Lajit » Kalastus » Vieheet » Viehesetit »

Rapala Hauki 4 Kalatakuu viehesarja


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 9.38 €/kk + toimituskulut

Määrä
pakkaus

Toimitusaika arviolta 3 - 30 vrk.

Myymälä (Konala) hyllyssä 0 pakkausta
Netistä toimitettavissa 0 pakkausta


Saatavuus
Arviolta 3 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hieman epävarma.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Sarjan uistimet on valittu samean veden olosuhteisiin.

Setti sisältää seuraavat uistimet
  • Rapala Minnow Spoon Weedless 07
  • Rapala Weedless Shad 08
  • Rapala Rattlin' Minnow Spoon 08

Tämä Rapala Kalatakuu -viehesarja sisältää ottivaaput hauen heittokalastukseen ruovikoissa sameassa vedessä ja/tai pilvisellä säällä. Vaikka päivät ovat erilaisia, käyttämällä ympäristöolosuhteet huomioiden valittua viehettä, mahdollisuutesi saaliiseen paranevat merkittävästi.

Vinkit:
Ruovikot kuhisevat elämää ja sieltä hauki on helpointa tavoittaa. Katso vinkit ja videot: http://kireitasiimoja.fi/kiehtova-ruovikkokalastus.

Legendaarinen Rapala Minnow Spoon Weedless on testejäkin voittanut Rapalan ruovikkosuojattujen vieheiden kantaisä. Siitä on edelleen kehitetty lusikkamaisesti uiva ja rämisevä Rattlin’ Minnow Spoon. Kolmas ruovikkohaukien kauhu on vaappumaisesti potkien uiva Weedless Shad.

Elävöitä uintia ”pysäytä ja kelaa” -uitolla. Pysäytykset kannattaa ajoittaa ruovikon aukkokohtiin.

Paranna mahdollisuuksiasi Rapala Kalatakuu -mobiilisovelluksen avulla:
Rapala Kalatakuu -viehesarjojen sisällöt on valittu Kalatakuu -mobiilisovelluksen mukaisesti, joka perustuu suomalaisten Rapala ProGuide -ammattioppaiden pitkäaikaiseen kokemukseen. Sovellus neuvoo kalastajaa viehevalinnassa. Valinnan perusteet ovat kalalaji, kalastussyvyys, veden lämpötila ja veden väri (kirkas/samea)/sää (aurinkoinen/pilvinen).

Rapala Kalatakuu -sovelluksen avulla saat vielä enemmän irti Kalatakuu -viehesarjasta vaihtuvat olosuhteet huomioiden. Lataa puhelimeen ilmainen Rapala Kalatakuu-sovellus (Android tai IOS): www.rapala.fi/kalatakuu.

Kaikki uintilistalla varustetut Rapala-vaaput on koeuitettu ja uintiliike on käsin viritetty. Voit olla varma että Rapala-vaappu ui heti paketista otettuna juuri niin kuin on tarkoitus.

Kaikki Rapala-vaaput kulkevat kalastajille ympäri maailman Vääksyn tehtaan kautta, jossa sijaitsee myös tuotekehitysosasto. Rapalan sydän on Vääksyssä!

Kalalaji
Hauki, Kuha

Kalastustyyli
Heittokalastus

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki