Petzl Actik Core 2017

Petzl Actik Core 2017
Petzl Actik Core 2017Petzl Actik Core 2017Petzl Actik Core 2017
Hinta
Captcha

Määrä
kpl

Väri
Petzl Actik Core 2017 MustaMusta
Petzl Actik Core 2017 PunainenPunainen


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana (2 arvostelua)

Tuotteen kuvaus
ACTIVE -sarjan ladattava, erittäin suorituskykyinen ja pieni LED otsavalaisin. Monikeilainen valkoinen valo ja punainen valo. Hybrid Concept: Toimii sekä ladattavalla Petzl Core li-ion akulla (sis.) että suoraan kolmella AAA -sormiparistolla ilman tarvetta erilliselle adapterille. Valovirta 350 lumenia. Pitkä paloaika. Akkukäyttö tulee paristoja edullisemmaksi nopeasti, kun valaisinta käytetään paljon, ja virrantuotto on erinomainen matalissakin lämpötiloissa. 
 
Soveltuu aktiiviseen ja vaativaan käyttöön, niin lähivalaisutarpeisiin kuin nopeaankin liikkumiseen: Juoksuun, kävelyyn, matkailuun, perhekäyttöön, retkeilyyn, kiipeilyyn, veneilyyn ja kaupunkiolosuhteisiin. Tuo valon aina katseen suuntaan ja jättää molemmat kädet vapaiksi. Heijastinpinta otsapannassa ja integroitu turvapilli parantavat käyttäjän turvallisuutta. 
 
Valkoinen valo: Kaksi erimuotoista valokeilaa (tasainen leveä ja kohdistettu), joiden avulla valaistus ja paloaika saadaan käyttötarpeen mukaisiksi.  
Punainen valo: Hämäränäön säilyttävä valo, joka myös vähentää lähellä olijoiden häikäistymistä. 
Punainen vilkku: Parantaa käyttäjän havaittavuutta.  
 
Kantama max: 95 m. 
Paloaika eco: 160 h. 
 
Valokulman korkeuden säätönivel. Elastinen, säädettävä ja konepesun kestävä Petzl Long Life otsapanta. Kontaktipinnat ruostumatonta terästä. Akkukotelo helposti avattavissa latausta tai akun/paristojen vaihtoa varten. Akussa on latauksen ilmaisin ja varaustason ilmaisin. Toimitukseen sisältyy USB - Micro USB latausjohto. Paino: 82 g (Core -akulla). Vesitiiviys: IPX4 Roiskeveden kestävä. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu: Valaisin 5 vuotta, akku 1 vuosi. CE.  
 

Lisävarusteet ja varaosat: 
Core li-ion akku (Micro USB latausliitin): E99ACA.  
Adapt Kit (Kypärään liimattava kiinnikelevy ja Adapt kansi paristokoteloon): E93001  
Fixation Tactikka (Kiinnikelevy Petzl Vertex ja Alveo työkypärien etukoloon): E093CA00 
Kypäräkiinnikesarja 4 x tavutettava koukku (esim. työkypäriin, kiipeilykypäriin ja pyöräilykypäriin): E04405  
Kypäräkiinnikesarja 4 x kiinteä koukku (kypäriin, joissa on kapea alareuna): E04350  
Poche kuljetuskotelo (Jolla valaisin voidaan kuljettaa vyöllä, valjaissa tms. paikassa josta se on helposti otettavissa käyttöön): E93990  
Noctilight lyhtykuori (Pöydälle asetettava tai ripustettava kuljetuskotelo / valaisimen 360-asteen lyhdyksi muuttava kuori): E093DA00 Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 130 x 130 x 50 mm.

Energianlähde
Ladattava akku

Maksimi valoteho
350 lumen

Paino
0.136 kg (sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Takuuaika
36 kk

Kommentit
kari m. kirjoitti 29.12.2017 :
tuntuu toimivan, käytin jo auton takakontin fiksauksessa jossa otsavalo oli oivallinen. Saa säädettyä 2 kirkkausastetta ja niiden lisäksi punaisen valon tai punaisen vilkkuvalon. Otsapannassa on pilli jolla voi yrittää saada apua jos muljauttaa koipensa metsäpolulla. Mulla on pari vanhempaa petzl otsalamppua ja olen ollut niihin tyytyväinen. Tässä mallissa on ladattava akku, jota on helppo ladata mutta tyhjästä täyteen ottaa 3h. Paristotkin käy, 3kpl AAA-pattereita. Akkua kaipasin kun pattereita tulee laiskasti vaihdettua ja valo himmenee pikkuhiljaa tuikuksi. Akkua tulee latailtua reissussa ehkä helpommin, samalla kuin muitakin kamppeita.

Lisää kommentti ...

Tuotemerkki