Lajit » Kiipeily » Valjaat » Miesten »

Petzl Aquila

Petzl Aquila

Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 10.24 €/kk

Määrä
kpl

Väri
Petzl Aquila Harmaa
Harmaa

Koko
XS
S
M
L
XL


Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana (1 arvostelu)

Tuotteen kuvaus
Uudenlaiset high-end kiipeilyvaljaat säädettävillä jalkalenkeillä. Soveltuu erityisen hyvin tekniseen sporttikiipeilyyn ja vuorikiipeilyyn. Uuden FUSEFRAME rakenteen ansiosta valjas on litteä, tyyliltään puhdas ja äärimmäisen kevyt, mutta tarjoaa silti poikkeuksellisen mukavuuden näin kevyeksi valjaaksi. Lämpömuokatussa laserleikatussa pehmusteessa yhdistyvät kuidut pehmusteeseen ilman saumoja, joten lantiovyö ja jalkalenkit eivät muodosta kehoon lainkaan painepisteitä kuten perinteiset pehmustetut valjaat.  


Lantiovyössä on uudenlainen itsestään lukkiutuva takoalumiininen HD DoubleBack- pikasäätösolki, joka on täsmällinen ja nopea säätää yhdellä kädellä. Kiinnityspisteet valmistettu Dyneemasta parhaan kulutuskeston saavuttamiseksi köyttä vastaan. Tässä valjaassa yhdistyvät käyttömukavuus, helppo säädettävyys, kulutuskestävyys ja erinomainen hengittävyys.  
 
4 varustelenkkiä, joista takaosan lenkit on joustavia niin että ne toimivat hyvin myös repun kanssa samaan aikaan. Lenkki taljausköydelle, sekä kaksi paikkaa Caritool- varustepidikkeelle. Elastiset takahihnat irrotettavissa. CE EN12277 tyyppi C ja UIAA. Max elinikä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. Valmistettu Bluesign sertifioiduista ympäristöystävällisistä materiaaleista.  
 
Saatavilla viisi kokoa:  
XS: Lantiovyön pituus: 65-71 cm. Jalkalenkkien pituus: 46-56 cm. Paino: 310 g.  
S: Lantiovyön pituus: 71-77 cm. Jalkalenkkien pituus: 48-58 cm. Paino: 330 g.  
M: Lantiovyön pituus: 77-84 cm. Jalkalenkkien pituus: 52-62 cm. Paino:345 g.  
L: Lantiovyön pituus: 84-92 cm. Jalkalenkkien pituus: 55-65 cm. Paino: 370 g.  
XL: Lantiovyön pituus: 92-100 cm. Jalkalenkkien pituus: 57-67 cm. Paino: 385 g.  Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 200 x 150 x 100 mm.

Paino
0.345 kg

Takuuaika
36 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki