Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Minn Kota


Minn Kota sähkömoottorit

Amerikkalainen Minn Kota on ollut Suomen myydyin sähköperämoottorimerkki jo vuodesta 1987. Minn Kotan suosio perustuu tinkimättömään laatuun ja vahvaan, 35-vuotiseen kokemukseen sähköperämoottoreiden valmistuksesta. Minn Kotan mallisto on markkinoiden laajin, sisältäen myös keula-asenteiset sähkömoottorit ja kattavan lisävarustevalikoiman. Autopilot, CoPilot, kaikuluotainyhteensopivuus, kolme kertaa terästä vahvempi komposiittiriki sekä ruohikkopotkuri ovat esimerkkejä innovaatioista, jotka nostavat Minn Kotan omaan laatuluokkaansa. Huippu-uutuuksia ovat veneen kulkuasentoon vaikuttavat trimmilevysarjat sekä ison moottorin kavitaatiolevyn päälle kiinnitettävät Engine Mount- sähköperämoottorit.

Mikään sähköperämoottori ei pysy yhtä viileänä ja käy yhtä äänettömästi kuin Minn Kota. Ainutlaatuisen laakeroinnin ja kestämään mitoitettujen komponenttien ansiosta Minn Kota on niin hiljainen, ettei se pelästytä kaloja karkuun. Moottorin toimiminen viileänä lisää merkittävästi myös sen käyttöikää ja akkujen käyttöaikaa.

Minn Kotan innovatiivinen Digital MaximizerTM –teknologia käyttää akun kapasiteettia vain sen verran kuin kulloinenkin ajonopeus vaatii – toisin kuin tavanomainen moottorinohjausjärjestelmä, joka syöttää moottorille koko ajan samaa virtamäärää. Parhaimmillaan Digital MaximizerTM jopa viisinkertaistaa ajoajan yhdellä latauksella!

Weedless Wedge 2 säästää hermojasi matalissa kaislikoissa ja ruohorannoissa kalastaessasi. Takaviistoon taivutettujen, huolellisesti muotoiltujen lapojen ansiosta pääset ongelmitta läpi ryteikköjen millä vauhdilla hyvänsä. Weedless Wedge 2 on markkinoiden ainoa täysin ruohikkoon tarttumaton potkuri.

Minn Kotan rikit on valmistettu polymeerin ja lasikuidun yhdistelmästä, joka on todettu ehdottomasti parhaaksi materiaaliksi venekäytössä. Komposiittimateriaali tekee rikistä kolme kertaa terästä vahvemman. Siksi niille annetaan ikuinen takuu. Törmäystilanteessa ruostumaton komposiittiriki joustaa katkeamatta.

Uusi kiinnitysmekanismi, jossa on kallistusmahdollisuus, on entistä leveämpi ja syvempi, joten se sopii veneisiin, joissa on erityisen vahva peräpeili. Moottori on helppo nostaa yhdelläkin kädellä. Kiinnitin on murtumatonta, täysin UV-suojattua ruostumatonta komposiittimateriaalia.

Navigaattorin tavoin toimiva AutoPilot pitää sinut paikoillaan aallokossa tai voit edetä haluamaasi suuntaan - kurssi pysyy tuulista ja virroista huolimatta. CoPilotin kanssa voit liikkua ja kalastaa samanaikaisesti, sillä langattoman ohjausyksikön avulla ohjaus ja nopeudensäätö onnistuvat eri puolilta venettä.

www.minnkotamotors.com

Tuotemerkin kaikki tuotteet

Minn Kota Endura C2 30
 
Minn Kota Endura C2 30
Captcha$
(6)
Heti saatavilla