Lajit » Muut lajit » Geokätköily » Elektroniset majakat »

Garmin chirp™

Garmin chirp™

Garmin chirp™
Garmin chirp™
Garmin chirp™
Garmin chirp™
Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 10.79 €/kk
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl

Vapaana varastossa

Myymälä (Konala) 1 kpl heti
Keskusvarasto 0 kpl heti
Netistä toimitettavissa 1 kpl heti


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Tuotteen kuvaus
chirp on ainutlaatuinen langaton majakka, joka on suunniteltu erityisesti geokätkentään. Edullinen, kestävä ja vesitiivis chirp voi kommunikoida ja sitä voidaan ohjelmoida kaikkien yhteensopivien kannettavien langattomien Garmin-laitteiden (myynnissä erikseen) kanssa. chirp tallentaa vihjeet ja monikätköjen koordinaatit, laskee vierailijat ja vahvistaa kätkön läheisyyden. chirp on suojattu salasanalla, ja sen pariston käyttöikä on jopa vuoden.

Mikä tahansa yhteensopiva kannettava langaton Garmin-laite voi ohjelmoida chirp-laitteen tallentamaan geokätkennän vihjeitä ja muita tietoja. Kun muut geokätkijät lähestyvät kätköäsi, he saavat hälytyksen lähellä olevasta kätköstä ja voivat käyttää chirpiin lataamiasi vihjeitä. Palattuasi chirp kertoo, kuinka monta vierailijaa kätkölläsi on käynyt.

chirpin avulla monikätkön määrittäminen ja ylläpitäminen on todella helppoa. Yhteensopivan kannettavan langattoman Garmin-laitteesi avulla chirp lähettää automaattisesti ohjelmakoordinaatit, jotta muut kätkijät voivat löytää kaikki monikätkösi vaiheet. Tai jos olet monikätkössä, chirpillä voit ladata koordinaatit. Ei siis ole tarpeen kirjoittaa käsin useita koordinaattiyhdistelmiä – vain yksi kosketus, ja olet jo matkalla seuraavaan vaiheeseen.

chirp on suunniteltu geokätkijöille, joten se on valmistettu kestämään ankaraakin ulkokäyttöä. Lisäksi chirp on suojattu salasanalla, joten vain sinä voit ohjelmoida sitä. chirpin pariston käyttöikä on jopa vuoden, ja paristo on helppo vaihtaa. Lisäksi chirp sopii pienen kokonsa puolesta kätkentäkäyttöön, ja se on kestävä ja vesitiivis.

- Paristo: jopa 1 vuosi jatkuvaa käyttöä, käyttäjä voi vaihtaa pariston, yhteensopivassa Garmin-laitteessa näkyy ilmoitus, kun pariston virta on vähissä
- Kantama: jopa 10 metriä (32 jalkaa)
- Salasanasuojaus: kyllä
- Vihjeet:
1) Älä kiinnitä chirpiä metalliastiaan.
2) Älä kaiva chirpiä maahan.
3) Älä laita chirpiä veteen.
4) Yhteensopiva Garmin-laite havaitsee chirpin 10 metrin säteellä. Maksimoi lähetysalueen koko asettamalla chirp paikkaan, josta on esteetön näkymä joka suuntaan.

Paketissa mukana:
- chirp
- CR2032-litiumnappiparisto
- Pieni kiinnityslevy
- Ohjeet

Yhteensopivat laitteet:
- Astro®
- Dakota® 20
- eTrex® 30
- fēnix™
- GPSMAP® 62s/sc/st/stc
- GPSMAP® 78s/sc
- Montana® 600/650/650t
- Oregon® 300/400c/400i/400t/450/550/550t
- Rino® 650/655t

Tuote voidaan toimittaa kirjeessä. Tätä tuotetta mahtuu kirjeeseen 4 kpl.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 115 x 220 x 19 mm.

Paino
0.028 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.07 kg)

Takuuaika
24 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
53 24

Tuotemerkki