Hanak Competition H450BL Jig Superb, 25 pcs

Hanak Competition H450BL Jig Superb, 25 pcs

Hanak Competition H450BL Jig Superb, 25 pcs

Price
4.90 + delivery costs
Incl. VAT 24 %


Quantity
package


Colour
Black Nickel


Size
12
14
16Please, select all the options.
Availability
This product is not for sale at the moment.

Detailed availability


Product description

HANAK H450BL Jig Superb on innovatiivinen laajakitainen väkäsetön jigikoukku. Käytetään erilaisten lovettujen kuulapäiden kanssa, jolloin perho ui koukku ylöspäin ja täten pohjatärppejä tulee huomattavasti vähemmän ja perhohävikki pienenee. Suosittelemme!

Erinomainen valinta nymfeihin ja miniliitseihin.Ehdoton valinta moderniin nymfikalastukseen ja ranskalaistekniikkaan.


Hanakin jigikoukut ovat pitkään olleet erityisesti kilpakalastajien suosiossa niin suomessa kuin maailmalla, mutta yhä useampi harrastaja on myös siirtynyt käyttäämään väkäsettömiä jigikoukkuja niiden käytännöllisyyden vuoksi.

  • Normaali lanka
  • Pitkä koukunkärki
  • Musta nikkeliviimeistely
  • Kemiallisesti teroitettu
  • Erittäin terävä kärki
  • Väkäsetön
  • Koot #10-16
  • 25kpl pakkaus

Kilpakalastajat ympäri maailmaa ovat pitkään suosineet Hanakin huippulaadukkaita väkäsettömiä perhokoukkuja ja nyt ne ovat suosiossa myös alan harrastajien keskuudessa.

Hanak-koukkujen innovatiivisen muotoilun ansiosta kalat tarttuvat paremmin ja pysyvät paremmin kiinni. Korkeahiiliteräksestä valmistettujen ja kemiallisesti teroitettujen koukkujen kärjet on tehty normaalia pidemmiksi minkä ansiosta kalat pysyvät paremmin kiinni.

Väkäsettömien Hanak koukkujen käyttö helpottaa kalojen ja kalastajan elämää. Ne vähentävät merkittävästi vapautettaville kaloille aiheutunutta vahinkoa ja samalla nopeuttavat huomattavasti kalan vapauttamista. Kalastajakin kiittää kun mahdollisesti vaatteisiin ym. varusteisiin tarttuneet koukut on helppo irroittaa.

Tsekkiläiset HANAK Competition -tuotteet ovat pitkäaikaisen ammattilaistiimin tuotekehityksen tulosta.

Tsekit ovat tunnetusti kovan luokan perhomiehiä ja he ovat dominoineet perhokalastuksen MM-kisoja lähes koko viimeisen vuosikymmenen ajan. Tsekin perhokalastuksen MM-joukkueen jäsenet ovat olleet vuosia mukana kehittämässä Hanak -kilpaperhokalastustuotteita ja nyt tämä osaaminen on kaikkien kalastajien saatavilla.


The approximate size of the packed product or the sales package is 30 x 10 x 40 mm.


Weight
0,01 kg
(with sales package 0,05 kg)


Comments
Add a comment

Brand