Garmin Forerunner 15

Garmin Forerunner 15
Hinta
Captcha
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl

Väri
Garmin Forerunner 15 Musta/VihreäMusta/Vihreä
Garmin Forerunner 15 Turkoosi/ValkoinenTurkoosi/Valkoinen
Garmin Forerunner 15 Violetti/ValkoinenVioletti/Valkoinen
Garmin Forerunner 15 Musta/SininenMusta/Sininen
Garmin Forerunner 15 Punainen/MustaPunainen/Musta


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Arvostelut
Yleisarvosana (1 arvostelu)

Tuotteen kuvaus

Suurikokoisen mallin väri on Musta/Sininen tai Punainen/Musta. Pienikokoisen mallin väri on sinivalkovihreä, valkovioletti ja mustavihreä.


Helppokäyttöinen, sykkeen näyttävä GPS-juoksukello

  • Seuraa matkaa, tahtia, sykettä (ei sykemittaria mukana) ja kaloreita
  • Aktiivisuuden seuranta laskee askeleet ja kalorit ja muistuttaa, kun on aika liikkua
  • Yhteensopiva jalka-anturin kanssa (ei mukana pakkauksessa) matkan tallentamiseksi sisätiloissa
  • Akunkesto on jopa 8 tuntia, kun GPS on käytössä tai 5 viikkoa kello-/harjoitustilassa
  • Tallenna, suunnittele ja jaa suorituksesi Garmin Connectissa™

Juokse sydämesi kyllyydestä. Forerunner 15 tallentaa juoksun olennaiset tiedot, kuten ajan, matkan ja tahdin. Kun laite on pariliitetty sykevyön¹ kanssa, se tallentaa myös sykkeen ja sykealueen, jotta tiedät, milloin saavutat tavoitteesi. Seuraamalla sykettäsi harjoittelun aikana näet myös, milloin on syytä rauhoittaa menoa ja milloin yrittää kovemmin.


Seuraa aktiivisuuttasi juoksulenkkien välillä

Haluatko tietää, kuinka monta askelta otat niinä päivinä, jolloin et harjoittele? Nyt se onnistuu ilman erillistä aktiivisuudenseurantalaitetta. Forerunner 15 laskee päivän aikana ottamasi askeleet ja kuluttamasi kalorit. Kun lataat tietosi Garmin Connectiin, voit seurata edistymistäsi kuntoilutavoitteitasi kohti ja tarkastella kuntoasi kokonaisvaltaisesti. Forerunner 15 myös muistuttaa, kun on aika liikkua, jos olet ollut paikallasi yli tunnin. Kun saat kehotuksen liikkua, voit nollata liikkumattomuuden osoittimen kävelemällä muutaman minuutin ajan.


Motivaatiota matkan mukaan

Forerunner 15 -mallissa on auto lap -toiminto, joka antaa kätevän merkkiäänen kilometrin välein. Lisäksi taustavalo syttyy ja näytössä vilahtaa kilometriin kulunut aika. Kun tallennat juoksumatkan jälkeenpäin, näet yhteenvetona muun muassa kokonaisajan ja -matkan sekä keskitahdin ja kulutetut kalorit. Lisäksi Forerunner 15 ilmoittaa omista ennätyksistä, kuten nopeimmin juoksemastasi kilometristä tai pisimmästä juoksulenkistä.


Harjoittele sisällä tai ulkona

Ulkoharjoittelun aikana Forerunner 15 tallentaa aika-, tahti- ja matkatiedot tarkasti GPS:n avulla. Voit seurata matkaa ja tahtia juoksumatolla tai sisäradalla pariliittämällä Forerunner 15 -laitteen valinnaiseen jalka-anturiin, joka kiinnitetään kengännauhoihin.


Käytä laitetta vuorokauden ympäri

Sinun ei tarvitse enää huolehtia Forerunnerin lataamisesta joka yö. Ladattava akku kestää jopa 5 viikkoa kello-/harjoitustilassa tai 8 tuntia, kun GPS on käytössä juoksun aikana. Forerunner 15 -laitteen vesiluokitus on 5 ATM (50 metriä), joten se kestää sadetta ja hikeä, ja voit ottaa sen mukaasi jopa lähtiessäsi uimaan.


Siirry verkkoon

Liittämällä laitteen Mac®- tai PC-tietokoneeseen voit ladata suorituksesi maksuttomaan Garmin Connect -kuntoiluyhteisöömme. Sivustossa voit tarkastella juoksemaasi reittiä kartalla, kunkin kilometrin lisätietoja ja päivän harjoitusten yhteenvetoa sekä jakaa tiedot ystäviesi kanssa. Lisäksi voit osallistua verkkohaasteisiin ja ansaita virtuaalisia kunniamerkkejä, jotka lisäävät motivaatiotasi.


Pakkauksessa

Forerunner 15 (ei sykevyötä)

Lataus-/datakaapeli

OpasAktiivisuusmittari
Kyllä

Askelmittari
Kyllä

GPS-paikannus
Kyllä

Soveltuvuus
Juoksu, Kuntoilu, Hiihto

Sykkeenmittaustapa
Sykevyö (ei mukana)

Takuuaika
24 kk

Kommentit
Lisää kommentti ...

Tuotemerkki

Katso myös