Sukellus


LAJIESITTELY

Tiesitkö? Tiloissamme toimii myös täyden palvelun PADI -sukelluskoulu. Kaikki sukellusaiheiset varusteemme ja ajankohtaiset tapahtumat & uutiset on koottu nyt yhdelle sivustolle. Kätevää!

Tarvitsetko sukellusvarusteita vuokralle?
Vuokrahinnastomme löytyy Aallon sivuilta, jonne pääset klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

Siirry tästä varustevuokrahinnastoommeSUKELLUSKOULU AALTO
Tutustu tarkemmin: sukelluskouluaalto.fi

Sukelluskoulu Aalto on  PADI sukelluskeskus, joka toimii Varuste.netin alaisuudessa ja -tiloissa Helsingin Konalassa.Tarjoamme PADI -koulutusjärjestelmän mukaista sukellusopetusta aina sukelluskokeiluista Divemaster -tasoon - ja kaikkea siltä väliltä.

Kaikki sukelluskouluttajamme ja oppaamme ovat kokeneita PADI -kouluttajia ja lajin aktiivisia harrastajia omalla vapaa-ajallaan. Meillä kouluttavat ja ohjaavat sukellusammattilaiset tekevät tätä sydämestään ja rakkaudesta lajiin, ja haluamme todella auttaa uuden oppimisessasi ja maksimoida turvallisuutesi, joten tykkäämme pitää sukellusryhmien koot pienenä.

Varustevalikoimamme on erinomaisen laaja, oli sitten suosikkipuuhaasi viileän veden sukellukset Suomessa, tekniikkasukeltaminen, tai värikkäistä koralleista nauttiminen trooppisissa vesissä - tai kaikkea tätä!
Toimintaamme kuuluu sukelluskurssit, kesäkaudella ohjatut päivä- ja viikonloppuretket lähistön vesiin - parin tunnin automatkan päässä Helsingistä löytyy jo kaikenlaista hienoa.

Aallon iloista rytmiryhmää johtaa meillä Tiina, jonka tapaat lähestulkoon joka päivä hääräämästä sukellusosastomme tuntumassa. Tervetuloa!Keskeiset tuotemerkit