Sports‪» Outdoor activities‪» Electronics‪» Sport watches‪» Suunto‪» Suunto 7‪»

Suunto 7 Stone Gray Titanium

Suunto 7 Stone Gray Titanium

Suunto 7 Stone Gray Titanium
Suunto 7 Stone Gray Titanium
Suunto 7 Stone Gray Titanium
Suunto 7 Stone Gray Titanium
Suunto 7 Stone Gray Titanium
Suunto 7 Stone Gray Titanium
Suunto 7 Stone Gray Titanium
Suunto 7 Stone Gray Titanium

Price
599,00 + delivery costs
Incl. VAT 24 %


Quantity
pcStore (Helsinki)on-shelf0 pcs
Immediately available in the webstore0 pcs

Product code
SS050567000
Bar code
6417084505873

The maximum amount of this product you can order is the amount we have in stock.
Availability
This product is not for sale at the moment.

Detailed availability


Product description

Kiireisen elämän ja päivittäisen harjoittelun yhdistäminen voi olla hankalaa – tarvitset älykellon, jonka urheilutoiminnot pysyvät aktiivisen elämäsi vauhdissa. Suunto 7:ssä yhdistyvät Suunnon monipuolinen urheilukokemus, uni- ja terveystiedot, ilmaiset navigointikelpoiset ulkoilukartat sekä hyödylliset älykello-ominaisuudet. Wear OS by Google™ -käyttöjärjestelmästä.

Suunto 7 Titanium -kellossa on luja titaanikehä ja erittäin pehmeä mikrokuituranneke, joka istuu täydellisesti ranteeseen ja tuntuu mukavalta, hengittävältä ja tukevalta.  Suunto 7 on sekä Android™- että iOS-yhteensopiva.​

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Yli 70 urheilutilaa
  • Ilmaiset offline-ulkoilukartat
  • Rannesykemittaus
  • Vesitiivis 50 metrin syvyyteen
  • Google Fit™
  • Google Assistant
  • Google Pay™
  • Google Play™
Kaikki Suunto 7 -kellon urheiluominaisuudet ovat vain yhden painalluksen takana. Seuraa harjoitteluasi tarkasti yli 70 urheilutilan, GPS:n ja rannesykeanturin avulla. Tarkista päivittäiset askeleet ja kalorit nopeasti kellosta. Jaa harjoituksesi helposti Suunto-sovelluksessa tai tunnetuimmissa urheilupalveluissa, kuten Strava, Endomondo ja TrainingPeaks. Voit myös yhdistää kuulokkeet puhelimeesi ja hallita musiikin toistoa ranteestasi.

Suunto 7:n akku kestää älykellokäyttöä koko päivän ja jaksaa sen jälkeen kanssasi vielä päivittäisen treenin. Akkua säästävän GPS-tilan käyttö saa akun kestämään kauemmin ulkoharjoittelussa. Jos käytät kelloa aktiivisesti, suosittelemme lataamaan Suunto 7:n joka päivä.*

Tutustu ympäröivään maailmaan maastotietoja, reittejä ja korkeuskäyriä sisältävien ilmaisten offline-karttojen avulla. Karttoja on helppo vilkaista milloin tahansa, ja ne ovat harjoittelun aikanakin vain yhden pyyhkäisyn päässä. Sisäiset lämpökartat 15 lajiin, kuten juoksuun, uintiin ja pyöräilyyn, näyttävät suosituimmat reitit, jotta voit treenata samoissa maisemissa kuin muutkin tai pysyä poissa kaikkein tallatuimmista poluista. Paikalliset offline-kartat ja lämpökartat ladataan automaattisesti, kun olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon ja kello latautuu. Voit myös manuaalisesti valita ladattavaksi haluamasi alueen kartan. Offline-karttojen avulla löydät aina perille ja tunnet parhaat harjoittelureitit, vaikka jättäisit puhelimesi kotiin tai liikkuisit mobiiliverkon kantoalueen ulkopuolella.

Silloin kun et treenaa, haluat käyttöösi käteviä älykello-ominaisuuksia luotettavalta valmistajalta. Suunto 7 käyttää Wear OS by Google -käyttöjärjestelmää, minkä ansiosta se on markkinoiden älykkäin urheilukello. Pysy ajan tasalla suosikkisovellustesi avulla, katso tulevat tapaamiset tai tehtävälistasi ja tarkista nopeasti saapuvat puhelut ja viestit kellostasi. Nopeampi, turvallisempi tapa maksaa Google Pay™ -palvelulla, Google Assistantin älykäs apu ja Google Playn tuhannet sovellukset.

Suunto 7 on suunniteltu ja testattu Suomessa Suunnolle tuttuja laatustandardeja noudattaen. Iskun-, veden- ja liankestävä kello toimii sateessa, liejussa ja lumessa. Fyysisten painikkeiden ansiosta sitä voi käyttää käsineet kädessä, ja sen erittäin kirkas korkearesoluutioinen kosketusnäyttö on suojattu naarmuuntumattomalla Gorilla® Glass -lasilla.

Aktiivisten ja urheilullisten henkilöjen on varmistettava, että heidän nukkumistapansa tukevat palautumista ja hyvinvointia. Suunto 7:n uniseurannan avulla saat tietää, paljonko nukut kunakin yönä ja miten virkistävää uni on. Nukkumistavoitteen ja nukkumaanmenomuistutuksen asettaminen auttaa ylläpitämään säännöllisen nukkumisaikataulun. Ajan mittaan opit, miten nukkumistapasi vaikuttavat kehon voimavaroihin sekä miten lepäät ja palaudut parhaiten.

Wi-Fi-yhteyden ansiosta ohjelmistopäivitykset ovat automaattisia, joten kellosi on aina ajan tasalla ja siinä on viimeisimmät ominaisuudet. Laajenna kellon toimintoja lataamalla Google Playsta suosikkisovelluksesi ja muuta kellon ulkoasua eri kellotauluilla ja vaihdettavilla rannekkeilla.

Tekniset tiedot

Yleiset
Show▼


Wear OS By Google™
Show▼


Musiikki
Show▼

Fyysiset ominaisuudet
Show▼


Akun kesto
Show▼


Kompassi
Show▼


Liitettävyys
Show▼24/7

Aktiivisuuden seuranta
Show▼


Harjoittelun jälkeinen palautuminen
Show▼Outdoor-toiminnot

GPS-seuranta ja -navigointi

Show▼


Korkeus
Show▼


Sää
Show▼Harjoittelutoiminnot

Syke

Show▼


Nopeus ja matka
Show▼


Harjoittelun jälkeinen palautuminen
Show▼


Harjoitusrasitus
Show▼


Jaa ja koe uudelleen
Show▼Urheilun asiantuntemusta

Uinti
Show▼


Pyöräily
Show▼


Juoksu
Show▼


Urheilutilat
Show▼

Activity trackers
Yes


GPS
Yes


Heart rate measuring
Wrist-based measurement


Pedometer
Yes


Sleep monitoring
No


Warranty
12 month(s)


Country of origin
Finland


Comments
Add a comment

Brand