Lajit » Ulkoilu » Suojat » Kypärät » Tarvikkeet » Visiirit »

Petzl Vizir Shadow EasyClip


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 10.83 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.

Myymälä (Konala) hyllyssä 0 kpl
Netistä toimitettavissa 0 kpl


Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus

Pikairrotettava tummennettu silmiensuojain Petzl Strato ja Petzl Vertex New (valmistettu 4-2019 alkaen) työkypäriin. Mukana toimitetaan EasyClip pikakiinnitysnastat, jotka vaihdetaan kypärän sivuilla olevien mustien vakiopalojen tilalle. Irroitus tapahtuu työkaluvapaasti vain nappeja painamalla. Suojaa käyttäjää erinomaisesti auringon haitallisilta säteiltä ja mekaanisilta vaaroilta, sekä eliminoi heijastuksista syntyviä häiriöitä työtehokkuudelle. Soveltuu mm. rakennustyöhön, hiontaan, metalliteollisuudelle, arboristeille, korkeanpaikantyöskentelyyn jne.

Ulkopinnalla erittäin tehokas naarmuuntumisenesto ja sisäpinnalla huurtumisenestopinnoite. Laadukas ja pitkäikäinen Bollé Safetyn valmistama luokka 1 optiikka, jonka ansiosta visiiri soveltuu pitkäaikaiseen yhtäjaksoiseen käyttöön rasittamatta silmiä. Kirkas linssi ja kaareva muotoilu tarjoavat laajan näkökentän.

Hyvä yhteensopivuus myös GVS Low Profile-sarjan puolinaamarimallisten hengityssuojainten kanssa käytettäessä.
 • Kaksi asentoa: Nostettuna kypärän päälle kuljetusasentoon sekä laskettuna alas silmien eteen työasentoon.
 • Paino 80 g.
 • Täyttää CE EN 166 luokka 1 tyyppi BT standardin vaatimukset (suoja suurella nopeudella lentäviä pieniä kappaleita vastaan: energialuokka B = iskeytymisnopeus 120 m/s, myös äärimmäisissä lämpötiloissa) sekä EN172 5-2,5.
 • ANSI-ISEA Z87.1. EAC.
 • Maksimielinikä 10 vuotta.
 • Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.
Vizir Shadow voidaan varustaa lisävarusteena saatavalla Protector suojuksella (tuotekoodi A015CA00). Protector suojaa Vizir Shadow visiirin optiikkaa naarmuilta ja mahdollistaa otsavalaisimen kiinnittämisen suoraan suojukseen, jolloin valaisinta voidaan käyttää samalla kun visiiriä liikutetaan ylös ja alas. Visiirin liikuttaminen ylös ja alas samanaikaisesti kun halutaan käyttää valaisinta onnistuu myös kiinnittämällä valaisin suoraan kypärään PixAdapt kypäräkiinnikelevyllä E78005 (Petzl Pixa-sarja), Pro Adapt kypäräkiinnikelevyllä E80004 (Petzl Duo-sarja), Adapt Kit Tikka kypäräkiinnikelevyllä E80004 (Tikka-sarja) tai FrontClick Helmet Mount Set kypäräkiinnikelevyllä i1082 (Lupine Neo, Piko, Blika ja Alpha valaisimet FrontClick pikakiinnityslevyllä).

Yhteensopivuus:
 • Petzl Strato - ultrakevyt suojakypärä
 • Petzl Strato Vent - tuuletettu ultrakevyt suojakypärä
 • Petzl Vertex - suojakypärä (mallit 4-2019 alkaen)
 • Petzl Vertex Vent - tuuletettu suojakypärä (mallit 4-2019 alkaen)
 • Vizir Shadow ei sovellu ennen 4-2019 hankittuihin aiempiin Petzl Vertex kypäriin. Tunnistat yhteensopivat kypärät siitä että niissä on sivuilla mustat adapterialueet.
Valtioneuvoston asetus (205/2009) rakennustyön turvallisuudesta, 13 luku 71§: "Rakennustyömaalla on käytettävä suojakypärää. Tarvittaessa kypärä on varustettava alushupulla. Rakennustyössä on käytettävä työn ja työolosuhteiden edellyttämää henkilökohtaista silmien suojausta. Työnantajan on annettava työntekijöille käyttöön suojalasit niissä töissä, joissa on merkittävä silmätapaturmanvaara."

Tutustu myös kirkkaaseen malliin Vizir (A015AA00).

Huom: Tarvitessasi silmiensuojaimen ennen 4-2019 valmistettuihin Petzl Vertex ja Alveo kypäriin, valitse tuotekoodi A15AS.


Paino
0.08 kg

Takuuaika
36 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös