Restube Sports

Restube Sports
Restube SportsRestube SportsRestube SportsRestube Sports
Hinta
Captcha

Määrä
kpl

Väri
GreenGreen


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Tuotteen kuvaus
Restube Sports -hätäkelluke tuo lisäturvaa vesiurheiluun, uintiin, suppailuun, leijailuun ja surffaukseen. Erittäin laadukas, näppärä ja pienikokoinen turvavaruste kaikenlaiseen vedessä tapahtuvaan liikkumiseen ja urheiluun. Sport-malli on tarkoitettu kovaan käyttöön. 


Restube on pieneen tilaan pakkautuva hätäkelluke, joka kulkee helposti mukana vyössä tai valjaissa. Poijun saa taiteltua pieneen kestävään taskuun, kun sitä ei tarvitse ja hädän hetkellä poijun saa nopeasti esille laukaisijaa vetämällä. Taskun saa kiinnitettyä vyölle joko horisontaalisesti tai vertikaalisesti. Sen voi myös kiinnittää suoraan valjaisiin käyttämällä taskussa olevaa X-mount systeemiä. Vyö voi olla 25-50mm leveä. Taskussa on lisäksi pieni vetoketjullinen tasku, johon voi laittaa esimerkiksi avaimet tai kolikoita. 


Keltaisessa poijussa on täytenä 75N noste. Poijuun tukeutumalla pää pysyy pinnalla ja antaa lisäaikaa vetää henkeä ja huutaa apua ym. Jos päällä on painavia vaatteita, esimerkiksi kenkiä, ne suositellaan otettavaksi pois. Käytön jälkeen poijun voi pakata takaisin pieneen taskuun. Poiju on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja täyttää DIN EN ISO 12402 normit. Samaa materiaalia käytetään pelastusliiveissä. Tuote valmistetaan Saksassa. 

Jokaisen käytön jälkeen tulee poijun patruuna vaihtaa. Poijussa käytetään sertifioitua 16g CO2 patruunaa, joka on suolaveden kestävä.


Vertailu eri Restube -tuotteiden välillä.
Valmistusmaa
Saksa

Kommentit
Lisää kommentti ...

Mielipiteet
1 0

Tuotemerkki

Katso myös