavat liikkumisen metsässä syvässäkin hangessa.
Anonymous 23.2.2021:
Overall rating
Sakari O. wrote 21.2.2021:
Overall rating
Tämän hetkisen kokemuksen perusteella toimii todella hyvin
Anonymous wrote 17.2.2021:
Overall rating
Näppärät metsässä ja järvellä hiihtelyyn. Pohja naarmuuntuu helposti. Ei sivuttaispitoa ja jyrkemmät ylämäet hankalia.
Anonymous 17.2.2021:
Overall rating
Hannu M. wrote 16.2.2021:
Overall rating
Laadukas tuote. Käyttöönotto oli helppoa, mutta vaatii kuitenkin hetken aikaa.
Anonymous wrote 16.2.2021:
Overall rating
Näppärät liukulumikengät ja erinomaiset siteet.
Frédéric P. 15.2.2021:
Overall rating
patrice M. wrote 14.2.2021:
Overall rating
Produit conforme au descriptif et envoi très rapide. Bravo.
Terhi A. wrote 14.2.2021:
Overall rating
Hauskat lärpyttimet takamaastoihin. Pehmeällä hangella aivan unelmat, mutta korpulla ei ole sivuttaispitoa, mutta ei nää ole korpulle tarkoitettukaan.
Anonymous wrote 14.2.2021:
Overall rating
Juuri sitä mitä odotinkin
Anonymous 13.2.2021:
Overall rating
Tero R. 13.2.2021:
Overall rating
Anonymous wrote 12.2.2021:
Overall rating
Tosi hyvin toimivat kapistukset satunnaisretkeilyyn ja lyhyisiin siirtymisiin. Kovalla kuormalla / pitkiä matkoja ei ole vielä testattu, eikä vertailupistettä kunnon metsäsuksiin ole - mutta kyllä näillä lumessa ja tampatulla uralla kulkee oikein hyvin. Näppärän kokoiset kun mahtuu autoon sisälle. Miinusta ehkä siitä että EA side sopii varmaan kaikkiin muihin kenkiin paitsi hiihtorantullisiin nokialaisiin.
Anonymous wrote 12.2.2021:
Overall rating
Nyt pääsee metsään!
Anonymous wrote 11.2.2021:
Overall rating
Livraison très rapide, très bien emballé, produit livré pratiquement prêt à l'emploi (minimum de montage), très bonne qualité, dépliant fourni avec des renseignements importants et intéressants. Information manquante à la commande : frais de douane.
Markku K. wrote 10.2.2021:
Overall rating
Oikein hyvät käyttää ja toimivat umpihangessa. Pohja ottaa naarmuja kovin helposti.
Anonymous wrote 10.2.2021:
Overall rating
Toinen ruuvi etusiteestä ei meinannut mennä psikoilleen. Lopulta onnistui, piti käyttää melkoisesti voimaa. Välineet toimivat hyvin. Neljä tähteä, koska ei vertailukohteita ( ostin "sokkona" kokeilematta mitään lumiliukukenkiä)
Jukka P. wrote 10.2.2021:
Overall rating
Nykyajan lyly ja kalhu - pesee lumikengät ja metsäsukset mennen tullen. Ovat suht painavat, mutta painoa ei oikeastaan huomaa käytössä.
Anonymous wrote 9.2.2021:
Overall rating
The deeper the snow, the more fun these skis seem to be. Have had them out on the open lake and in to the bush already. They feel stable and are faster than snowshoeing. Bindings seem robust and are easy to adjust to almost any boot. I only wish the winter camo version had been in stock!
Anonymous wrote 9.2.2021:
Overall rating
Der Ski macht richtig Spaß. Allerdings ist das nur eine alternative zu Schneeschuhen. Wenn man richtig Tourenski fahren möchte, rutsch der Ski zu wenig. Weil man kann das Steigfell nicht wegmachen. Das sollte man wissen. Ansonsten ist es eine super Sache mit den Winterwanderschuhen in den Ski zu steigen und quer duch den Tiefschnee zu laufen, bei straken Steigungen hebt der Ski super. Abwärts - wie beschrieben hebt der Ski auch :o). Wenn man dann doch ein bißchen gleitet - dann bleibt der Ski nicht so in der Spur, das heißt der Ski treib bei einer Schräge seitlich ab. Trotz allem ein guter Kauf, aber mit einem Stern abzug.
Esa A. wrote 9.2.2021:
Overall rating
Laadukkaat vehkeet, odotin hieman parempaa luistoa (pitää varmaan hienosäätää itse voiteilla). Liukulumikenkäily on todella hauskaa puuhaa.
Juha Ö. wrote 9.2.2021:
Overall rating
Mukavat, ketterät suksilumikengät. Hyvin toimivat. Alamäessä pitää jarrutella, kun eivät taivu lasketteluun!
Anonymous wrote 9.2.2021:
Overall rating
On kyllä kivat vehkeet !
Marko K. wrote 8.2.2021:
Overall rating
Noin 16 käyttötunnin perusteella ensiarvio: kantaa paksussa pakkaslumessa kohtuullisesti, luisto nestemäisellä luistovoiteella voideltuna hyvä. Hyvin loivaksi ja matalaksi muotoiltu kärki haukkaa lumeen herkästi, mikä heikentää kantoa ja tökkii menoa -- nousevampi kärki tuskin heikentäisi mitään ominaisuutta, mutta parantaisi toimivuutta paksussa pakkaslumessa. Side on helppokäyttöinen, mutta ainakin vaelluskengän kanssa laukeaa hämmästyttävän herkästi säädöistä riippumatta ja uudelleen kasaaminen varsinkin kylmässä on aika ikävää puuhaa, koska vaatii siteen takaosan irroittamisen ja oranssin osan takaisinvirittely, mikä ei hanskat kädessä onnistu. Kokonaisuutena kuitenkin erittäin kivat vempeleet. Pienellä hienosäädöllä ja tuotekehityksellä vielä paremmat.
Lotta H. wrote 6.2.2021:
Overall rating
Great skis! Easy to put on and off and offer a smooth ride.
Anonymous wrote 5.2.2021:
Overall rating
Todella hyvät, meilläpäin satoi hötylunta n. 30 cm, minä menin liukulumikengillä edessä tehden jälkiä miehelleni jolla oli metsäsukset.
Jyrki N. wrote 5.2.2021:
Overall rating
Kevyet ja ketterät mennä lumella. Aivan höttöhankeen lähtisin kuitenkin mieluummin lumikengillä.
Tiia P. wrote 4.2.2021:
Overall rating
TÄYDELLISET. Juuri sellaiset kuin ajattelinkin.
Anonymous wrote 4.2.2021:
Overall rating
Näppärät, helppo kääntyä, toimivat hyvin syvässäkin lumessa. Siteet joskus vähän löstyvät käytössä.
Anonymous wrote 4.2.2021:
Overall rating
+ Ketterät, hauskat ja helpot käyttää! + Siteiden asennus valmiiksi kiinnetettyihin runkoihin kävi nopeasti.
Anonymous wrote 4.2.2021:
Overall rating
Todella onnistunut hankinta. Höppölunta lähes metri, mutta hyvin matka taittuu. Toki oli jo tiedossa,kun vaimolla olleet samanlaiset jo pari talvea. Itse liikuin aiemmin metsäsuksilla, mutta näiden kuljettaminen ja toimivuus taitaa jättää metsäsukset vähemmälle käytölle.
Aulis K. wrote 3.2.2021:
Overall rating
Todella mukavat sukset umpihankeen. Vaatii tukevat kengät. Sivuttaispito vois olla parempi.
Anonymous 3.2.2021:
Overall rating
Anonymous wrote 2.2.2021:
Overall rating
Tosi laadukkaat ja ketterät. Hyvät siteet.
Anonymous wrote 31.1.2021:
Overall rating
Saisi olla hieman liukkaammat, muuten hyvät pelit. Toimii tarkoituksessaan.
Fia H. wrote 30.1.2021:
Overall rating
Jag är supernöjd med mina skidor. De har snygg design och är väldigt bra skidor👌
Timo H. wrote 29.1.2021:
Overall rating
Hyvä pito nousukarvoilla. Luisto on hyvä. Kätevät käyttää...side on toimiva.
Anonymous 28.1.2021:
Overall rating
jaakko K. wrote 28.1.2021:
Overall rating
3 käyttökerran jäläkeen voin suositella tuotetta.
Anonymous 28.1.2021:
Overall rating
Pekka T. wrote 27.1.2021:
Overall rating
Loistavat!
Ivan G. wrote 27.1.2021:
Overall rating
Un premier achat arrivé en dix jours, état super, suivi d'une commande de deux autres skis finitions camouflages arrivé en huit jours, cartons un peu abimé, mais juste une sangle de maintien des ski cassé, rien de grave, les aléas du transport de marchandise. Sinon super produit bien fabriqué et très léger, bonne glisse et bonne accroche en monté, carre bien pratique quand la neige est "crouteuse". Fixation très performante avec botte de neige, quand on serre bien, ne pas hésiter à jouer sur les réglages possibles pour bien les adapter aux chaussures. Maintenant j'attends avec impatience de pouvoir les tester dans de la bonne poudreuse, pour voir aussi leurs comportements en descente.
Anonymous wrote 27.1.2021:
Overall rating
Ei kummoiset sukset, mutta hyvä kompromissi. Pääsee liikkumaan vähän vaikeakulkuisemmassakin maastossa. Ylämäkipito riittävä.
julian g. wrote 26.1.2021:
Overall rating
They are pretty great. Easy to buckle up and go. No problems so far.. they seem pretty solid. Definitely makes my time in the woods alot more fun.
Anonymous 26.1.2021:
Overall rating
Pasi H. wrote 26.1.2021:
Overall rating
Ihan ok pelit. Hyvin menee umpihangessa. Ylämäessä pito mahtava, kuten alamäissäkin. Karvat jos olisivat irrotettavat, niin avot (olisi 5 tähteä). Kulkee risukossa, suolla, laskettelurinteessä, urilla, poluilla jne.
jari k. wrote 22.1.2021:
Overall rating
Hyvät vehkeet
Carolyn L. wrote 22.1.2021:
Overall rating
Amazing product and fabulous service. Thank you for an incredible experience!
Matija S. wrote 19.1.2021:
Overall rating
Perfecf for backcountry.
MASATO K. 17.1.2021:
Overall rating
Marjut H. wrote 17.1.2021:
Overall rating
En vielä voi kehua, sidekiinnitys löysä, pitäis olla tiukempi,tukea jalkaterää paremmin,tukevammin! Suksi jäykkä, side ei! Marjut Hänninen, 98900 Salla, Vasatie 8
Jarno M. wrote 16.1.2021:
Overall rating
Ensitesti suolla n 35cm hangessa. Hyvin toimii.
Joel W. wrote 14.1.2021:
Overall rating
Way better than a snow shoe. Super fun to cruise around in the snow and they are surprisingly grippy, am able the climb steep slopes no problem! These put the fun back into winter for me
Seppo J. 14.1.2021:
Overall rating
Lauri Kylänpää P. 12.1.2021:
Overall rating
Michael S. wrote 12.1.2021:
Overall rating
Super Service, schnelle Lieferung, Top Qualität. Jetzt nur noch telefaxen lernen ;-)
Jack P. wrote 11.1.2021:
Overall rating
The OAC Kar skis were delivered as ordered. I have tried them out and they are great. It would help if the best type of boots were recommended or some guidance given. That was my only issue as I stumbled around looking for the best with a bit of lateral support. Shipment to Canada B.C. was quite fast.
Pami K. 10.1.2021:
Overall rating
Jarkko H. wrote 7.1.2021:
Overall rating
Erinomainen pito. Riittävästi luistoa. Kärki voisi nostaa/kantaa lumessa vähän paremmin. Hyvät välineet lumikengän ja perinteisempien suksien välistä ja voi jäädä jatkossa lumikengät ja metsäsukset vielä vähäisemmälle käytölle.
tom p. wrote 5.1.2021:
Overall rating
Laadukas tuote ja hyvin ovat kestäneet monet reissut. Ylämäet pääsee todella hyvin ja pitoa riittää, mutta alamäessä luisto jää vähän vajaaksi ja töksähtäen menee joten tasapaino joutuu koetukselle. Kovalla lumella kantit hieman lipsuu. Helppokäyttöiset ja hyvin sopii henkilöauton kyytiin.
Dietmar B. wrote 4.1.2021:
Overall rating
Great Skis , my wide and I are enjoying them very much here in Wi . shipping was super fast , in fact faster the most things ordered within the conus , and shipping fees are more the reasonable
Anthony W. wrote 1.1.2021:
Overall rating
Efficient service and fast delivery time. I love the skis. Just what I was looking for to get out into the woods. Thanks
Francoise C. wrote 30.12.2020:
Overall rating
J’ai offert ces skis raquettes à mon époux pour Noël et suite à la fermeture des domaines skiables français. Les skis montent bien au même rythme qu’avec des raquettes classiques. La position dévers est compliquée à tenir... à la descente, on est clairement pas sur un ski de randonnée, le telemark est obligatoire pour les diriger... donc super pour un exercice physique intense!
Mika P. 29.12.2020:
Overall rating
marjo t. wrote 28.12.2020:
Overall rating
Parin viikon Pohjois-Lapin lomalle ostetut lumiliukukengät olivat pajon enemmän kuin osasin odottaa. Siteiden asennus onnistui mutkattomasti. Aika huoltovapaata menoa pohjoisen tunturessa ja jopa vähälumisemmilla metsätaipaleilla. Kun vaan varoi kiviä ja isoja juurakoita niin matka taiittui joutuisasti. Näillä tosiaan pääsee vaikeakulkuisemmassakin maastossa hyvin ylös ja alas. Nähtäväksi jää miten hyvin karvat kestävät käytössä. Paksummalla lumella ja hangessa ihan loistavat matkakumppanit ja mikä parasta, siteet pitää hyvin ja pakkaskeleillä Muck Bootsitkin mahtuu siteisiin.
Esa K. wrote 27.3.2018:
Overall rating
Aivan loistavat sukset. Nämä on paljon enemmän kuin lumikengät. Eteneminen on kevyttä kun hangessa ei tarvitse tarpoa vaan suksi liukuu kevyesti. Ahkion veto on paljon mukavampaa kuin metsäsuksilla johtuen suksien keveydestä, lyhyydestä ja ennen kaikkea pidosta.
vik...@...om wrote 26.12.2020:
Overall rating
Näppärät pelit metsään! Siteiden kiinnitys tosi helppoa.
Christine R. wrote 25.12.2020:
Overall rating
5.5 km testivaellus metsä-,metsähakkuu- ja suoalueilla vaihtelevalla maastopohjalla. Lumihanki 25-35 cm. Suksi mahtava, pito hyvä, liukuu hyvin vaikka pohjaa ei ole käsitelty paketista ottamisen jälkeen. Vakaa, hankeen uppoaa n.10 cm. Tosi hyvä mennä hangessa. Huonoja puolia ei ole. Tosi ketterä tiheässäkin metsässä. Jalkineena oli Nokian maastosaapas, ehkä voisin suositella napakampaa vaelluskenkää.
Juhani J. 25.12.2020:
Overall rating
Jeffery H. 22.12.2020:
Overall rating
Maaret I. wrote 22.12.2020:
Overall rating
Olen nyt testannut suksia parilla hirvenmetsästysreissulla ja muuten vain hiihdellen metsässä. Toimivat hyvin - karvapohjat jopa yllättävän hyvin. Muutama kaverikin harkitsee vastaavien hankkimista, kun näkivät vaivattoman kulkuni haastavissakin paikoissa. Hyvä hankinta. Saapa nähdä kestävätkö yhtä pitkään kuin edelliset, perinteiset metsäsukseni, jotka on hankittu 80-luvun alussa.
Luca V. wrote 22.12.2020:
Overall rating
It works great. Thank you
Levi V. 20.12.2020:
Overall rating
Kaarle R. wrote 17.12.2020:
Overall rating
Nopea toimitus ja laadukas tuote.
lane p. 17.12.2020:
Overall rating
Toni S. 15.12.2020:
Overall rating
Eija P. wrote 14.12.2020:
Overall rating
Pariin otteeseen testatut luikkarit. Siteet toimii tosi hyvin ja oli helppo asentaa käyttövalmiiksi. Yksi tähti arvostelusta puuttuu koska pienetkin mäennyppylät piti kantata sivuttain ylös ja se oli aika haastavaa. Minulle ei vielä selvinnyt karvapohjien merkitys. Toki oli pieni kantohanki joka vaikutti asiaan myös. Muuten sukset toimi moitteettomasti. Erittäin vahva suositus.
Tatu T. wrote 14.12.2020:
Overall rating
Tyttöystävälle piti heti hommata kun kerran kokeili
ulla s. wrote 13.12.2020:
Overall rating
Siteet oli helppo asentaa. Sukset toimii. Mukavaa ulkoilua umpihangilla ! Suosittelen Normi sukseen ois voinut olla tarjolla vaihtoehtona pienemälle kengälle sopiva side .
Pekka K. wrote 12.12.2020:
Overall rating
Huippu tuote, uusi ulottuvuus alkaa umpihangessa kun nämä laittaa jalkaan. Ei vii verrata lumikenkiin eikä metsäsuksiin.
Mikko V. 3.12.2020:
Overall rating
Matti K. 14.11.2020:
Overall rating
Christophe F. wrote 14.11.2020:
Overall rating
3ème paires de ski OAC Kar 147 UC + EA Binding que j'achète chez VARUSTE !-) Le type de ski idéal pour les baroudeurs des neiges.
David L. wrote 21.10.2020:
Overall rating
Super easy and comfortable with the binding system, and very good grip. Lightweight, durable, yea I only have good things to say.
Brent B. wrote 8.9.2020:
Overall rating
Excellent product! Well made and designed, the bindings are easy to tighten. I am going to enjoy these for a long time I am certain.
Jani J. wrote 4.6.2020:
Overall rating
Metrin puuterilumessa tullut mentyä ja ei upota pahemmin yhtään. Huomaa todella että on vaivatonta meno näillä. Iso plussa kun pääsee liukumalla alamäet ja hyvä pito ylämäessä karvan ansiosta. Kannattaa pitää pohjasta hyvä huoli.
Juha-Pekka A. wrote 30.4.2020:
Overall rating
Mahtavat täällä pohjoisessa. Ihan paras tapa liikkua lumessa. Kestohangella luisto on surkea pitokarvojen takia.
Samuel h. wrote 15.4.2020:
Overall rating
Siteet ovat todella hyvät ja helpot säätää. Hyvät ja helpot liikkua metsässä.
Antti L. wrote 12.4.2020:
Overall rating
Miellyttävät nousuissa ja tasaisella. Samoin tyytyväinen leveyden tuomaan kantokykyyn. Olen melko pettynyt kantteihin ja jalan kykyyn painaa kantilla tarvittaessa. Ainakaan itse en saanut mitään pitoa kun pyrin laskussa hakemaan tukea käännöksissä. Ongelma ainakin itselläni kengän, siteen ja kantille saamani pidon voimansiirrossa. . Pitää kokeilla vielä eri kenkää. Nyt kenkänä oli ns ”kumikärkikenkä”, tiukalla.
Kimmo N. wrote 9.4.2020:
Overall rating
Hauskat ja hyvin toimivat liukkarit. Ei kovalla jäljellä mukavat koska suuntavakautta ei ole. Olas ehkä auttaisi asiaa
Matti K. wrote 26.3.2020:
Overall rating
Ensikokemukset varsin mukavia. Liikkuminen esim metsässä helppoa, ylämäen nousussakin pito yllättävän hyvä, lyhyen mitan vuoksi käännös paikallaankin onnistuu. Lumisen alamäen laskukin helppoa Telemarkin alkeiden harjoittelun jälkeen. Jäisellä alustalla eteneminen ei ole miellyttävää, kuten oli ennakkoon tiedossa. Meno tökkivää ja teräskantista huolimatta ylä- ja alamäessä sivuluisuun lähtee herkästi . Siteet erinomaiset. Helppo asentaa ja säätää omalle kengälle sopiva mitta. Kengän kiinittäminen ja irrottaminen sen jälkeen eritäin nopeaa ja yksinkertaista. Hyvä ostos.
Jouni L. wrote 12.3.2020:
Overall rating
Kun ohjeen mukaan siteiden kinnittämiseen pitää käyttää liimaa, se olisi hyvä olla mukana setissä.
Mirka J. wrote 11.3.2020:
Overall rating
Todella kivat ja aivan huippu käyä mettässä "rämpimässä" näillä.Helpot ja mukavat käyttää.
