Garmin Alpha 100 + T5 Mini Koirapanta + Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta

Garmin Alpha 100 + T5 Mini Koirapanta + Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta
Garmin Alpha 100 + T5 Mini Koirapanta + Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokarttaGarmin Alpha 100 + T5 Mini Koirapanta + Maanmittauslaitoksen koko Suomen maastokartta
Hinta
Captcha
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
pakkaus

Toimitusaika arviolta 7 - 45 vrk.

Myymälä (Konala) 0 pakkausta heti
Keskusvarasto 0 pakkausta heti
Netistä toimitettavissa 0 pakkausta heti


Saatavuus
Arviolta 7 - 45 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus

Edistynyt Garminin seurantatoiminto optimoitu pienille koiraroduille

 

 • Seuraa enintään 20 koiraa tai metsästyskaveria enintään 6,5 kilometrin (T 5 Mini) päästä
 • T 5 Mini on 30 % pienempi ja 25 % kevyempi kuin tavallinen T 5 -koiralaite
 • Parempi hallinta - T 5 / T 5 Mini -laitteella voit käyttää kouluttamiseen geoaitoja, sädevaroitusta, lähetysääntä ja värinäsignaaleja
 • Parannettu suojaus - voit etäsytyttää T 5 / T 5 Mini -laitteen merkkivalon tai kutsua muita metsästäjiä hätähälytyksellä
 • Intuitiivinen käytössä - kirkas 7,6 cm:n kosketusnäyttö, joka sopii käsinekäyttöön
 • Esiasennettu sisältö - Euroopan virkistyskartta ja maksuton BirdsEye-satelliittikuvien tilaus 1 vuodeksi

 

Kätevällä Alpha 100 -laitteella voit varmistaa metsästyskoirien optimaalisen suorituskyvyn. Se täydentää Garminin tunnetusti laadukasta seurantatekniikkaa uusilla toiminnoilla, joilla voit hallita koiraa entistä tehokkaammin. Helppokäyttöisellä Alpha-laitteella voit seurata koiria maastossa enintään 6,5 km:n päästä, ja niiden tarkka sijainti päivittyy 2,5 sekunnin välein. Alpha-laitteella voit nyt seurata jopa metsästyskumppaneitasi ja lähettää esimääritettyjä viestejä heidän Alpha-laitteisiinsa.

 

Pakkauksessa

 • T 5 Mini -paketti (Alpha 100 -käsilaite ja T 5 Mini -koiralaite)
 • Alpha 100 -laite
 • Ladattava litiumioniakku
 • 1 vuoden BirdsEye-satelliittikuvien tilaus
 • T 5 Mini -koiralaite, jossa ladattava litiumioniakku
 • 1,9 cm:n keltainen kaulapanta
 • Vyöpidike
 • 12,7 cm:n vakioantenni ja 33 cm:n pitkän kantaman antenni (Alpha)
 • 47 cm:n vakioantenni (T 5 Mini)
 • Latauspidike
 • Jaettu sovitinkaapeli
 • Verkkolaite
 • Ajoneuvon virtajohto
 • USB-kaapeli
 • Kestävä kenttälaukku
 • Oppaat

 

Käyttämällä useita Alpha 100 -käsilaitteita ja T 5 -koiralaitteita voit osoittaa enintään 20 koiran tai metsästäjän tarkan sijainnin suuressa, käsinekäyttöön sopivassa näytössä, vaikka kohteet eivät olisi näkyvissäsi. Tunnet ympäristösi aina, koska Alpha 100 -laitteeseen on esiladattu Euroopan virkistyskartta.

