Lajit » Ulkoilu » Elektroniikka » GPS-laitteet » Ulkoilijoille »

Garmin Oregon 750 ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 26.68 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Heti varastossa

Myymälä (Konala) hyllyssä 1 kpl heti
Netistä toimitettavissa 1 kpl heti


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Kestävä, kannettava GPS/GLONASS, jossa sisäänrakennettu Wi-Fi®, kamera ja paljon muuta

 • Erittäin herkkä GPS- ja GLONASS-kaksoissatelliittivastaanotto takaa haastavissakin ympäristöissä paremman suorituskyvyn kuin pelkkä GPS
 • Tehostettu antenni takaa paremman vastaanoton ja suorituskyvyn. Laitteessa on kolmiakselinen kompassi, joka sisältää kiihtyvyysmittarin ja barometrisen korkeusmittarin
 • 3 tuuman auringossa luettava kaksisuuntainen kosketusnäyttö (vaaka- ja pystysuunta)
 • Monipuoliset langattomat yhteydet (Wi-Fi-, Bluetooth®-, ANT+®-yhteensopiva), sisältää älykkäät ilmoitukset1ja automaattiset lataukset Garmin Connect -verkkoyhteisöön sekä tukee Active Weather- ja Geocaching Live -toimintoja
 • Sisältää 1 vuoden BirdsEye-satelliittikuvien tilauksen
 • 8 megapikselin automaattisesti tarkentava kamera, joka merkitsee geokoodit valokuviin automaattisesti
Uusittu antenni takaa paremman satelliittivastaanoton ja sen ansiosta kannettava Oregon 750 GPS ja GLONASS -laite tuo luonnon entistä lähemmäs. Tämä kestävä navigaattori sopii kaikenlaiseen toimintaan, kuten vaellukseen, pyöräilyyn, geokätköilyyn, kiipeilyyn, melontaan ja maastoratsastukseen. Laite sisältää langattoman yhteyden (Wi-Fi, Bluetooth ja ANT+), Active Weather -tuen, jossa animoitu päällekkäistutka, vuoden mittaisen BirdsEye -satelliittikuvatilauksen ja sisäänrakennetun kolmeakselisen kompassin, jossa on barometrinen korkeusmittari.

Pakkauksessa
 • Oregon 750
 • Ladattava akkupakkaus
 • USB-kaapeli
 • Verkkolaite
 • Karbiinihaka
 • Oppaat

Enemmän yhteyksiä, vähemmän hankaluutta1

Oregon 750 -laitteen laajennetut langattomat ominaisuudet mahdollistavat helpon ohjelmiston päivityksen, säätutkan tarkkailun2 ja seikkailujen lataamisen Garmin Connect -yhteisöön. Voit jakaa jopa LiveTrack-sijaintitietoja tai geokätköjen löytöjä Wi-Fi:n tai älypuhelimen avulla. Voit vastaanottaa sähköpostiviestejä, tekstiviestejä tai hälytyksiä suoraan laitteeseen älykkäiden ilmoitusten avulla, jos sinulla on Bluetooth-yhteys yhteensopivaan älypuhelimeen. Näin pysyt ajan tasalla myös poissa ollessasi. Vakiovarusteena on kaksoisakkujärjestelmä, jonka ansiosta voit käyttää perinteisiä AA-paristoja tai ladattavaa NiMH-akkua.

Kaikkea hauskaa osoitteessa Geocaching.com
Oregonin langaton yhteys sivustoon Geocaching.commahdollistaa entistä helpomman tavan nauttia geokätköilystä. Voit määrittää laitteeseen automaattiset päivitykset kaikista uusista geokätköistä. Enää sinun ei tarvitset kirjoittaa koordinaatteja käsin tai tulostaa geokätköjen tietoja paperille.


Ota geokoodattuja kuvia
Ikuista paikkoja ja muistoja 8 megapikselin digitaalikameralla. Kaikki valokuvat geokoodataan automaattisesti, jotta voit palata paikkaan myöhemmin seuraavilla matkoillasi. Voit ladata ja jakaa lempivalokuvasi kavereiden kanssa Garmin Adventures™ -palvelun avulla, joka on osa Garmin Connect -verkkoyhteisöä.

Navigoi perille

Kannettava Oregon 750 -laite mahdollistaa kattavan navigoinnin ja jäljittämisen sekä valta- että syrjäteillä käyttäen GPS- ja GLONASS-toimintoa sekä ABC-tunnistimia (korkeusmittari, ilmapainemittari ja kompassi). Kiinteä korkeusmittari tuottaa korkeustiedot, jolloin nousun ja laskun seuraaminen on tarkkaa, ja ilmanpainemittarin avulla voidaan ennustaa säänmuutoksia ilmanpaineen lyhyen aikavälin vaihteluiden perusteella. Kolmiakselisen sähköisen kompassin ansiosta saat suuntatiedot riippumatta siitä, oletko liikkeessä vai et. Oregon 750 -laitteessa on myös TracBack®-ominaisuus, jonka avulla voit palata samaan reittiä takaisin aloituspisteeseen. Voit myös merkitä esimerkiksi leirintäalueen, kulkuneuvon tai muun sijainnin, johon haluat palata.

Nauti näkymistä kirkkaassa näytössä
Kannettavassa Oregon 750 -laitteessa on kirkas, auringossa luettava 3-tuumainen kosketusnäyttö, jota voi käyttää sekä vaaka- että pystysuunnassa. Laite tukee monenlaisia karttavaihtoehtoja, kutenBlueChart® g2 HD -karttoja vesialueilla navigointiin taiCity Navigator® -karttoja käännöskohtaiseen ajo-opastukseen. Kestävä ja IPX7-vesiluokiteltu Oregon-sarja on suunniteltu toimittamaan kartta- ja reittitietoja kaikissa olosuhteissa. Voit jopa muokata Oregon-laitteesi näyttöä ilmaisilla latauksilla, jotka ovat saatavilla Garmin Connect IQ™ -verkkokaupassa3.


Suunnittele seuraava matka
Suunnittele seuraava matkasi maksuttomalla BaseCamp™-ohjelmistollamme, jolla voit tarkastella ja järjestää karttoja, reittipisteitä, reittejä ja jälkiä. Maksuttomalla matkasuunnitteluohjelmistolla voit myös luoda Garmin Adventures -seikkailuja, joita voit jakaa verkossa kavereidesi, perheesi tai muiden seikkailijoiden kanssa. BaseCamp-ohjelmisto näyttää tietokoneen näytössä laitteesi kaikki topografiset karttatiedot, kuten korkeuskäyrät ja -profiilit. Lisäksi sillä voi siirtää lähes rajattoman määrän satelliittikuvia laitteeseen sisältyvän BirdsEye-satelliittikuvatilauksen kautta.

1Pariliitettynä yhteensopivaan älypuhelimeen. Lisätietoja yhteensopivuudesta on osoitteessa garmin.com/ble.
2Alaviite: Active Weather on saatavilla Alankomaissa, Belgiassa, Espanjassa, Irlannissa, Iso-Britanniassa, Itävallassa, Luxemburgissa, Norjassa, Portugalissa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Sloveniassa, Suomessa, Sveitsissä ja Tanskassa sekä osassa Pohjois-Italiaa.
3Sovellukset, widgetit ja tietokentät esitellään, kun ne ovat saatavilla. Kaikki tuotteet eivät välttämättä ole yhtä aikaa saatavilla. Tarkistasivustostamme, mitä tuotteita Connect IQ:ssa on tällä hetkellä saatavilla.

Bluetooth®-sana ja -logot ovat Bluetooth SIG Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Wi-Fi® on Wi-Fi Alliance Corporationin rekisteröity tavaramerkki.

Fyysiset tiedot ja suorituskyky

Mitat 6,1 x 11,4 x 3,3 cm
Näytön koko, LxK 3,8 x 6,3 cm, lävistäjä 7,6 cm (3 tuumaa)
Näytön tarkkuus, LxK 240 x 400 kuvapistettä
Näytön tyyppi Transflektiivinen TFT-värikosketusnäyttö
Kosketusnäyttö Kyllä
Paino

209,8 g akun kanssa

Akku Ladattava NiMH-akku (sisältyy) tai 2 AA-paristoa (eivät sisälly), NiMH- tai litiumparistoja suositellaan
Akunkesto Enintään 16 tuntia
Vesiluokitus IPX7
Herkkä vastaanotin Kyllä
Liitännät nopea USB- ja NMEA 0183 -yhteensopiva
Kamera

Kyllä (8 megapikseliä, automaattinen tarkennus, digitaalinen zoomaus)

Barometrinen korkeusmittari Kyllä
Sähköinen kompassi Kyllä (kallistuksen kompensointi, kolmiakselinen)
Tiedonsiirto laitteesta toiseen (mahdollisuus siirtää tietoja toisiin samanlaisiin laitteisiin) Kyllä (lisäksi kuvat ja mukautetut kartat)

Kartat ja muisti

Peruskartta Kyllä
Esiladatut kartat

Ei

Mahdollisuus lisätä karttoja Kyllä
Sisäinen muisti 4 Gt
Yhteensopiva muistikorttien kanssa microSD™-kortti enintään 32 Gt (lisävaruste)
Mukautetut kohdepisteet (mahdollisuus lisätä uusia kohdepisteitä) Kyllä
Reittipisteet/suosikit/sijainnit 10 000
Reitit 250
Jälkiloki 20 000 reittipistettä; 250 tallennettua jälkeä

Ulkoiluominaisuudet

Automaattinen reititys (tiereitti käännös käännökseltä) Kyllä (valinnaiset yksityiskohtaiset tiekartat)
Sopii geokätkennässä käytettäväksi Kyllä (paperiton)
Yhteensopiva mukautettujen karttojen kanssa Kyllä
Metsästys-/kalastuskalenteri Kyllä
Auringon ja kuun vaiheiden tiedot Kyllä
Vuorovesitaulukot Kyllä
Pinta-alamittaus Kyllä
Kuvien katseluohjelma Kyllä

Garmin Connect™

Garmin Connect™ -yhteensopiva (Internet-yhteisö, jossa voi analysoida, luokitella ja jakaa tietoja) Kyllä

Lisätoiminnot

Lisäominaisuudet
 • Langaton tuki: kyllä (Wi-Fi, Bluetooth ja ANT+)
 • Karttaosiot: 15 000
 • Active Weather: kyllä
 • Connect IQ -yhteensopiva: kyllä (widgetit, sovellukset ja tietokentät)
 • Taskulamppu. kyllä

Koko Suomen maastokartta © Teemu Peltonen, CC BY-ND
Maanmittauslaitoksen avoimen tietoaineiston lisenssiAkun/pariston kesto max (h)
16

Barometrinen korkeusmittari
Kyllä

Geokätköilyyn sopivuus
Kyllä

Näytön koko (tuumaa)
3,0

Näytön tarkkuus
240 x 400

Satelliittipuhelin
Ei

Takuuaika
24 kk

Kommentit
Merja T. kirjoitti 05.01.2019 :
Ostin tämän korvaamaan edellisen 60-sarjan Garmin-gepsini, joka oli alkanut temppuilla jumittumalla. Omassa pääasiallisessa käytössäni, jälkikoirien koulutuksessa, tärkeintä on mahdollisimman tarkka jäljen toistettavuus, ja siinä tämä toimii yhtä hyvin kuin erinomaisen tarkka 60-sarjan laitteeni. Geokätköilyä en harrasta, joten siihen liittyvät ominaisuudet ovat minulle turhia. Huonointa laitteessa on aivan onneton akkukesto. Vaikka pyrin lataamaan sen aina juuri ennen kuin otan mukaan maastoon, jo parin tunnin kuluttua varaustaso on huvennut vähäiseksi. Pidemmillä retkillä en uskalla pitää sitä koko aikaa päällä, vaan laitan päälle vasta sitten, kun tunnen sitä tarvitsevani, ja kameraa en käytä ollenkaan. Varapatterit pitää olla koko ajan mukana. Bluetoothilla laite pariutuu Garmin Connectiin, mutta Basecamp ja Express näyttävät vaativan usb-piuhan, eivät toimi BT:llä tai wifi:n kautta. Itse asiassa en keksinyt, mihin sitä wifiä tässä edes voisi hyödyntää (wifi kyllä sinänsä toimii eli löytää verkon, mutta nuo Garminin omat softat synkkaavat vain piuhan kautta??) Yhteenvetona: Laite, joka olisi muuten ihan ok, mutta surkea akkukesto tekee siitä harmillisen huonon. Vähän liikaakin ominaisuuksia luotettavan toiminnan kustannuksella. Kamera on turha, etenkin kun sen käyttö kuluttaa akkuja entisestään, joten nyt ostaisin itse edullisemman kamerattoman mallin.

Tatu M. kirjoitti 05.03.2017 :
Garmin laatua, toimii!

Lisää kommentti

Tuotemerkki