Sports‪» Outdoor activities‪» Electronics‪» Batteries and Chargers‪» Chargers‪» Battery Chargers‪»

CTEK MXS 5.0 Polar

CTEK MXS 5.0 Polar


Campaign price
Captcha$ + delivery costs
Offer ends in
Normal price 78.58 $


Quantity
pc


Delivery time approximately 3 - 15 day(s).
Store (Helsinki)on-shelf0 pcs
Immediately available in the webstore0 pcs
Availability
Approximately 3 - 15 day(s) from the order. The reliability of the estimation is good.

Detailed availability
Notify me when this product is in stock again


Product description
CTEK POLAR on ainutlaatuinen laturi, jossa on käytetty edistyneitä tekniikoita- Se on suunniteltu kestämään kovaa pakkasta- Laturi on kehitetty akuille, jotka tarvitsevat hyvää huoltoa talvipakkasilla- POLAR -laturin muunnettu latausjännitetoiminto on optimoitu erittäin kylmissä lämpötiloissa lataamista varten- Toiminto sekä pienille (moottorikelkat ja mönkijät) että normaalikokoisille akuille (maasturit ja henkilöautot)- Ainutlaatuinen ominaisuus on myös kunnostustoiminto happokerrostumista kärsineille ja syväpurkautuneille akuille (pienet ja normaalikokoiset)- POLARin molemmat kaapelit ovat kovaa pakkasta kestävää kumikaapelia- Laturi analysoi edistyneen kahdeksanvaiheisen latausjärjestelmän avulla, voiko akku vastaanottaa ja säilyttää latauksen- Laturi on täysin automaattinen ja vaihtaa tehokkaaseen ylläpitolataukseen, kun akku on täyteen ladattu - suuri etu kylmissä olosuhteissa.

CTEK POLAR toimii hyvin tavallisissa ilmasto-olosuhteissa, mutta se on sopeutettu lataamaan -30–50 °C:een lämpötiloissa. Maksimilatausvirta 5A. Lataa kaikki 12V lyijyakkutyypit (Avoimet, MF, VRLA, AGM ja GEL) 1,2 - 160 Ah. Soveltuu akun normaalin lataamisen lisäksi pitkäaikaiseen ylläpitolataukseen. Voidaan käyttää myös sulfatoituneen akun herätykseen. 8-vaiheinen lataus, myös syväpurkautuneelle akulle. Tarkempi latausvaiheen näyttö. IP65. Viiden vuoden takuu.

KäyttöohjeWeight
0.85 kg (Includes the weight of the sales package if present)


Comments
Add a comment

Opinions
34 24


Blog

Varustelista retkelle

Alla esimerkkilistausta, josta voi helposti tsekkailla että mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että...