Voit tarkkailla kunkin koiran nopeutta, etäisyyttä ja kulkusuuntaa. Lisäksi saat ilmoituksia koiran todellisesta tilasta, kuten että koira seisoo riistaa. Yhdellä Alpha 100 -laitteella voi seurata enintään 20 koiraa tai metsästäjää enintään 6,5 kilometrin (T 5 Mini) päästä vastaanottamalla signaaleja muista Alpha 100 -käsilaitteista sekä T 5 Mini- ja T 5 -koiralaitteista (kaikki myydään erikseen). Jopa 2,5 sekunnin päivitysvälin ansiosta voit seurata koiria tarkasti Alpha 100 -laitteella. T 5 / T 5 Mini -laitteen päällä oleva GPS/GLONASS-antenni takaa nopean ja luotettavan satelliittipaikannuksen sekä tarkat seurantatulokset haastavissakin ympäristöissä. Koska Alpha 100 sisältää Euroopan virkistyskartan esiladattuna, tiedät aina ympäristösi. Jos haluat lisää yksityiskohtia, BirdsEye-satelliittikuvien1 maksuttoman 1 vuoden tilauksen ansiosta käytössäsi on jopa todellisuutta parempi näkymä maastosta, kuten teistä, vesistöistä ja puustosta.

 

Seuranta optimoitu pienille roduille (vain T 5 Mini)

T 5 Mini on suunniteltu pienille roduille, kuten mäyräkoirille, beagleille ja terriereille, joiden kaulan ympärys on 24 - 35,5 cm ja paino noin 7 - 15 kg. T 5 Mini -laitteen muotoilun tarkoituksena on ollut maksimoida koiran ketteryys ja suorituskyky pienentämällä laitetta noin 30 % ja keventämällä sitä noin 25 %. Sen paino on nyt 198 g. Lisäksi kaulahihna on kavennettu 1,9 cm:iin (¾-tuumaan), jotta se sopisi täydellisesti paikalleen haastavissakin metsästysympäristöissä. T 5 Mini -laitteen akunkesto on 16–30 tuntia.

Alpha 100 takaa parhaan mahdollisen hallinnan metsästyksen aikana. Hallinta säilyy sinulla, vaikka koirat eivät olisi näkyvissä. Voit tarkistaa koiran liikkeet geoaitojen ja sädehälytysten avulla, ja saat ilmoituksen, kun koira poistuu tietyltä alueelta tai saapuu sille. Alpha-laitteella voit myös pitää yhteyttä koiraan lähettämällä ääni- ja värinäsignaaleja T 5 / T 5 Mini -koiralaitteeseen. Siten voit etähallita hyvin koulutettuja koiria.

Voit parantaa T 5 / T 5 Mini -laitteen akunkestoa muuttamalla koiralaitteen päivitystahtia Alpha-käsilaitteesta muuttuvien metsästysolosuhteiden mukaan. Käyttämällä Alpha-laitetta BaseStation-tilassa Garminin maksuttoman BaseCamp-suunnitteluohjelmiston kanssa voit myös kätevästi tarkkailla koirien ja metsästyskavereiden sijaintia suuremmassa näytössä tabletissa tai kannettavassa. Sen lisäksi voit käynnistää ja sammuttaa koiraan kiinnitetyn VIRB-actionkameran Alpha-käsilaitteesta T 5 / T 5 Mini -koiralaitteen kautta.

 

Parempi turvallisuus

Määrittämällä geoaitoja metsästykseen valmistautuessasi voit varmistaa, että koirat eivät joudu liian lähelle vaarallisia alueita, kuten teitä tai jyrkkiä kallioita. Geoaitojen avulla voit luoda rajoitettuja alueita ja määrittää hälytyksiä kuulumaan, kun koira lähestyy geoaitaa. Jos koira lähestyy tietä, voit etäsytyttää TT 15 / TT 15 Mini -koiralaitteen merkkivalon, joka parantaa koiran näkyvyyttä. Lisäksi TT 15 / TT 15 Mini -laitteen voi asettaa pelastustilaan siten, että radio pidentää päivitysväliä automaattisesti, kun akussa on virtaa jäljellä alle 25 %. Siten saat vielä 12 tuntia aikaa löytää eksynyt koira. Vaaratilanteessa voit lähettää kaikkiin yhteydessä oleviin Alpha-laitteisiin hälytyksen ja sijaintitietosi, jotta muut ryhmän jäsenet pystyvät tulemaan heti luoksesi.

 

Suunnittele seuraava metsästysmatka

Suunnittele seuraava metsästysmatkasi Garminin maksuttomalla BaseCamp-matkasuunnitteluohjelmistolla, jolla voit tarkastella ja järjestää karttoja, reittipisteitä, reittejä ja jälkiä. BaseCamp näyttää topografiset karttatiedot, kuten korkeuskäyrät ja -profiilit, tietokoneessa 2D- tai 3D-muodossa. Lisäksi sillä voi siirtää lähes rajattoman määrän satelliittikuvia laitteeseen, kun hankit BirdsEye-satelliittikuvatilauksen.

 

Kestävä laite

Garmin-laitteet ovat tunnettuja kestävyydestään ja ulkokäyttöön optimoidusta muotoilustaan. Alpha on erinomainen esimerkki tästä laadusta. Alpha-laitteessa on käsinekäyttöön sopiva kirkas 7,6 cm:n kosketusnäyttö, jonka luettavuus on erinomainen kaikissa valaistusolosuhteissa. Sen kestävän kotelon vesitiiviys on IPX7-standardin mukainen, joten se kestää uppoamisen veteen.

T 5 / T 5 Mini -koiralaite on tätäkin kestävämpi, ja sen materiaalit soveltuvat rankkoihin olosuhteisiin, joissa metsästyskoirien kaulapantoja käytetään. Koiralaitteen vesitiiviys on 1 ATM (10 m)2, ja sen erittäin kestävä teräspunoksinen VHF-antenni toimii luotettavasti sankankin kasvillisuuden seassa.

 

 

1T 5 Mini ja T 5 ovat yhteensopivia Astro® 320- TAI Alpha™ 100 -laitteen kanssa. T 5 ja TT 15 voidaan määrittää toimimaan kumman tahansa käsilaitteen kanssa, mutta niitä ei voida jäljittää samanaikaisesti sekä Astro 320- että Alpha 100 -laitteella.
2 Kestää painetta, joka vastaa 10 metrin syvyyttä. Lisätietoja on osoitteessa garmin.com/waterrating.

 

Ominaisuudet

Edistynyt seuranta

- Seuraa enintään 20 koiraa.
- Kompassinäytössä näet valitsemiesi koirien tarkat nopeus-, kulkusuunta- ja etäisyystiedot.

Koirien tilastot yhdellä silmäyksellä
- Näet aina tarvitsemasi tiedot, kuten koiran tilan (liikkuu tai seisoo riistaa / ajaa saalista puuhun), etäisyyden Alpha-laitteesta, kuljetun kokonaismatkan, nopeuden ja päivitystahdin, samassa näytössä.

Pidä koirat poissa vaaratilanteista
- Älä odota koiran paluuta, kunnes koira katoaa tai joutuu vaaratilanteeseen. Määritä karttaan virtuaalisia rajoja. Saat hälytyksen, jos koira ylittää geoaidan, jotta voit kutsua koiran heti takaisin.

Tunne ympäristösi 
- Seuraa koiriasi niiden sijainnin perusteella BirdsEye-satelliittikuvien avulla. Ne ovat yksityiskohtaisia geokoodattuja ilmakuvia, joissa näet realistisen lintuperspektiivinäkymän teistä, pysäköintialueista, rakennuksista ja maastosta, kuten puustosta, järvistä, joista ja virroista. Niillä voit hyvin täydentää Alpha-laitteen kattavaa virkistyskarttaa.

Parempi hallinta
- Pidä yhteyttä koiraan ääni- ja värinäsignaalien kautta. Hyvin koulutettuja koiria voi ohjata ja kutsua kaukaakin tämän uuden ominaisuuden avulla

Pysy kavereidesi tahdissa
- Tiedosta ryhmän muiden metsästäjien sijainti. Määritä Alpha näyttämään sekä ryhmän koirat että muut Alpha-laitetta käyttävät metsästäjät (enintään 20 Alpha- tai koiralaitetta, ei yhteensopiva Astro-laitteen kanssa).

Ammattimainen jäljittäjä ja kouluttaja
Käsinekäyttöön sopiva 7,6 cm:n värikosketusnäyttö
Esiladattu Euroopan virkistyskartta
Sähköinen kompassi
Barometrinen korkeusmittari
Metsästäjien sijainnin ilmoittaminen toisilleen sekä esimääritetty viestitoiminto

 

Tekniset tiedot

Mitat6,4 x 16,5 x 3,8 cm
Näytön koko, LxK3,8 x 6,3 c, lävistäjä 7,6 cm
Näytön tarkkuus, LxK240 x 400 kuvapistettä
Näytön tyyppiHeijastava 65 000 värin TFT-kosketusnäyttö
Kosketusnäyttö
Paino250 g mukaan lukien vakioantenni ja akku
AkkuLadattava litiumioni (vakiovaruste)
AkunkestoEnintään 20 tuntia (Alpha 100)
VesiluokitusIPX7
Herkkä vastaanotin
LiitännätUSB
KameraEi

Barometrinen korkeusmittari
Sähköinen kompassiKyllä (kallistuksen kompensointi, kolmiakselinen)
Tiedonsiirto laitteesta toiseen (mahdollisuus siirtää tietoja toisiin samanlaisiin laitteisiin)

Kartat ja muisti
Peruskartta
Esiladatut kartat
Kyllä (topografinen)

Mahdollisuus lisätä karttoja
Sisäinen muisti8,0 Gt (ilman esiladattuja karttoja)
Yhteensopiva muistikorttien kanssamicroSD™-kortti (lisävaruste)
Mukautetut kohdepisteet (mahdollisuus lisätä uusia kohdepisteitä)
Reittipisteet/suosikit/sijainnit4000
Reitit200
Jälkiloki10 000 reittipistettä, 200 tallennettua jälkeä

Ulkoiluominaisuudet
Automaattinen reititys (tiereitti käännös käännökseltä)Kyllä (valinnaiset yksityiskohtaiset tiekartat)
Yhteensopiva mukautettujen karttojen kanssa
Metsästys-/kalastuskalenteri
Auringon ja kuun vaiheiden tiedot
VuorovesitaulukotKyllä (mukana valinnainen BlueChart)
Pinta-alamittaus
Garmin Connect™
Garmin Connect™ -yhteensopiva (Internet-yhteisö, jossa voi analysoida, luokitella ja jakaa tietoja)

Lisätoiminnot
Lisäominaisuudet 

Käyttöalue (näköakselin mukaan):  enintään 14,5 km (T 5), 6,5 km (T 5 Mini)

Taajuuskaista: T 5 Mini ja T 5 ovat yhteensopivia Astro® 320- TAI Alpha™ 100 -laitteen kanssa. T 5 Mini ja T 5 voidaan määrittää toimimaan kumman tahansa käsilaitteen kanssa, mutta niitä ei voida jäljittää samanaikaisesti sekä Astro 320- että Alpha 100 -laitteella.

Seuraa enintään 20 koiraa (T 5) ja kaveria (Alpha 100) samanaikaisesti

 

Seuranta ja koulutus optimoitu pienille roduille (vain T 5 mini):

T 5 Mini on suunniteltu pienille roduille, kuten mäyräkoirille, beagleille ja terriereille, joiden kaulan ympärys on 24 - 35,5 cm ja paino noin 7 - 15 kg. T 5 Mini -laitteen muotoilun tarkoituksena on ollut maksimoida koiran ketteryys ja suorituskyky pienentämällä laitetta noin 30 % ja keventämällä sitä noin 25 %. Sen paino on nyt 198 g. Lisäksi kaulahihna on kavennettu 1,9 cm:iin (¾-tuumaan), jotta se sopisi täydellisesti paikalleen haastavissakin metsästysympäristöissä. T 5 mini -laitteen akunkesto on 16–30 tuntia.

T 5 Mini -laitteen mukana toimitetaan 1,9 cm:n (¾-tuuman) oranssi kaulapanta.

 

 

 

 

 Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 130 x 420 x 300 mm.

Barometrinen korkeusmittari
Kyllä

Näytön koko (tuumaa)
3,0

Näytön tarkkuus
240 x 400

Paino
2.1 kg (myyntipakkauksen kanssa 2.32 kg)

Valmistusmaa
Taiwan

Takuuaika
24 kk

Kommentit
Lisää kommentti ...

Mielipiteet
17 12

Tuotemerkki

Katso myös