Fjällräven Singi Winter Jacket

Fjällräven Singi Winter Jacket

Fjällräven Singi Winter Jacket
Fjällräven Singi Winter Jacket
Fjällräven Singi Winter Jacket
Fjällräven Singi Winter Jacket
Hinta
Captcha€ tai alk. 26.17 €/kk

Määrä
kpl

Väri
Fjällräven Singi Winter Jacket Dark Grey (030)
Dark Grey (030)
Fjällräven Singi Winter Jacket Storm (638)
Storm (638)

Koko
S
M
L
XL
XXL


Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan määrän.

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana (9 arvostelua)

Tuotteen kuvaus

Fjällräven Singi Winter Jacket on pitkä vaellustakki, joka ei jätä pulaan pakkasen paukkuessa. Takki on mitoitettu väljäksi, jotta sen alle mahtuu reilusti lämmittäviä kerroksia. Takin selässä on paljelaskos, joka antaa lisää liikkumistilaa. Singi Winter -takin vetoketju voidaan avata sekä ylhäältä että alhaalta. Ketjun päällä on leveä suojaläppä. Takin istuvuutta voi lisätä vyötärön ja helman nyörien avulla sekä hihansuiden tarranauhoilla.

Singi Winter -takin käyttäjän päätä ei palele. Hupun taitettavan lipan ansiosta hupun muotoa voi säädellä niin, että kylmä viima ei pääse hupun sisään. Hupussa on keinoturkiksesta tehty irrotettava reunus, joka antaa lisäsuojaa lumipyryssä.

Takin yläosassa on vuorina pehmeä verkkokangas. Helmassa ja hihoissa on nailonvuorin sisällä keinokuitutäyte. Liukas nailon helpottaa hihojen liukumista takkia puettaessa. Takin päälikangas on alkuperäistä hengittävää G-1000-materiaalia, joka paitsi kestää kulutusta myös blokkaa tuulta ja sadetta. Olkapäissä ja helmassa on käytetty vielä kestävämpää G-1000 HeavyDuty -materiaalia. Takin voi vahata, mikä antaa lisäsuojaa tuulta, sadetta ja kulumista vastaan.

Myös taskujen ystävä mieltyy Singi Winter -takkiin. Hän iloitsee huomatessaan, että helman taskujen ja vetoketjullisen hihataskun lisäksi takissa on kätevä sisätasku. Hän suorastaan karjaisee riemusta, kun hänelle paljastuu, että vetoketjullisten rintataskujen päällä on lisäksi läpättävät ulkotaskut.Fjällräven kokotaulukko
Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 500 x 400 x 300 mm.

Materiaali
Kuitueriste

Sukupuoli
Miehet

Paino
1.7 kg (myyntipakkauksen kanssa 2.20 kg)

Takuuaika
12 kk

Kommentit
Lauri S. kirjoitti 17.03.2018 :
Hyvä talvitakki, sopivasti taskuja, pitää viiman ja pakkasen loitolla. Risuina vetoketju on toisinaan hieman hankala saada aluille.

Jarmo L. kirjoitti 22.02.2018 :
Mukava & laadukkaan oloinen talvitakki, jonka kevyt toppaus yhdistettynä väljään mitoitukseen (laskokset) mahdollistaa kerrospukeutumisen erilaisia kelejä varten. Riittävästi taskuja.

mar...@...fi kirjoitti 18.01.2018 :
Todella mukava ja tyylikäs takki. Liekkö hupun karva aito, mutta virtsan vivahde siinä oli.

Anssi V. kirjoitti 15.01.2018 :
Erittäin kestävän oloinen talvitakki. Ei niin lämmin kuin olisi voinut kuvitella. Mitoitus on todella reilu, välikerrat on huomioitu jo mitoituksessa.

Anssi A. kirjoitti 07.03.2017 :
Takki on hyvännäköinen ja lämmin. Viimeistään kun hupun laittaa päähän, alkaa tarjeta. Taskuja on riittävästi ja ne ovat isoja. Takki sopii ulkonäöltään myös kaupunkikäyttöön, missä sitä pidän itsekin. Vetoketju on välillä vähän hankala sulkea, mutta sekin on käytössä vetreytynyt. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen takkiin ja uskon sen kestävän vuosien käyttöä.

Lisää kommentti

Tuotemerkki