Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Olé-kustannus


Olé-lehti ja sen mukana Olé-kustannus perustettiin vuonna 1985. Olé-lehti oli todellinen edelläkävijä, sillä se oli tuolloin ainoa Suomen rajojen ulkopuolella ilmestyvä suomenkielinen aikakausilehti. Olé-lehti sai vuonna 1991 rinnalleen Suomalainen Espanjassa -ilmaisjakelulehden. Näiden lisäksi Olé-kustannus on julkaissut lukuisia opaskirjoja.


Olé-lehti 30 vuotta!

Ensimmäinen Olé-lehti ilmestyi kesällä 1985. Lehden perustivat Stig ja Irmeli Westerdahl, ja nykyään Olé-lehteä vetää tytär Katia Westerdahl. Lehti on muuttanut ulkoasua ja muotoa vuosien varrella, mutta yksi asia on pysynyt samana: Olé-lehti antaa edelleen luotettavaa tietoa Espanjasta kaikille maasta kiinnostuneille ja maassa asuville suomalaisille!

Espanjan byrokratian ja verotuksen kiemuroiden selvittämisen lisäksi Olé-lehti julkaisee kuukausittain kiinnostavia matkajuttuja, artikkeleita espanjalaisten tavoista ja elämästä sekä tietysti asumista ja työntekoa koskevista asioista. Myös Espanjan monimuotoinen gastronomia ja viinit ovat usein juttujen aiheina.

Vuonna 2013 Olé-lehti siirtyi digiaikaan, ja monien Espanjan ja Suomen väliä reissaavien iloksi digilehden voi lukea kätevästi omalta digi- tai mobiililaitteelta.


Suomalainen Espanjassa, SE tuttavien kesken

Vuonna 1991 perustettiin tabloid-kokoinen ilmaisjakelulehti Suomalainen Espanjassa, nykyään ytimekkäästi SE-lehti. Ilmaisjakelulehden voi lukea paperi- ja nettiversiona, lisäksi lehden voi tilata Suomeen postimaksun hinnalla. Lehti ilmestyy syyskuusta huhtikuuhun kaksi kertaa kuussa, kesäisin kerran kuussa. Lehti sisältää uutisia ja tietoa ajankohtaisista tapahtumista sekä paikallistietoa Espanjan suomalaisalueilta.


Opaskirjoja ja lukijamatkoja

Olé-kustannus on julkaissut useita menestyksekkäitä, ammattilaisten toteuttamia opaskirjoja. Espanjalaisia kotikokin reseptejä esittelevä “A Fuego Lento” -keittokirja on ollut suuri myyntimenestys. Myös Matti Larreksen kirjoittamat “Espanjan ruokien ja juomien sanaopas” sekä “¡Salud!-viiniopas” ovat suosittuja oppaita Espanjan gastronomian ystäville. Tutustu verkkosivujemme kauppa-osiossa tällä hetkellä saatavilla oleviin oppaisiimme!

Olé-lehti järjestää syksyisin ja keväisin myös lukijamatkoja eri kohteisiin. Kevätkaudella 2018 matkaamme muun muassa Sevillaan, Córdobaan, Áloraan viinitilaale ja uutuutena Málagan olutpanimoihin ja Almuñecarin trooppiseen hedelmätarhaan. Syksyn 2018 retkikausi alkaa syys-lokakuussa.