Lajit » Kiipeily » Arboristin, pelastus- & korkeanpaikan työt » Työasemointi- ja varmistuslaitteet » Liitosköydet »

Petzl Progress liitosköysi Y


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 11.47 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 14 - 21 vrk.

Myymälä (Konala) hyllyssä 0 kpl
Netistä toimitettavissa 0 kpl


Saatavuus
Arviolta 14 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Dynaaminen kaksihaarainen liitosköysi tehokkaaseen ja turvalliseen etenemiseen työkäytössä. Rajoittaa käyttäjään kohdistuvia nykäysvoimia putoamistilanteessa (kun varusteita on käytetty virheellisesti ja on mahdollistettu putoaminen). Liitetään valjaan lantiovyön etukiinnityspisteeseen. Epäsymmetrinen: Pitkään haaraan voidaan liittää Petzl Ascension nousukahva köyttä pitkin nousemiseen, lyhyttä haaraa käytetään kiinnittäytymiseen kun ohitetaan välivarmistuspisteitä. Y-muoto tekee elämänlankoja pitkinkin liikkumisesta tehokasta. Turvallisuusindikaattori: köyden kyljessä oleva vihreä lanka katoaa näkyvistä mikäli köysi on altistunut suurelle putoamiselle.

Köyden molempien haarojen päissä ommeltu päätös sekä suojus joka suojaa tikkauksia kulumiselta, auttaa pitämään haarojen päihin kiinnitettävät lukkosulkurenkaat oikeassa asennossa ja helpottaa käsittelyä. Pituudet: Lyhyt haara 30 cm. Pitkä haara 65 cm. Paino 150 g. CE EN 354. Staattinen murtolujuus 22 kN. Max elinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Tarvitset lisäksi lukkosulkurenkaat joilla Progress liitetään valjaaseen ja haarat ankkuripisteisiin tai nousukahvaan. Suosittelemme valjaan päähän työkalulla lukittavaa Petzl Go ruuvukiinnikettä P15 ja haarojen päihin automaattisesti lukkiutuvia Petzl Vertigo TwistLockeja: M40A RLA.

HUOM! Etenemiseen tarkoitetuissa liitosköysissä ei ole nykäyksenvaimenninta. Niitä tulee käyttää vain mikäli putoamiskerroin on alle 1 (eli käytetään aina kahvallisen ASCENSION-köysitarraimen tai ankkuripisteen alapuolella)Paino
0.18 kg

Takuuaika
36 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki