Lajit » Vaellus » Teltat ja majoitteet » 2 hengen teltat »

MSR Elixir 2 V2


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 18.56 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Väri
Gray
Gray
Green
Green


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Erittäin asuttava, itsestään seisova kolmen vuodenajan teltta MRS:ltä. Teltta retkeilijälle, joka haluaa helppoa kasausta ja purkamista teltalta. Tilava teltta kahdelle ja varusteille. Kaksi isoa ovea ja absidia molemmin puolin. Sisäteltassa verkoilla tehdyt tuuletusaukot. Telttaa voi käyttää monella tavalla, pelkällä sisäteltalla hyvällä säällä, päällikangasta ja footprintiä sadesuojana ja kevyenä majoitteena. Sopii ensimäistä reissua tekevälle ja aktiiviselle telttailijalle.

Teltan sisätila on saatu maksimoitua fiksuilla telttakepeillä, katosta löytyy oma taskunsa pientavaroille ja vetoketjujen vetimet heijastavat valoa pimeässä. Mukana tulee pohjasuoja. Teltta on vapaastiseisova ja siinä on erinomainen ilmastointi.
  • Henkilömäärä: 2
  • Minimipaino: 2,24kg
  • Paino pakattuna: 2,77kg
  • Sisätilan korkeus: 102cm
  • Koko pakattuna: 51x17cm
  • Ovien lkm: 2
  • Vapaastiseisova

Talvitelttailu ohjeet ja vinkit
Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 510 x 170 x 170 mm.

Henkilökapasiteetti
2

Majoitetyyppi
Kupoliteltta

Paino
2.77 kg (myyntipakkauksen kanssa 3.00 kg)

Takuuaika
36 kk

Kommentit
Jari P. kirjoitti 17.10.2019 :
Erittäin toimiva perusteltta hintaisekseen ja silti suhteellisen kevyt jaettuna kahdelle retkeilijälle. Sopii paremmin suomen kylmempään ilmastoon, kuin mallit joiden sisäteltta on vain hyttysverkkoa. Iso plussa isoista eteisistä sekä maavaatteesta, joka tulee paketin mukana. Sitäkään ei ole pakko käyttää, mutta mahdollistaa ulkoteltan pystyttämisen ilman sisätelttaa ja lyhyillä retkillä se on mukava ottaa lisävarmistukseksi, tai suojaksi makuualustoille laavulla tai tuvassa yövyttäessä.

Irene L. kirjoitti 23.07.2019 :
ei vielä kokemusta tuotteesta, olen ehtinyt kasaamaan teltan vasta yhden kerran koeluontoisesti.

jen...@...om kirjoitti 15.09.2018 :
Helppo pystyttää yksinkin, kevyehkö tinkassa. Laadukkaan oloinen. Pitää hyvin vettä.

Kati S. kirjoitti 05.07.2018 :
Kätevästi pystytettävä ja pakattava teltta. Kevyt kantaa. Testireissulla satoi runsaasti, ja teltta piti loistavasti vettä. Ainoa huono puoli oli, että katolle alkoi kertyä pieni lammikko, koska ylimääräisiä kiinnityskiiloja en ollut ehtinyt hankkia ja ulkoteltta jäi hieman löysälle. Yksi tähti miinusta on siis siitä, että paketissa ei ollut riittävästi kiiloja sivunarujen kiinnittämiseen - tästä oli kylläkin mainittu teltan tiedoissa. Lammikon kohdaltakaan ei kuitenkaan tullut vettä sisään, ehkä siksi että tyhjensin sitä aika ajoin. Kunnolla kiristettynä varmasti vedenpitävä. Footprint-pressu oli kätevä. Mahdollisuus pystyttää pelkkä footprint ja kuoriteltta on plussaa, mutta en tiedä onko Suomen olosuhteissa sille koskaan tarvetta hyttysten takia. Ehkä jos tarvitsee joskus lisäkatosta vaikkapa kamppeille ja nukutaan toisessa teltassa. Loisto-ostos, odotan uusia reissuja MSR Elixirin kanssa!

Lisää kommentti

Tuotemerkki