Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Reput » Metsästysreput » Selkäreput »

Savotta Kevyt Rajapartio


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 10.95 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 7 - 21 vrk.

Myymälä (Konala) hyllyssä 0 kpl
Netistä toimitettavissa 0 kpl


Saatavuus
Arviolta 7 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Alkujaan Rajavartiolaitokselle suunniteltu myös nimellä Kevyt Rajapartio tunnettu päiväreppu on kompakti, yksinkertainen ja varsin monikäyttöinen. Kapean muotonsa ansiosta reppu ei tule tielle ahtaissakaan paikoissa liikkuessa ja sopii erinomaisesti hiihtämiseen ja metsästykseen. Kokoluokassaan Kevyt Partioreppu on harvinaisen tukeva kantaa. Sisäinen alumiinivahvikkeinen tukirunko pitää repun ryhdissä painavallakin pakkauksella. Reppupussin kompressiohihnoilla myös vajaan pakkauksen saa kiristettyä napakaksi ja hölskymättömäksi.

Tekniset tiedot
  • Ulkomitat: korkeus 50 cm, leveys 25 cm, syvyys 20 cm
  • Kokonaistilavuus: 25 l
  • Paino: 1,75 kg
  • Materiaalit: 1000D Cordura, metallisoljet ja 8 mm spiraalivetoketjut
  • Ranka: DUR-alumiini
  • Väri: oliivinvihreä

Repun lokerointi
Reppupussi (mitat noin 50 x 25 x 10-20 cm) suljetaan narulla kiristettävällä suuaukolla, jonka tiiviys varmistetaan ylipakkaamisenkin mahdollistavalla vedenpitävällä suojakauluksella. Suuaukko peitetään repun päätä tiiviisti halaavalla läpällä, joka suljetaan hihnoin. Hihnojen reilu pituus antaa läpän alle reippaasti tilaa ylipakkaamiselle. Ylälokeron sisältöön pääsee nopeasti käsiksi myös koko sivun korkeuden mittaisen pystyvetoketjun kautta repun oikealta puolelta.

Selkää vasten reppupussin sisällä on koko selän kokoinen lokero repun tukirangalle. Lokero sopii hyvin myös esim. juomarakon tai muiden litteiden tarvikkeiden kantamiseen.
Reppupussin sisällä on myös avoin pidike termospullolle, jotta se löytyisi aina sieltä mistä pitääkin.
Repun kyljistä löytyvillä neljällä kiristyshihnalla reppupussin voi kiristää tiiviiksi myös vajaalla pakkauksella.
Reppupussin läpässä on litteä vetoketjullinen pientavaratasku (mitat noin 20 x 20 cm).

Muut kiinnityspisteet
Repun selkäpuolelta läpästä ja pussin alareunasta löytyy kiinnityslenkit kiväärin kantoon. Lenkit sopivat yhtä lailla myös muiden erikoisten pitkien tarvikkeiden kantamiseen. Kuorma varmistetaan koko repun kiertävällä kiristettävällä hihnalla.
Reppupussin kiristyshihnojen taakse on myös mahdollista kiristää kantoon tavaraa, joka ei muuten reppuun mahtuisi.
Repun pohjassa on neljä kiinnityslenkkiä irtohihnoille. Pohjaan kiinnitettynä sopii kannettavaksi erinomaisesti esim. rullatut makuualustat.
Lantiovyön molemmilta puolilta löytyy kiinnitysrenkaita pientavaroiden roikottamiseen.

Kanto
Leveät, anatomisesti muotoillut jämäkät olkaviilekkeet ja hyvin pehmustettu lantiovyö tekevät kantamisesta tukevaa ja mukavaa. Lantiovyön solki on todella nopeasti avattavissa yhdellä kädellä, joka on erittäin arvokas ominaisuus mahdollisessa hätätilanteessa. Lisämukavuutta ja -tukevuutta kantoon tuo pistosoljella varustettu rintaremmi. Niskan kantokahvasta reppua saa helposti kuljetettua kädessäkin.

Selkä on tukevoitettu erittäin kestävällä muovilevyrungolla, johon on niiteillä kiinnitetty kaksi pystysuuntaista latta-alumiinitankoa. Tämän kevyen rangan ansiosta reppu pysyy ryhdikkäänä ja mukavana kantaa jopa vähän raskaammin lastattuna. Halutessaan tukirangan saa myös poistettua repusta. Selkää vasten istuvat reilun kokoiset ja jämäkät pehmustetyynyt ovat tämän kokoluokan repuissa harvinaisia ja tekevätkin Kevyt Rajapartiosta yllättävän mukavakantoisen pikkurepun.


Takuu
Tuotteella on viiden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Tämä on suomalainen Avainlipputuote ja sen kotimaisuusaste on yli 50 %. Osa työstä on tehty alihankintana Savotan omalla tehtaalla Virossa.

Sukupuoli
Miehet, Naiset

Tilavuus
25 Litraa

Valmistusmaa
Suomi

Takuuaika
60 kk

Kommentit
Heikki Y. kirjoitti 20.08.2019 :
Reppu on sellainen kuin odotin. Sivuvetoketju on kätevä. Parin viikon käyttökokemuksella annoin viisi tähteä.

Nimimerkki Teppo kirjoitti 10.07.2018 :
Yksityiskohtia ja härpäkkeitä on vaikka muille jakaa, koon ollessa vain tuo 25l. Ei jatkoon. Painavakin on suhteessa tilavuuteen. Soveltuu parhaiten kivien kantamiseen: kestää epäilemättä ehjänä ja sisälle mahtuu juuri sen verran kun joten kuten jaksaa kantaa.

Lisää kommentti

Tuotemerkki