Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Reput » Yleisreput »

Savotta Reppu 101


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Punainen
Punainen
Vihreä
VihreäSaatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Harri Koskisen muotoilema Reppu 101 nyt myös tyylikkäänä kokomustana!

Minimalistisen yksinkertainen reppu päivittäisten tavaroiden kantoon. Retrohenkisen ulkonäön lisäksi repun mallissa on mietitty nykypäivän käyttäjää. Pussi onkin mitoitettu sopimaan yleisimmille kannettaville tietokoneille!

REPUN LOKEROINTI
Reppupussin päälokero (mitat noin 40 x 30 x 15 cm) suljetaan isolla hihnakiinnitteisellä läpällä. Lisäksi itse suuaukon saa kiristettyä kiinni käyttämällä “suunpielistä” löytyviä neppareita. Tila on sisältä täysin lokeroimaton, eli erikoiset ja isotkin välineet saa sinne mahtumaan. Pakkauksessa kannattaa käyttää oveluutta: asettelemalla esim. vaihtovaatteita taitettuna selkää vasten, silloin saat reppuusi toimivan selkäpehmusteen.

Reppupussin sisällä on myös pieni vetoketjulla suljettava verkkokankainen arvotavaratasku (mitat noin 22 x 22 cm).

KANTO
Repun olkaviilekkeet ovat yksinkertaiset nahkahihnat. Pituussäätö onnistuu alakulmien metallisoljilla. Reppua voi myös kantaa kädessä käsikahvastaan.

TIESITKÖ?
Savotta 101 repun kantoviilekkeet ovat aitoa nahkaa, jota ei ole pinnoitettu. Koska nahka on luonnon materiaali, pinnoittamattomana siitä irtoaa nahkanukkaa. Tämä ei ole virhe, vaan nahan luonnollinen ominaisuus. Nukkaamista voi hillitä pyyhkimällä nahkahihnoja säännöllisesti vaateharjalla, tai vaatteiden puhdistukseen tarkoitetulla teippirullalla. Ajan kanssa ja nahan pinnan kuluessa nukkaaminen vähenee.

Kiitos, että olet valinnut aidoista luonnonmateriaaleista valmistetun Savotta repun.

TAKUU
Tuotteella on Suomalaisen työn Avainlippumerkki.
Tuotteella on 2 vuoden materiaali- ja valmistevirhetakuu.

HARRI KOSKINEN
"Olen tehnyt yhteistyötä Savotan kanssa jo useiden vuosien ajan. Savotta on hieno yritys, jossa on ammattitaitoa ja osaamista. Yritys toimii Karstulassa, josta itsekin olen kotoisin, mikä oli mukava yksityiskohta yhteistyötä aloittaessamme. Halusin antaa osaamistani Savotan brändi-identiteettiin, mutta myös varsinaisten tuotteiden kehittämiseen, joten ryhdyimme yhdessä töihin.

Savotalla on useita kuluttajamarkkinoille suunnattuja tuotteita, jotka ovatkin tärkeä ja näkyvä osa markkinointia. Harri Koskinen –nimeä kantava tuotemallisto on suunnitteilla, ja se valmistuu piakkoin. Toistaiseksi yhteistyö näkyy voimakkaimmin tuotteessa nro 212, joka on laskuvarjojääkäririnkka. Suunnittelimme tuotteen putkirunkoon uudistuksia, ideoimme nahkaiset yksityiskohdat sekä aivan uutena tuotteena rinkkaan liittyvän päivärepun. Myös päiväreppu nro 101 on yhteistyön myötä syntynyt täysin uusi tuote.

TEKNISET TIEDOT:
Reppupussin ulkomitat: korkeus 40 cm, leveys 30 cm, syvyys 15 cm.
Verkkotaskun mitat: korkeus 22cm, leveys 23,5cm
Kokonaistilavuus: n.17 l.
Paino: n. 0,50 kg.
Materiaali:
Polyesteri SPUN kanvaasi, kasviparkittu nahka, Krokon vetoketjut

Tuotteella on 2 vuoden materiaali- ja valmistevirhetakuu.

AVAINLIPPUTUOTE
Tämä on suomalainen Avainlipputuote ja sen kotimaisuusaste on yli 50 %. Osa työstä on tehty alihankintana Savotan omalla tehtaalla Virossa.

Sukupuoli
Miehet, Naiset

Paino
0.82 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Tilavuus
17 Litraa

Valmistusmaa
Suomi

Takuuaika
12 kk

Kommentit
Jari H. kirjoitti 25.06.2019 :
Hyvä laadukas ja käytännöllinen myös kaupunkireppuna

Minna S. kirjoitti 13.07.2017 :
Mainio pikkureppu moneen käyttöön. Repun viimeistely, materiaalit ja kestävyys a-luokkaa, suomalaisesta valmistuksesta vielä iso plussa. Joitain voi haitata repun suhteellinen taskuttomuus sekä vain läpän peittämä avoin repputila. Mutta kuuluvat malliin - ei ole minua haitannut.

jpm...@...om kirjoitti 03.04.2017 :
Eri väriset olkahihnat oli myyntikuvassa

Lisää kommentti

Tuotemerkki