Lajit » Vaellus » Astiat » Termokset » Termospullot »

SIGG Hot & Cold ONE 0.5L


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 15.23 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Väri
Berry
Berry
Black
Black
Glacier
Glacier
Leaf Green
Leaf Green
Shade
Shade


Saatavuus
Heti

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Erittäin monikäyttöinen ja käytännöllinen SIGG Hot & Cold -juomapullo, jossa voit ottaa mukaasi kylmää tai kuumaa juomaa. Juomapullossa on kaksoisseinämärakenne, jonkan ansiosta juomasi lämpötila pysyy pidempään kuumana / kylmänä.

Pullossa on lisäksi kätevä, lukittava korkki, jota pystyy helposti käyttämään myös yhdellä kädellä. Korkki on tiivis, joten siitä ei pääse vuotamaan nesteitä laukkuun. Korkki sulkeutuu tiiviisti.

Kuuma juoma pysyy kuumana noin 12 tuntia
Kylmä juoma pysyy kylmänä noin 20 tuntia
One hand Top -korkki

Koko: 26 cm x 6.9 cm

Tilavuus
500 Millilitraa

Kommentit
Niko H. kirjoitti 03.05.2019 :
Olin aikeissa ostaa toisen valmistajan muovisen vesipullon, mutta tämän hillitty muotoilu ja tyylikäs väri herätti mielenkiintoni. Teräspullo on helppohoitoinen ja varmasti muovia pitkäikäisempi. Termospullon ominaisuudet ovat pitäneet juomani kylmänä riittävän pitkään. Suuosa on helppo säätää haluttuun asentoon ja purkaa puhdistusta varten. Integroitu teesihti on ainakin ideana näppärä, vaikkei minulla ole sille toistaiseksi ollutkaan käyttöä. Toki on huomioitava, että pullo on jonkin verran muovipulloa painavampi ja vetoisuus eristyksen takia pienempi, mutta omassa päivittäisessä käytössä se on osoittautunut erinomaiseksi ja nykyään omistan niitä kaksin kappalein.

Pasi K. kirjoitti 17.02.2019 :
Tytär on todella tykästynyt.

Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös