Petzl Croll

Petzl Croll
Erikoishinta
Captcha

Määrä
kpl


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
(1 arvostelu)

Tuotteen kuvaus

Rintakehää vasten asennettava kompakti ja erittäin kevyt köysitarrain. Suunniteltu arboristeille, pelastusalan ammattilaisille ja rope access köysityöskentelijöille, jotka työskentelevät vaikeapääsyisissä olosuhteissa sekä sporttikäyttöön. Käytetään yhdessä Petzl Ascension nousukahvan tai Basic nousutarraimen kanssa köyttä pitkin nousemiseen. 
 
Kiinnitetään alapään kiinnitysreiästä Delta-pikayhdistäjällä tai Omni sulkurenkaalla valjaan (esim. Petzl Avao Sit, Falcon tai Sequoia SRT) lantiovyön etukiinnityspisteen tekstiililenkkiin. Alempi kiinnityspiste on kulmassa, jotta laite pysyy tasaisena rintakehää vasten. Asennetaan oikeaan asentoon rintakehää vasten Petzl Secur-olkahihnalla (tuotenro C74A) ja olkahihnan taksaosa liitetään valjaan lantiovyön takakiinnityspisteeseen.  
 
Uudet, ruostumattomasta teräksestä valmistetut vähäkitkaiset tarrainpiikit, puhdistusura ja ergonominen salpa tekevät käytöstä helppoa kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa (kun köysi on jäinen, mutainen jne.), mahdollistavat tehokkaamman nousun jo ensimmäisistä senteistä alkaen ja tekevät köysikanavan uuden ruostumattomasta teräksestä valmistetun kitkalevyn kanssa tuotteesta erittäin pitkäikäisen. Soveltuu käytettäväksi 8 -11 mm halkaisijaltaan olevien standardien EN1891 ja EN 892 mukaisten ydinköysien kanssa. CE EN567 ja EN12841 typpi B ja UIAA. Paino: vain 85g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Max elinikä rajoittamaton. Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 85 x 145 x 35 mm.

Paino
0.1 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.12 kg)

Takuuaika
36 kk

Kommentit
Lisää kommentti ...

Tuotemerkki

Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Petzl Fixe -taljarulla
Captcha
Vapaana varastossa