Antti H. wrote 11.3.2020:
Overall rating
Jo yhden käyttökerran jälkeen uskallan sanoa että aivan naurettavan hauskat vekottimet Edit. Reilu vuosi käyttöä takana ja fiilis on ennallaan. Jos nyt jotain kritisoitavaa keksii, niin kerran pidemmällä puuterilumireissulla lumi pakkautui siteen pituuden säädön mekanismiin löysyttäen sidettä. Tämä tosiaan käynyt vain kerran vaikka ovat olleet ahkerassa käytössä. Kantti voisi myöskin pitää paremmin, mutta eiväthän nämä mitkään laskettelusukset olekaan :D
Andre C. wrote 10.3.2020:
Overall rating
I have no previous experience with wide backcountry skis, but so far so good - 2 excursions: one off trail and another on trail. Off trail they offer decent snowshoe-like flotation, with decent grip on uphill (better grip on packed trails than loose snow). Length is good for manoeuvring through trees and around obstacles. Downhill they are quite difficult to control with the EA bindings, even though the non-removable skins slow down the skis considerably (which is good). I don't know how to telemark but in any case when off trail there is sometimes not much room for turns. Something about the EA bindings perhaps makes it difficult to dig the ski edge in. It's possible also that it could be the hiking boot that I was using, which is leather with a somewhat firm sole. I have a feeling that with 75mm 3 pin bindings and rigid boots, I would have more ability to tilt the skis and engage the edges - but I have no experience with these either. Even walking on flat trail the skis tend to slide sideways and this is hard to control. I would recommend this combination for off trail on mostly flat terrain with small hills that are not too steep, for a novice backcountry skier like me.
Jukka S. wrote 10.3.2020:
Overall rating
Kerran olen ehtinyt vasta käyttämään kyseisiä suksia, mutta näiden toimivuus yllätti heti. Mäkeä pystyy nousemaan niin helposti, ei lipsu kovallakaan pinnalla. Lumikengillä sama reissu olisi vaatinut huomattavasti enemmän kuntoa / hikoilua, näillä voi lähteä helposti pidemmällekin reissulle.
Sara K. wrote 10.3.2020:
Overall rating
Huippuhyvät liikkua umpihangessa. Parhaimmillaan jos pehmeää lunta on ainakin 5cm. Kovalla hangella tai kelkkauralla hallittavuus heikkenee.
Pekka P. 5.3.2020:
Overall rating
Heikki K. wrote 4.3.2020:
Overall rating
Parhaat hiihtimet laittomille taipaleille. Pito hyvä luistokin ok. Siteet hyvät. Raskaalle kulkijalle pehmeässä voisi olla parempi hiihtää kolmemetrisillä, mutta se onkin eri juttu.
Matti R. 16.2.2020:
Overall rating
Jyri S. wrote 23.1.2020:
Overall rating
No nyt ne piti sitten ostaa, nimittäin liukulumikengät. Paketti oli hyvä, isompi neopreenisaapaskin mahtui siteeseen, tosin lötkö kenkä ei ole mitenkään hyvä valinta liukulumikenkäilyyn, vaikka sama kenkä on ihan OK tavallisille lumikengille. Tarvitsee enemmän tukea kengältä tässä lajissa. Ensimmäiset kokemukset: hienoa, kun jalat ovat vierekkäin eikä erillään, kuten tavallisilla lumikengillä. Pito nousussa on hirmu hyvä, luisto laskussa ei kovin kummonen, saa lykkiä, ettei pysähdy loivassa alamäessä. Jyrkempiä en ole vielä kokeillut. Kantavuus ja käyttömukavuus ovat paremmat kuin lumikengillä. Minusta HYVÄ OSTOS!
Jaro P. wrote 19.1.2020:
Overall rating
hienot sukset nämä OAC KARit, valitettavasti pk-seudulla ei ole ollut metsissä lunta, joten käyttötestaus on vielä tekemättä.
Karri K. wrote 6.1.2020:
Overall rating
Laadukas vaikutelma ja korkea hauskuuskerroin. Omassa käytössä näille on paikkansa lumikengän ja metsäsuksen välissä. Huono puoli se, että kovalla jäljellä/pinnalla ei ole sivuttaispitoa.
Helena P. wrote 3.1.2020:
Overall rating
Side on hyvä! Voi käännellä ja nostella suksia sekä askeltaa pelkäämättä kengän luiskahtamista pois siteestä. Itse liukulumikenkien koeaika meneillään; lunta odotellessa... Näppärämmät kuin lyhyet metsäsukset, huonompi luisto, joten eivät lipsu niin herkästi.
Hannu T. wrote 3.1.2020:
Overall rating
Mahtavat sivakat.
Teppo K. wrote 2.1.2020:
Overall rating
Ai että nämä on hauskat painella metsässä umpihangessa! Menee todella kevyesti ja pitää erittäin hyvin. Vedin Savotan paljakka-ahkiota jossa reppu, puut ja 17kg tytär - hyvin pitää myös tällä kuormalla. Tekniikka pitää opetella ettei esim. moottorikelkkauralla yritä liikaa "hiihtää" vaan omaksuu semmosen hiidon/kävelyn/liuttelun välimuodon niin menee makeimmilleen.
Antti K. wrote 1.1.2020:
Overall rating
Heti ensimmäisellä reissulla löytyi moitittavaa.. nimittäin etten ollut ostanut suksia aikaisemmin. Aivan huippupelit! Vanhat äänekkäät lumikengät joutaa metallinkeräykseen. Suksissa ei tietenkään 2-3metristen metsäsuksien kantavuutta ja nopeutta, mutta näillä pääsee sinne minne metsäsuksilla ei ole mitään asiaa. Testattu tiheät kuusikot, rääseiköt, louhikot jne. Helppo vedellä siksakkia, ylittää kaatuneita puita ja muuttaa rettiä mielen mukaan. Ei tarvitse siis mennä luotisuoraa linjaa. Sukset parhaimmillaan vaaran päällä umpisella, huonoimmillaan auratulla, lanatulla tai tampatulla tiellä. Lisätään vielä että siteisiin mahtui 45-koon Kamik Goliathit, kun taas halvemmissa malleissa loppui remmi kesken. 6/5.
Niko H. wrote 18.12.2019:
Overall rating
Peitteisessä maastossa päihittää Metsä sukset.
Markus K. wrote 17.12.2019:
Overall rating
Toimitus oli nopea tavara hyvä suksen pito loistava
Kari H. 15.12.2019:
Overall rating
Eppu S. wrote 26.11.2019:
Overall rating
Kätevät menopelit mäkisiin ja risukkoisiin paikkoihin.
Kaija S. 20.11.2019:
Overall rating
Jussi M. 18.11.2019:
Overall rating
Anonymous wrote 23.9.2020:
Overall rating
Todella hyvät mettäsukset jänisjahtiin risukoihin ja ojitettuihin maastoihin.
Tomi S. 20.4.2019:
Overall rating
Janne M. wrote 5.4.2019:
Overall rating
Mukavat ja toimivat kamppeet, muutaman kymmenen kilsan kokemuksella voin sanoa että peitteisen maaston ykköset, Mäkisissä maastoissa en ole käynyt mutta ainakin kiipeämisessä toimii taatusti. Miinuksena pumppusiteet, tahtoo löystyä jos on jäinen kuori hangen pinnassa, toisena suksen kärki ”ui” huonommin hangen pinnalla kun Stumpyissä (ne ostin ensin mutta lähti pohja irti niin palautin)
Katri L. wrote 8.3.2019:
Overall rating
Erinomainen vaihtoehto perinteiselle metsäsukselle. Ketterät, hyvin kantavat, kätevät käsitellä eikä lipsu. Parhaimmillaan lyhyemmillä (päivä)retkillä ja etenkin (tiheä)puustoisissa maastoissa. Varsinaiselle/pidemmälle hiihtovaellukselle valitsisin kuitenkin edelleen metsäsuksen sen nopeamman etenemisvauhdin vuoksi. Suosittelen tuotetta lämpimästi niin metsäsuksijoille kuin lumikenkäilijöillekin.
Anonymous wrote 10.2.2019:
Overall rating
Suksen kärki saisi nousta hitusen jyrkemmin ja olisi plussaa jos kärjissä olisi jotain suojan tapaista siltä varalta, että tulee koluttua kiviä ja kantoja. Hauskat pelit kyllä muuten. Esim Nuuksion maastoihin ihan mahtavat.
Timo H. 29.1.2019:
Overall rating
Markku O. wrote 26.1.2019:
Overall rating
Erinomaiset välineet kun mennään valmiin uran ulkopuolelle ja urallakin kunhan siihen on satanut vähintään 5cm tuoretta lunta (muuten suuntavakaus on huonompi). Karva pitää yllättävän jyrkässäkin ylämäessä kunhan malttaa lyhentää etenemää verrattuna tasaiseen maastoon.
Matti L. wrote 25.1.2019:
Overall rating
Todella hyvät pelit metsäiseen umpihankeen.
Jouko N. wrote 24.1.2019:
Overall rating
Kertakaikkiaan loistava tuote metsässä samoiluun, pieni miinus on siteen joustokumien löysyys.
Tomi H. wrote 19.1.2019:
Overall rating
Ensikokemukset hyvät. Tietyissä olosuhteissa upottaa yllättävän paljon, mutta ketteryys tulee vaihtokauppana.
Raimo K. wrote 3.1.2019:
Overall rating
Hyvä vaihtoehto pitkien metsäsuksien ja lumikenkien yhdistelmäksi. Taimikossa ja ojien ylityksissä huomattavasti ketterämmät kuin pitkät sukset. Kantavat hangella suht. hyvin. Upottavassa hangessa helpompi liu'uttaa hangen pinnalle kuin lumikenkä. Ylämäessä hyvä pito karvapohjan ansiosta.
Tomi V. 2.1.2019:
Overall rating
Petri M. wrote 29.3.2018:
Overall rating
Todella hyvät!
rei...@...om wrote 29.3.2018:
Overall rating
Mahtavat sukset lähiretkeilyyn! Vapaa on vain umpihanki! Pieni miinus tulee siteistä, kun lähtevät jalasta, jos yrittää rajumpia Telemark käännöksiä, mutta toisaalta side siten kestää senkin, mutta pomppaa pois säädöstä eli toimii siten laukeavana! Minulla on telemark taustaa matalilla muovimonoilla laskemisesta, niin on tullut mentyä heti vähän turhan jyrkkiin paikkoihin testailemaan, mutta jäykillä vaelluskengillä nämä on toiminut siihen nähden tosi hyvin, kun muistaa tiedostaa siteiden rajoitteet eli loivia käännöksiä eikä syväkyykkyasentoa, kun silloin side "laukeaa"!
Timo T. 19.3.2018:
Overall rating
Anssi T. wrote 16.3.2018:
Overall rating
Todella hyvät sukset!
Risto M. wrote 15.3.2018:
Overall rating
Aivan loistavat "hiihtimet" metsäisessä maastossa. Jalkine on helppo kiinnittää siteeseen, joka on tukeva ja säädettävissä erilaisille jalkimille.
Sakari P. wrote 5.3.2018:
Overall rating
Lumisessa metsässä aivan ehdottomat. Huomattavasti kevyempi ja nopeampi eteneminen verrattuna lumikenkiin. Lyhyet ja kevyet, joten ketterät käyttää vähän tiheämmässäkin pusikossa. Siteet ovat nopeat, helpot ja tukevat. Jyrkimmissä mäissä karvojen pito loppuu kesken ja pitää edetä siksakkia. Alamäkeen olen opetellut ensimmäistä kertaa telemarkia ja ihan hyvin tulee mäkeä, kunhan pohja ei ole liian kova. Vaikka näissä on teräskantit, ei kovassa lumessa tai jäässä ole juurikaan pitoa sivusuunnassa verrattuna oikeisiin alamäkisuksiin. Paksussa hangessa meren jäälläkin eteneminen on melko kevyttä tasaisen tappavaan tahtiin. Loistava kompromissi, joilla pärjää monessa paikassa.
Timo L. wrote 8.2.2018:
Overall rating
Namä eivät ole sukset siinä mielessä kuin perinteisesti suksilla käsitetään. Liuku jää lyhyeksi huonon luiston takia. Mutta erinomaiset kulkupelit mäkisessä ja puustoisessa maastossa. Niillä on helppo kiivetä mäkiä ja turvallinen laskea. Sopii myös metsäammattilaisille lumikenkien sijaan. Huomattavasti nopeammatliikkua kuin lumikengät ja miellyttävämmät käyttää. Siteet ovat hyvät, joskus risukossa saattavat löystyä.
Lea M. wrote 3.2.2018:
Overall rating
Metsäsuksia ja lumikenkiä paljon paremmat paksussa lumessa ja tiheiköissä. Ainoa puute pohjien olasten puuttuminen esim moottorikelkan jäljellä. Suuntavakavuus puuttuu siis polanteisessa jäljessä. Siteet loistavat ja helppokäyttöiset.
Thomas S. wrote 3.2.2018:
Overall rating
Sukset hyvät, helppo käyttää maastossa ja risukoissa, suksen pituus helpottaa kuljetusta autossa
Janne P. wrote 2.2.2018:
Overall rating
Omiin tarpeisiin just hyvät ja kotimainen laatu näkyy ja tuntuu kyllä. Tosi koe tulossa 3 viikon päästä 10vrk testillä UKK puistossa.