Ursuit Phantom 20 Donut

Ursuit Phantom 20 Donut

Ursuit Phantom 20 Donut
Ursuit Phantom 20 Donut
Hinta
Captcha€ tai alk. 21.40 €/kk
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl

Väri
Punainen
Musta


Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Ursuit Phantom 20l donitsimallinen wing, joka sopii eriomaisesti tekniikkasukellukseen tuplapulloilla. (max. 2 x 18l) Täyttöletku on sijoitettu keskelle liiviä. Materiaali on vahva Cordura 2000, joka kestää erinomaisesti kovaa käyttöä ja säänvaihteluita. Ursuit Phantom 20l wing on CE -hyväksytty.

20 l wing tuplasäiliöille (max. 18l per säiliö). Materiaali: Cordura 2000. Sisäpuoli korkeajaksosaumattua TPU -päällystettyä Cordura 500:a. 2 poistoventtiiliä. YKK:n vetoketju. Hinta sisältää vain wingin. Selkälevy ja hihnasto myydään erikseen.

Takuuaika
12 kk

Kommentit
Nimimerkki Garwa kirjoitti 10.07.2014 :
Vihdoinkin Ursuk toi Ursuit-tavaramerkillä donitsinmuotoisen wingin. Tämä toimii parhaiten tupla 12 litraisella setillä ja aladumppiventtiilillä saa poistettu ylimääräiset kaasut wingistä horisontaalisessa trimmissä ilman sen suurempia pyristelyitä eli venttiili on hyvässä kohdassa, mutta voisi olla vieläkin ulompana (vrt. esim. Halcyonin wingit). Pintamateriaali on kestäväntuntuinen, kurttuputki optimaalisen pituinen ja täyttöventtiili kovaa muovia eli jäädy kuten aiempien Phantom-versioiden metalliset. Ainoa miinus henk.koht. on punainen väri, mutta musta on kuulemma valmistajan mukaan tulossa. Vielä kun saisi kustomoida itse värin.

Lisää kommentti

Mielipiteet
5 0

Tuotemerkki