Kiipeily » Valjaat » Unisex »

Petzl Hirundos

Petzl Hirundos

Captcha

Määrä
kpl

Koko
XS
S
M
L
XL


Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus

Uudenlaiset ultrakevyet high-end kiipeilyvaljaat. Soveltuu erityisen hyvin sporttikiipeilyyn, vuorikiipeilyyn ja jääkiipeilyyn. Uuden FUSEFRAME rakenteen ansiosta valjas on litteä, tyyliltään puhdas ja äärimmäisen kevyt, mutta tarjoaa silti poikkeuksellisen mukavuuden näin kevyeksi valjaaksi. Lämpömuokatussa laserleikatussa pehmusteessa yhdistyvät kuidut pehmusteeseen ilman saumoja, joten lantiovyö ja jalkalenkit eivät muodosta kehoon lainkaan painepisteitä kuten perinteiset pehmustetut valjaat. 


Lantiovyössä on uudenlainen itsestään lukkiutuva takoalumiininen HD DoubleBack- pikasäätösolki, joka on täsmällinen ja nopea säätää yhdellä kädellä. Kiinnityspisteet valmistettu Dyneemasta parhaan kulutuskeston saavuttamiseksi köyttä vastaan. Tässä valjaassa yhdistyvät käyttömukavuus, helppo säädettävyys, kulutuskestävyys, keveys, käyttömukavuus ja erinomainen hengittävyys. 


4 varustelenkkiä, joista takaosan lenkit on joustavia niin että ne toimivat hyvin myös repun kanssa samaan aikaan. Lenkki taljausköydelle, sekä kaksi paikkaa Caritool- varustepidikkeelle. Elastiset takahihnat irrotettavissa. CE EN12277 tyyppi C ja UIAA. Max elinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Valmistettu Bluesign sertfioiduista ympäristöystävällisistä materiaaleista. 

 

Saatavilla viisi kokoa:  

XS: Lantiovyön pituus: 65-71 cm. Jalkalenkkien pituus: 48-53 cm. Paino: 250 g. 

S: Lantiovyön pituus: 71-77 cm. Jalkalenkkien pituus: 48-53 cm. Paino: 270 g. 

M: Lantiovyön pituus: 77-84 cm. Jalkalenkkien pituus: 52-57cm. Paino:280 g. 

L: Lantiovyön pituus: 84-92 cm. Jalkalenkkien pituus: 55-60cm. Paino: 300 g. 

XL: Lantiovyön pituus: 92-100 cm. Jalkalenkkien pituus: 57-62 cm. Paino: 315 g. Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 150 x 100 mm.

Paino
0.28 kg

Takuuaika
36 kk

Kommentit
Lisää kommentti ...

Mielipiteet
1 1

Tuotemerkki