Lajit » Kiipeily » Arboristin, pelastus- & korkeanpaikan työt » Valjaat » Työkäyttöön »

Petzl Avao Sit

Petzl Avao Sit

Petzl Avao Sit
Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 15.01 €/kk

Määrä
kpl

Koko
1-koko (S-L)
2-koko (L-XXL)Saatavuus
Arviolta 14 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Ergonominen istumavaljas erittäin leveillä jalkalenkeillä ja keskijäykällä leveällä lantiovyöllä. Valjas, jonka käyttömukavuus ja työskentelyä tehostavat ominaisuudet on viety huippuunsa. Soveltuu työasemointiin, työtehtäviin missä ollaan jatkuvasti ankkuripisteeseen tai köyteen nojautuneena tai roikkumassa. HUOM! Soveltuu putoamisen pysäyttämiseen vain mikäli valjas on täydennetty Top tai Top Croll yläosalla (tilattava erikseen).

Lantiovyöllä kiinnityspisteet työasemointiin: yksi edessä sekä kaksi sivuilla. Lantiovyön etukiinnityspiste jakaa painon lantiovyön ja jalkalenkkien välillä köyden varassa työskenneltäessä tai laskeuduttaessa. Sivukiinnityspisteet jakavat lantiovyön painoa ja parantavat mukavuutta työskenneltäessä jalat tuettuina ja ne voidaan taittaa pois tieltä kun niitä ei käytetä. Lisäksi lantiovyössä takana kiinnityspiste pääsyn estämiseen putoamisvaaralliselle alueelle.

Jalkalenkit ja lantiovyö varustettu hengittävillä ilmakanavoiduilla pehmusteilla, jotka takaavat erinomaisen käyttömukavuuden. Lantiovyöllä ja jalkalenkeissä helposti säädettävät, automaattisesti lukkiutuvat DoubleBack soljet. Lantiovyöllä viisi varustelenkkiä. Lantiovyöllä myös paikat Petzl Toolbag työkalupusseille ja Caritool työkalukiinnittimille (ei sis.). CE EN358, EN813. Materiaalit: kuituosat polyesteri, säätösoljet teräs, kiinnityspisteet alumiiniseos. Max elinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Yhdistettäessä Petzl Top tai Top Croll rintavaljaaseen, yhdistelmä täyttää myös standardin EN361 (putoamissuojainvaljas).

Koot:
1-koko (S-L): Lantiovyön pituus: 70-110cm. Jalkalenkkien pituus: 45-65cm. Paino: 1125g.

2-koko (L-XXL): Lantiovyön pituus: 80-130cm. Jalkalenkkien pituus: 60-75cm.. Painot: 1140g.

Tämä valjas korvaa mallistossa Petzl Navaho Sit valjaan.

Paino
1.3 kg

Takuuaika
36 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös