CR7


CR7 alusvaatteet ja sukat -malliston takana on maailmankuulu jalkapalloilija Cristiano Ronaldo; maailmankuulu jalkapalloilija, jolla on miljoonia sosiaalisen median seuraajia.

New Yorkissa sijaitseva CFDA-palkittu suunnittelija Richard Chai on ollut tärkeä osa tyylin ja malliston luomisessa luomista läheisessä yhteistyössässä Cristiano Ronaldon kanssa. Richard Chai on tunnettu työstään mm. sellaisten brändien, kuten Armani Exchange, Donna Karan ja Marc Jacobs kanssa.

Eikä tässä vielä kaikki. Tanskalainen JBS Textile Group vastaa näiden korkealaatuisten alusvaatteiden tuotannosta. Perheomisteinen yritys on toiminut vuodesta 1939 ja on Skandinavian johtava alusvaatteiden ja sukkien valmistaja.

”Yritysten, joiden kanssa valitsen työskennellä, on oltava muotiin suuntautuneita ja korkealaatuisia voidakseen toimittaa ylivoimaisen tuotteen faneilleni. JBS: stä olen löytänyt yhteistyökumppanin, joka suunnittelee ja tuottaa korkealaatuisia tuotteita, ja jolla on vahva perinne ja näyttö erinomaisesta suunnittelutyöstä ”, Cristiano Ronaldo sanoo.

CR7-alusvaatteet ja -sukat ovat nykyaikaista, kansainvälistä mallia, joka vetoaa laajalti miehiin ja miehen alkuihin ympäri maailmaa.


www.cr7underwear.com/

Tuotemerkin kaikki tuotteet

-90%
CR7 Boys Trunk, 2-pack
 
CR7 Boys Trunk, 2-pack
Captcha$
Poistossa alk. 2.29 $
(21)
Heti saatavilla