Sports‪» Trekking‪» Maps‪» Maps of Finland‪» Travel Guide and Map Combos‪»

Hetta Pallas Retkeilyopas ja kartta 2023

Hetta Pallas Retkeilyopas ja kartta 2023


Campaign price
25,42 + delivery costs
Lowest price within 30 days 23,92 €
Normal price 29,90 €
Incl. VAT 10 %


Quantity
pcAvailable in stock
Store (Helsinki)on-shelf2 pcs immediately
Available in the webstore2 pcs immediately

Availability
Immediately

Detailed availability

Location Store (Helsinki): Trekking, 11


Product description

Koe kahdeksan eri vuodenaikaa Tunturi-Lapin tunnetuimmalla retkeilyreitillä. Onko yötön yö, hankikannon kevät, ruska vai ehkä kaamos sinun erityinen vuodenaikasi? Kiireettömän retkeilijän opas johdattaa kansallispuiston puuttomille tuntureille ja suojaisten kurujen kätköihin.

Hetta-Pallas on 55 km:n mittainen, hyvin merkitty reitti Pallas-Yllästunturin kansallispuiston sykähdyttävissä maisemissa. Reitin varrella on useita autiotupia, ja reitti sopii myös ensimmäiseksi pidemmäksi vaelluskohteeksi. Oppaassa esitellään monipuolisesti alueen luontoa ja vuodenaikojen vaihtelua ja opastetaan retkelle valmistautumisessa. Reittiesittelyt ja kauniit valokuvat antavat hyvän ennakkokuvan tuntureilla odottavasta elämyksestä. Pidemmän vaelluksen lisäksi oppaassa esitellään kaikki suosituimmat päiväretket sekä Hetasta että Pallakselta, yhteensä noin 15 kohdetta. Oppaan liitteenä on erillinen, vedenkestävä ulkoilukartta, jolle kaikki reitit ja kohteet on merkitty.

Opas ja kartta on pakattu tyylikkääseen pahvikoteloon. Laura Hakulinen muutti etelärannikolta pohjoiseen selkeiden vuodenaikojen ja tunturiluonnon perässä. Neljän vuoden Lapissa asumisen jälkeen retkeilijä ja intohimoinen luontokuvaaja katsoo lähiluontoaan edelleen etelän katseella, mutta jo paikallisen silmin. Hakulinen pyrkii nostamaan esiin paikallisen luonnon erityispiirteitä ja pieniä yksityiskohtia. 

Mittakaavat: 1:50 000 / 1:25 000

The approximate size of the packed product or the sales package is 210 x 140 x 35 mm.


Weight
0,262 kg(The product may have a light retail packaging.)


Comments
Add a comment

Blog

Varustelista retkelle

Alla esimerkkilistausta, josta voi helposti tsekkailla että mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että...