Lajit » Sukellus » Sukelluskurssit » Snorklauskurssit »

PADI Skin Diver -kurssi altaassa


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 10.30 €/kk + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl

Päivämäärä
Sopimuksen mukaan - ota yhteyttä!
Maanantai 26.8.2019 klo 16.

Avovesisnorkkelisukellukset rantakohteelta (yksi ilta) LisätietoaSaatavuus
Heti

Varastotilanne

Tuotteen kuvaus

Kenelle tämä kurssi on tarkoitettu?

PADI Skin Diver -kurssi on perinteisiä vapaasukelluskursseja huomattavasti kevyempi, ja ideana on opetella perusvälineiden käyttöä niin pintasnorklauksessa, kuin opiskella yhdessä kouluttajan kanssa, kuinka yksinkertaisia ja lyhyitä sukelluksia voidaan tehdä hengitystä pidättämällä, ilman sukelluslaitteita.

Kurssi tarjoaa merkittävästi lisäarvoa vedenalaisen luonno nystäville, joita laitesukellus ei niinkään kiinnosta, mutta kiinnostus kurkistaa veden alle on kova. Taitoja ja itsevarmuutta voit hyödyntää kurssin jälkeen jatkossa niin merissä kuin järvissä, ja tottakai etelän lomilla!

Ennakkovaatimus on 8 vuoden ikä. Osallistujan täytyy myös osata uida. Aikaisempi snorklaustausta ei ole välttämätön.


Mitä kurssilla opitaan!

PADI Skin Diver -kurssilla opit mm. seuraavaa:

  • Miten valitset itsellesi sopivat perusvälineet, kuinka ne säädetään käyttövalmiiksi ja kuinka niitä käytetään.
  • Perusturvallisuussäännöt veden ääressä liikkumiseen ja vedessä olemiseen.
  • Snorklaus- ja lyhyiden hengityksenpidätyssukellusten perustekniikat: painotuksen tarkastus, pintauinti, snorkkelin tyhjennys pinnalla, vaivaton pintasukeltaminen.
  • Voit joko valita kaksi allassukellusta, jossa toisessa opiskellaan tekniikoita ja toisessa keskitytään tekniikoiden soveltamiseen ja hauskanpitoon. Vaihtoehtonasi on myös toisen snorklaussession suorittaminen avovedessä!
Kurssin allasvuoro sukelletaan joko Espoon Otaniemessä, tai Kirkkonummen Veikkolassa.

Miten pääsen alkuun?

Ota meihin yhteyttä ja / tai tule Konalassa käymään ja katsotaan yhdessä sinulle sopivat kamppeet. Sovimme samalla kurssin aikataulun ja (vuodenajastakin riippuen) voimme katsoa allas- ja / tai avovesiajat kuntoon.


Mitäs vermeitä tarvitsen / kurssilla käytetään?

PDI Skin Diver -kurssilla tarvitset omat perusvälineet: maskin, snorkkelin ja räpylät. Suomessa snorklaaville (ja Suomessa avovedet tämän kurssin puitteissa snorklaavat) tarvitsevat avokantaiset räpylät ja neopren-tossut. Myös vähintään omat neopren-hanskat, oma huppu suositeltava. Autamme erittäin mielellämme katsomaan sinulle oikeat, juuri sinulle sopivat varusteet.

Muu varustus: märkäpuku, painovyö & painot (tarvittaessa) kelluntaliivi, merkkipoiju

Tervetuloa saamaan Itämeren kauniista ja matalista rannoista kaikki mahdollinen irti! (toki myös enemmän irti lomakohteesi vesistä tai mökkijärvistä)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki