Sports » Outdoor activities » Clothing » Jackets » Waterproof Jackets » Men's » Fjällräven Keb Eco-Shell Jacket »

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Harri K. 30.09.2019:
Overall rating
Comment: Ihan p**ka takki. Vetoketjuista kaksi meni rikki ihan normikäytössä. Rintataskun ja päävetoketju. Miten on mahdollista, että Fjällräveniltä pääsee tällainen susi ulos. Merkki jota on tottunut pitämään laadukkaana.Ja lisäksi eivät reklamaatiot onnistuneet, vaikka oli vaan reilu vuoden ollut käytössä tämä. Huonosti hoidetttu juttu tämä, Varuste.net. Pitänee ottaa yhtettä Fjällräveniin suoraan.

Mika S. 15.08.2019:
Overall rating
Comment: Hyvä leikkaus. Ei turhaa nippeliä. Pintakangas hiljainen mutta jonkinlaisen kyllästyksen vaatii.

Teppo R. 25.07.2019:
Overall rating

Mikko P. 15.07.2019:
Overall rating
Comment: Toistaiseksi vielä vähän kokemuksia, mutta pelittää kaupunkikäytössä ainakin mahtavasti.

Tiina H. 11.07.2019:
Overall rating

Kari L. 11.07.2019:
Overall rating

Aimo R. 11.07.2019:
Overall rating

Valtteri M. 04.05.2019:
Overall rating
Comment: Laadukkaasti valmistettu kevyt kuoritakki. Eco-Shell-materiaali hylkii vettä tehokkaasti ja on myös suhteellisen hengittävä. Iso mitoitus: käytän yleensä kokoa M, mutta tästä S on sopiva. Leikkaus pitkine hihoineen ja helmoineen mahdollistaa vapaan liikkumisen mm. kiipeillessä. Arkikäytössä hihat tuntuvat hieman liiankin pitkiltä. Vetoketjun toiminta voisi olla sulavampi.

Albert V. 27.03.2019:
Overall rating
Comment: Tämä takki on jo toinen Keb Eco-Shell, jonka ostan. Pikkumaisuuttani halusin toisenkin värin. Mitkään käyttämäni kuorivaatteet eivät ikinä ole hengittäneet näin hyvin, ja sopineet ympärivuotiseen käyttöön. Talvisin vaellan tämä takki ja vastaavat housut uloinpana kerroksena, ja kesäisin rankkasateenkin sattuessa takkiin ja housuihin voi luottaa. Yhdeltä eräkävijältä kuulin tarinan, että 10 tuntia kaatosateessa vastatuuleen käveltyään Kebin takki päällä, ainoastaan naaman kautta valunut vesi oli päässyt takkiin sisälle. Pari vuotta näitä takkeja käytettyäni voin todella samaistua. Takki hengittää todella hyvin, ja kainaloiden/sivujen tuuletusaukot poistavat ylimääräistä lämpöä ilman, että sade pääsee sisälle. Hupun säätö on monipuolinen, ja Fjällrävenin tyylin mukaisesti korkea kaulus suojaa hyvin viimalta ilman huppuakin. Jos mietit pitkäikäistä kuoritakkia, niin testaisin kumpi malli istuu paremmin: Keb vai Bergtagen Eco-Shell. Perinteisiin Gore-Tex materiaaleihin ei tee enää mieli palata.

Tomi Ä. 11.02.2019:
Overall rating

Anssi V. 17.01.2019:
Overall rating
Comment: Parin viikon kokemuksella voin sanoa pitäväni takin keveydestä sekä sopivuudesta. Takissa on suuri huppu jonka saa säädettyä hyvin kypärän kanssa tai ilman. Takki on monipuolinen. Voi käyttää talvella päällimmäisenä kerroksena esim. lasketellessa. Odotan kevään ja eteenkin syksyn kelejä jolloin takkia pääsee testaamaan vesisateissa ja tuulissa. Takki tuli hankittua lapin vaelluksia ajatellen. Vetoketjun kanssa tuntuu olevan ongelmia. Ketjun tuntuma on jäykkä. Toivottavasti se kestää.

Miikka Å. 19.10.2018:
Overall rating
Comment: Takki tekee juuri sen mitä lupaa, kosteus pysyy ulkona ja lämmönsäätely pelaa. Huppu/kaulusratkaisut ovat loistavat. 5/5

Heikki H. 06.08.2018:
Overall rating
Comment: Hintansa väärti takki. Palvelee erinomaisesti ominaisuuksiensa puolesta niin vaelluksella, kuin vapaa-ajan takkinakin. Vetoketju tosin voisi toimia sulavammin näin kalliissa takissa.

Janne S. 31.12.2017:
Overall rating
Comment: Takkia en ole vielä testannut vaativissa olosuhteissa, mutta päivitäisessä käytössä toimii hyvin. Vetoketju tosin ei ole toimivuudeltaan parhaasta päästä.

Jussi A. 09.11.2017:
Overall rating
Comment: Takki tuntuu laadukkaalta ja mukavalta päällä. Tuntuu että koot on vähän isohkoja verrattuna esim haglöfsin mallistoihin, sillä tästä takista ainakin itselleni sopii paremmin koko S, vaikka tavallisesti takkini ovat sopivia koossa M. Huppu on tilava, ja hyvin säädettävä, ja se seuraa nätisti pään liikkeitä liikkuessa. Takki pitää hyvin tuulta, eikä vesisadekkaan pääse haittaamaan. Rintataskut on napakan tuntuisilla vetoketjuilla varustetut, ja niissä on sisällä vielä pikkuiset pussukat missä pysyyy avaimet ja yms. näppärästi paikallaan. Kallis on mutta kyllä tässä saa rahalle vastinetta.