Lajit » Kiipeily » Kiipeilykypärät »

Petzl Sirocco


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 11.00 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Väri
Musta-oranssi
Musta-oranssi
Valkoinen-oranssi
Valkoinen-oranssi

Koko
S-M (pään ympärysmitta 48cm-56cm)
M-L (pään ympärysmitta 53cm-61cm)


Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan määrän.

Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Ultrakevyt ja huippuhyvin tuulettuva kypärä kiipeilyyn, vuorikiipeilyyn ja muuhun liikuntaan missä käytetään saman tyyppisiä tekniikoita. Soveltuu myös Via Ferratalle. Ainoastaan 160/170 g painavana - eli puolet tavallisen kiipeilykypärän painosta - tämä on markkinoiden kevyin ja mukavin kypärä. Takaa normaalia alemmaksi ulottuvan reunan ansiosta suojaavuustaso on erinomainen myös takaa ja sivuilta tulevilta iskuilta.

Magneettisen leukahihnan soljen ansiosta hihnaston sulkeminen ja onnistuu yhdellä kädellä (patentoitu). Kauttaaltaan säädettävä tekstiilihihnasta valmistettu sisärakenne mahdollistaa kypärän mukauttamisen pään muodon mukaan täydellisesti niin miehille kuin naisillekin. Sisään käännettävän hihnaston ansiosta pakkaaminen ja kuljettaminen on helppoa. Integroidut kiinnikkeet otsavalaisimelle. Sisäosan kosteutta siirtävät pehmusteet irrotettavissa ja pestävissä.

Hybridirakenteisen kypärän päämateriaali on erittäin kulutuskestävää, pitkäikäistä ja tehokkaasti iskuja vaimentavaa, laajennettua polypropyleeniä (EPP). Päälaen suoja-alue laajennettua polystyreenivaahtoa (EPS). Päälaen ulkokuori polykarbonaattia. Eteen mahdollista liittää Petzl Vizion kasvosuojus (jääkiipeilyyn jne.). CE EN12492 ja UIAA. Maksimielinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Toimitukseen sisältyy suojaava kuljetuspussi ja vaihtopehmuste.

Sukupuoli
Miehet, Naiset, Lapset

Takuuaika
36 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki