Lajit » Sukellus » Sukelluskurssit » Sukelluskokeilut »

PADI Ystävänpäivälahjaksi laitesukelluskokeilu

PADI Ystävänpäivälahjaksi laitesukelluskokeilu

PADI Ystävänpäivälahjaksi laitesukelluskokeilu
Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 11.66 €/kk + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
pari

Päivämäärä
Ystistarjous: Keskiviikkona 28.2. klo 18-21 (allas Espoossa)
Ystistarjous: Lauantai 3.3. klo 10-13 (allas Espoossa) TÄYNNÄ!
Ystistarjous: Keskiviikkona 7.3. klo 18-21 (allas Espoossa)
Ystistarjous: Lauantai 10.3. klo 10-13 (allas Espoossa)


Etunimi

Sukunimi

Puhelinnumero

Sähköposti


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Tuotteen kuvaus

YHTEINEN KOKEILU KAVERIN TAI RAKKAAN KANSSA

Tartu ystävänpäivätarjoukseemme ja lähde rakkaasi / kaverisi / enosi kanssa kokeilemaan laitesukellusta! Spesiaalitarjous on tosiaan voimassa ystävänpäivään saakka - eli siis keskiviikkona 14.2. ehtii hyvinkin vielä buukata itsensä seuralaisineen kyytiin. Tarjouspaikkoja on tarjolla rajatusti - nopeat syövät hitaat.


Täyttäkää hyvin huolella tilaustietoihin yhteystietonne, sillä lähetämme teille tarkat ennakko-ohjeet sähköpostitse hyvissä ajoin ennen tapahtumaa!

Samassa yhteydenotossa tiedustelemme myös kokotietonne, jotta osaamme pakate teille mukaan oikeankokoiset sukellusvarusteet.

Hengittäminen veden alla ja ympäröivän veden ympäröimänä painottomana leijailu - varsinkin ensimmäistä kertaa elämässä - on unohtumaton ja ainutlaatuinen kokemus.


Pääset turvallisesti kurkistamaan laitesukelluksen maailmaan ammattitaitoisen kouluttajan opastuksella allasolosuhteissa.


Sukelluskokeilut toteutetaan pienissä ryhmissä asiaan vihkiytyneen PADI kouluttajan johdolla. Näin takaamme kaikille henkilökohtaisen palvelun ja mahdollisuuden edetä kokeilussa omassa tahdissa kunkin omaa mukavuusaluetta kunnioittaen.


Sukelluskokeilu alkaa lyhyellä perehdytyksellä laitesukelluksen perusteisiin, tärkeimpiin sääntöihin ja sivutaan sukelluksen teoriaa. Tutustumme huolellisesti käyttämiimme varusteisiin ja niiden toimintaan. Kun perusasiat ovat kaikilla hanskassa, on aika siirtyä vetämään märkkäriä ylle, laitepakettia selkään ja pulahtamaan altaaseen.


Aloitamme vedessä muutamalla lyhyellä harjoituksella pinnalla, ja pinann alle painuttuamme keskitymme ottamaan iisisti, kuten sukelluksessa tyyliin kuuluu. Parin helpon harjoituksen jälkeen käytämme aikaa veden alla uiskentelemisen ja ympäröivästä vesielementistä nauttimiseen.


Sukelluskokeilun hintaan kuuluu kaikki varusteet, opastus pinnan alla sekä -päällä. Tehtävänäsi on ilmestyä paikalle sovittuna ajankohtana mukanasi seikkailumieltä, uikkari ja pyyhe.Osallistumisen edellytykset:

• Normaali terveys

• Ikä 10 vuotta tai vanhempi


HUOM: Lataa tästä terveys-/ ennakkotietolomake, ja muista ottaa täytettynä mukaan sukelluskokeilullesi!(PDF)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki