Lajit » Vaellus » Makuupussit yms » Makuupussit » Kevät, kesä ja syys -käyttöön »

Nemo Rave 30 (-1C°)


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Sea Glass/Lemon


Koko
Regular


Heti varastossa

Myymälä (Konala)hyllyssä1 kpl heti
Netistä toimitettavissa1 kpl heti


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Tuotteen kuvaus
Tämä erinomainen vaelluskäyttöön tehty kolmen vuodenajan untuvapussi antaa poikkeuksellisen fiksun suunnittelunsa ansiosta tilaa nukkua kyljellään ja venkoilla unissaan toisin kuin muumiomalliset perinteiset makuupussit!

Nemon Spoon™-muotoiltu untuvamakuupussi antaa lisää tilaa kyynärpäille ja polville, eli seillä mahtuu mukavasti nukkumaan kyljellään tai vaihtamaan asentoa yöllä, vääntyilemään ja kääntyilemään. Makuupussin mitat on tehty naisia silmälläpitäen ja Rave 30 -makuupussissa on ekstraeristettä tärkeimmissä paikoissa.

Rave-makuupussissa on käytetty eristeenä korkealaatuista hiilifluoridi-vapaata ja vettähylkivää Nikwax Hydrophobic Down™ -untuvaa, joka on 100% RDS (Responsible Down Standard) -sertifioitua. Tuotantoketju on jäljitettäväissä ja valvottua koko matkalta.

Jalkopääty on vedenpitävää mutta hengittävää materiaalia suojaten jalkoja telttaan mahdollisesti tiivistyvältä kosteudelta. Varpaat ja jalat pysyvät siis kuivina ja lämpöisinä. Blanket Fold™ -kaulus makuupussin suuaukolla tekee nukkumisesta mukavaa ja auttaa säätelemään lämpötilaa.

Suorastaan nerokkaat vetoketjulliset Thermo Gills™ -tuuletusaukot makuupussin edessä auttavat säätelemään lämpötilaa pussin sisällä ilman, että joudut jatkuvasti avaamaan ja sulkemaan makuupussia ja kärsimään vedosta. Normaalistihan sitä joutuu availemaan makuupussin sivuvetoketjua jos tulee nukkuessa liian lämmin. Yleensä se aiheuttaa sen, että sivusta tulee sitten kylmää ilmaa liikaa ja se tulee vain toiselle puolelle kehoa, ja sitten sitä saakin taas sulkea pussin vain avatakseen sitä hetken päästä hikisenä uudestaan. Edestä tuulettavat Thermo Gillsit™ päästävän ilman vaihtumaan tasaisemmin ja fiksummasta suunnasta.

Nemon Rave 30 -pussissa on myös sisäänrakennettu tyynytasku, johon voit ympätä joko tyynyn tai ylimääräisiä vaatteita. Tyyny tai tyynyn virkaa toimittavat vaatteet pysyvät mukavasti pään alla eivätkä seilaa pitkin poikin.

Naisten Rave-pussin saa myös yhdistettyä vetoketjulla miesten versioon eli Discoon.

PAKKAUKSESSA

  • Makuupussi
  • Kiristettävä kompressiopussi kuljetusta varten
  • Puuvillainen säilytyspussi


KOKO

Minimipaino:
1120 g
Koko pakattuna: 46 x 23 cm (halkaisija)
Täytteen paino: 550 g
Käyttäjän maksimipituus: 168 cm
Hartia-alueen ympärysmitta: 163 cm
Lantioalueen ympärysmitta: 147 cm
Polvialueen ympärysmitta: 163 cm
Tilavuus pakattuna: 7.5L


OMINAISUUDET

Lämpötila: -1C°
Täytemateriaali: Untuva
Päällimateriaali: 30D Nylon Ripstop w/ DWR
Jalkopäädyn materiaali: 40D Nylon Ripstop OSMO™ w/ DWR
Vuorimateriaali: 30D Nylon Taffeta w/ DWR
Väri: Sea Glass / Lemon
Vetoketjun sijainti: Oikea
Pakkauspussit: Kiristettävä kompressiopussi kuljetusta varten sekä puuvillainen säilytyspussi
Eriste: 650 FP DownComfort
Ei ilmoitettu

Limit
Ei ilmoitettu

Extreme
Ei ilmoitettu

Eriste/Täyte
Untuva

Paino
1.12 kg

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös