Lajit » Ulkoilu » Elektroniikka » GPS-laitteet » Pyöräilijöille »

Garmin Edge 800 Performance Bundle, Europe ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta

Garmin Edge 800 Performance Bundle, Europe ja Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta

Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 26.68 €/kk
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 2 - 9 vrk.

Myymälä (Konala) 0 kpl heti
Keskusvarasto 0 kpl heti
Netistä toimitettavissa 0 kpl heti


Saatavuus
Arviolta 2 - 9 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Hyödynnä kaikki ajolenkit Edge® 800:n avulla. Se on ensimmäinen GPS-pyörätietokone, jossa on kosketusnäyttö. Edge 800:n avulla voit navigoida ja seurata suorituksia. Se on erinomainen retkeilyyn, työmatkoille sekä kilpa- ja maastopyöräilyyn. Se sisältää peruskartan ja seuraa matkaa, nopeutta, sijaintia ja nousua/laskua. Käyttämällä sen kanssa ANT+™-sykevyötä¹, nopeus-/poljintunnistinta¹ tai yhteensopivaa voimamittaria² voit analysoida retkiä entistä tarkemmin.

Helposti käytettävä

Näyttö on suunniteltu kestämään luonnonvoimia, mutta silti niin herkäksi, että voit käyttää sitä käsineet kädessä. Voit vaihtaa harjoitussivuja tai panoroida ja zoomata karttaa yhdellä napautuksella. Kirkas, auringonvalossakin luettava näyttö on helposti tarkasteltavissa kaikissa valaistusolosuhteissa. Älä anna ulkoasun hämätä — Edge 800 on vesitiivis IPX7-standardien mukaan ja kestää maastopyöräilyyn liittyvät kovatkin iskut ja naarmut.

Aerodynaamisen Edge 800:n pinta näyttää hiilikuidulta ja siinä on siniset tai valkoiset tehosteet. Voit kiinnittää sen pöyrän runkoon tai ohjaustankoon matalaprofiilisella telineellä. Neljäsosakierroksen käännettävä teline pitää laitteen paikallaan, mutta on helppo siirtää pyörästä toiseen irrotettavien uudelleen käytettävien hihnojen avulla.

Tunne määränpääsi

Käytitpä pyörää kulkuvälineenä tai pakokeinona, helppokäyttöiset kartat lisäävät matkustusmukavuutta. Edge 800 sisältää peruskartan, jossa näkyvät suurimmat tiet ja kaupungit. Lisäksi se on yhteensopiva katu-¹ tai topografiakarttoja³ sisältävien microSD™-korttiemme kanssa. Valitse vain määränpää, ja Edge 800 näyttää yksityiskohtaiset navigointiohjeet.

Lisäksi voit ajaa Edge 800:n avulla muiden pyöräilijöiden tallentamia reittejä. Tutustu Garmin Connect™ -sivustoomme ja valitse haluamasi reitti miljoonista muiden käyttäjien lataamista reiteistä. Kaikki Edge 800 -laitteeseen lataamasi toiminnot tallennetaan harjoituksiksi. Voit seurata harjoitusta ja käyttää navigointiohjeita tai kilpailla aiemmin määritettyjen tavoitteiden kanssa. Lisäksi voit luoda reitin, tarkastella korkeusmuutoksia ja muita tietoja ja ladata tiedot Edgeen Garminin maksuttomalla BaseCamp™-ohjelmistolla tai muilla sovelluksilla.

Edge 800 tallentaa kaikki liikkeesi erittäin tarkalla GPS-vastaanottimella, jonka satelliittiyhteys ei katkea edes puiden alla. Vastaanottimen HotFix®-satelliittiennustustoiminto laskee sijaintisi tavallista nopeammin, ja siinä on myös automaattinen aikavyöhykkeen valinta.

Tiedot kuten haluat

Edge 800 tallentaa runsaasti matkan tietoja. Lisäksi voit mukauttaa näkymää enintään kolmella harjoitussivulla. Barometrinen korkeusmittari takaa nousu- ja laskutietojen tarkkuuden ja tallentaa lämpötilamuutokset.

Jos kaipaat tehoa pyöräilyyn, voit liittää Edge 800:n a kolmannen osapuolen ANT+-yhteensopivaan voimamittariin ja näyttää tehosi watteina ajaessasi. Nämä arvokkaat tiedot osoittavat ajo-olosuhteista riippumatta, kuinka kovaa harjoittelet, jotta voit harjoitella viisaammin. Joidenkin Edge 800 -laitteiden mukana toimitetaan myös nopeus-/poljinnopeusanturi ja sykevyö.

Harjoitteluvälineet

Tarvitsetko lisää motivaatiota tehon lisäämiseksi? Kilpaile Virtual Partnerin® kanssa. Se on tavoitteesi ja nopeutesi suhteen digitaalinen ilmentymä. Muita harjoittelutoimintoja ovat yksityiskohtainen harjoittelun suunnittelu, Auto Pause®, Auto Lap® ja harjoitukset. Niiden avulla voit verrata saman reitin peräkkäisiä ajokertoja.

Ajomatkan analysointi

Olet ajanut matkan, nyt voit tarkastella sitä sekä toistaa ja jakaa sen. Lataa tietosi Garmin Connect™ -sivustoomme, jossa voit analysoida ja jakaa tietoja maksutta. Voit ladata tiedot PC- tai Mac-tietokoneesta laitteen mukana toimitetulla USB-kaapelilla. Garmin Connect -sivustossa voit tarkastella ajamaasi matkaa kartalla, näyttää matkan yhteenvedon, luoda tavoitteita, jakaa matkan muiden käyttäjien kanssa ja paljon muuta.

Tuotepakkaus sisältää:
Edge 800 laitteen, sykevyön, nopeus/poljinkierrosanturin, verkkolaturin, pyörätelineen, USB –kaapelin ja pikakäyttöohjeen.
Koko Suomen maastokartta © Teemu Peltonen, CC BY-ND

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 160 x 180 x 80 mm.

Paino
0.8 kg (sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Takuuaika
24 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
15 5

Tuotemerkki

Katso myös