Restube Basic

Restube Basic
Restube BasicRestube Basic
Hinta
Captcha

Määrä
kpl

Väri
Restube Basic Marine BlueMarine Blue

Toimitusaika arviolta 7 - 30 vrk.

Myymälä (Konala) 0 kpl heti
Keskusvarasto 0 kpl heti
Netistä toimitettavissa 0 kpl heti


Saatavuus
Arviolta 7 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Restube Basic -hätäkelluke on kaikenlaiseen veden ympärillä liikkumiseen tarkoitettu turvavaruste. Olitpa kalastamassa, rannalla, veneilemässä tai melomassa Restube Basic on näppärä ja pienikokoinen lisävaruste tuomaan lisäturvaa.


Restube on pieneen tilaan pakkautuva hätäkelluke, joka kulkee helposti mukana vyössä. Poijun saa taiteltua pieneen kestävään taskuun, kun sitä ei tarvitse ja hädän hetkellä poijun saa nopeasti esille laukaisijaa vetämällä. Vyö voi olla 25-50mm leveä.


Keltaisessa poijussa on täytenä 75N noste. Poijuun tukeutumalla pää pysyy pinnalla ja antaa lisäaikaa vetää henkeä ja huutaa apua ym. Jos päällä on painavia vaatteita, esimerkiksi kenkiä, ne suositellaan otettavaksi pois. Käytön jälkeen poijun voi pakata takaisin pieneen taskuun. Poiju on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja täyttää DIN EN ISO 12402 normit. Samaa materiaalia käytetään pelastusliiveissä. Tuote valmistetaan Saksassa.

Jokaisen käytön jälkeen tulee poijun patruuna vaihtaa. Poijussa käytetään sertifioitua 16g CO2 patruunaa, joka on suolaveden kestävä.


Vertailu eri Restube -tuotteiden välillä.
Kommentit
Lisää kommentti ...

Mielipiteet
2 0

Tuotemerkki