Gymstick


Gymstick - Kuntoiluvälinealan innovatiivinen asiantuntija vuodesta 2003

Gymstick International Oy on suomalainen, vuonna 2003 perustettu, kuntoiluvälinealan yritys. Suunnittelemme, valmistamme, edustamme ja myymme kuntoiluvälineitä ja -tuotteita niin yrityksille kuin kuluttajille yli 45 maahan.

Gymstick on asiakkaille tuttu ja markkinoilla arvostettu merkki, joka on syntynyt kotimaisen innovaation kautta. Liiketoimintamme perustuu laadukkaisiin kuntoilu- ja urheiluvälineisiin sekä tavoitteeseen auttaa tuotteidemme käyttäjiä harjoittelemaan tehokkaasti ja monipuolisesti.

Innovatiivisuus johti maailmalle

Tarinamme sai alkunsa kahden liikunta-alan ammattilaisen kiinnostuksesta kuntoiluun sekä heidän kehittämästään jumppakepistä, joka on tuttu varmasti lähes jokaiselle suomalaiselle. Ennen välinevalmistusta Gymstick keskittyi yrityksille, yksityisasiakkaille ja urheilijoille suunnattujen tapahtumien, liikunnanohjauksen, valmennusten ja kuntotestausten järjestämiseen. Liikunta-alan tuntemus ja sen parissa työskentely loi kuitenkin vankan pohjan innovatiiviselle kuntoiluvälineiden valmistukselle.

Ensimmäinen kuntoiluvälineinnovaatio, Gymstick Original, syntyi vuonna 2003. Tämän kuminauhoilla varustetun jumppakepin suosio kasvoi hyvin nopeasti sen monipuolisuuden, yksinkertaisuuden ja tehokkuuden ansiosta. Tuotekehitykseen panostaminen etenkin alkuvuosien aikana toi lisäksi markkinoille muita uusia pienkuntoiluvälineitä ja kuntolaitteita. Gymstick-tuoteperheeseen kuuluu mm. Gymstick HIT, Gymstick Aqua, Fitnessbag, Powerslider, Powerwheelz ja Crankbike X4. Kuntoiluun ja urheiluun erikoistuneita oman valikoimamme tuotteita on nykyään yli 400 kpl, ja niiden ympärille rakennetut ryhmäliikuntakonseptit sekä treeniohjelmat ja -videot vastaavat eri kohderyhmien tarpeisiin ja tuovat monipuolisuutta harjoitteluun.

Gymstickin menestys kotimaassa on auttanut meitä kasvamaan myös ulkomaille. Ryhmäliikuntakonseptimme kiinnostavat monia kuntokeskuksia ja meillä on yhteistyökanavia useissa maissa. Gymstick Muscle -ryhmäliikuntatunteja on vedetty mm. Etelä-Afrikassa, Japanissa, Etelä-Koreassa, Australiassa, Venäjällä, Sveitsissä, Englannissa ja Brasiliassa. Brändin tunnettuus on kasvanut vuosi vuodelta, mikä on edistänyt myyntiämme merkittävästi. Olemme kehittyneet kokonaisvaltaiseksi kuntoiluvälinealan ammattilaiseksi tavoitteemme mukaisesti.www.gymstick.fi/

Tuotemerkin kaikki tuotteet