Lajit » Ulkoilu » Vaatteet » Takki- ja housupaketit » Retkeilyyn ja ulkoiluun »

Fjällräven Keb Jacket & Trousers

Fjällräven Keb Jacket & Trousers

Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 26.62 €/kk + toimituskulut

Määrä
pakkaus(ta)Fjällräven Keb Jacket

Väri
Fjällräven Keb Jacket Black (550-550)
Black (550-550)
Black (550-550)
Fjällräven Keb Jacket Chest Nut/Acorn (230-166)
Chest Nut/Acorn (230-166)
Chest Nut/Acorn (230-166)
Fjällräven Keb Jacket Dusk (042)
Dusk (042)
Dusk (042)
Fjällräven Keb Jacket Khaki (255)
Khaki (255)
Khaki (255)


Koko
XS
S
M
L
XXL
Fjällräven Keb Trousers Regular housut

Väri
Fjällräven Keb Trousers Regular housut Black/Black (550-550)
Black/Black (550-550)
Black/Black (550-550)
Fjällräven Keb Trousers Regular housut Chest Nut/Acorn (230-166)
Chest Nut/Acorn (230-166)
Chest Nut/Acorn (230-166)
Fjällräven Keb Trousers Regular housut Deep Forest/Laurel Green (662-625)
Deep Forest/Laurel Green (662-625)
Deep Forest/Laurel Green (662-625)
Fjällräven Keb Trousers Regular housut Dusk (042)
Dusk (042)
Dusk (042)
Fjällräven Keb Trousers Regular housut Khaki (255)
Khaki (255)
Khaki (255)


Koko
(valitse)
(valitse)
44
46
48
50
52
54
56
58
60


Arvostelut
Yleisarvosana (6 arvostelua)

Tuotteen kuvaus
Fjällräven Keb Jacket:


Moderni Fjällräven Keb takki taipuu monenlaiseen menoon - niin vaellukseen retkeilyyn kuin kaupunkioloihin. Takin selkäosa hengittää ja joustaa mukavasti. Takin hihat ja etuosa on valmistettu kestävästä G-1000 Eco -materiaalista.

Kainaloissa on vetoketjuilla varustetut tuuletusluukut, jotka voi joko avata jäähdytelläkseen tai sulkea uskottavan odöörin saavuttamiseksi. Tuuletusta saa lisättyä tai vähennettyä myös virittelemällä säädettävää helmaa tai hihojen tarrakiinnitystä.

Takin rintataskut ovat suuret. Lisäksi ne valmistettu joustavasta materiaalista, jotta niihin mahtuisi vielä enemmän roinaa. Rintataskut on asennettu niin ylös, että ne eivät ole rinkan lantiovyön tiellä. Ja siltä varalta, että kaikki härvelit eivät mahdu isoihin rintataskuihin, on myös vasemmassa hihassa tasku sekä takin sisällä verkkotasku.

Tämä Fjällräven takki on saanut asiakkailtamme sekä henkilökunnaltamme todella paljon positiivista palautetta.

Tekniset tiedot

  • Etuosa ja hihat G-1000 Eco-materiaalia
  • Selkäosa ja rintataskut joustavaa stretch-materiaalia: 98 % polyamidia, 2 % elastaania, jolloin liikkuvuus on erinomainen
  • Kainalotuuletukset vetoketjuilla
  • Säädettävä reippaan kokoinen huppu.
  • Edessä kaksisuuntainen vetoketju, jonka päällä tuulilista nappikiinnityksellä
  • Joustavat rintataskut, jolloin tarvittaessa taskun koko kasvaa suuremmaksi. Rintataskut ovat riittävän ylhäällä, jolloin rinkan lantiovyö ei ole edessä.
  • Takin sisäpuolella verkkotasku
  • Vasemmassa hihassa tasku vaikka hissilippua varten
  • Säädettävä helma
  • Hihoissa tarrakiinnitys
Fjällräven Keb Trousers Regular housut:

Modernit Fjällräven Keb-housut ovat passelit sinulle, joka et halua vaatteiden rajoittavan liikkumistasi. Housut eivät voisi istua paremmin. Propellipäät ovat käyttäneet luovuuttaan keksiessään housuihin uudenlaisia teknisiä ratkaisuja ja huolellisesti suunniteltuja yksityiskohtia.

Fjällrävenin vaellushousujen on toki oltava myös kestävät. Polvet ja takamus on muotoiltu, jotta ne kestävät venytystä. Polvet, takamus, lahkeiden sisäsivut sekä lahkeiden suiden sisäsivut on vahvistettu G-1000 Eco -materiaalilla. Myös perssauma on tehty poikkeuksellisen vahvaksi. Lahkeiden sisäsaumat on jätetty pois, mikä myös vähentää kulumista.

Kuten kunnon pöksyiltä sopii vaatia, on housuissa hyvä ilmastointi. Vetoketjullisia tuuletusaukkoja on sekä lantiolta polveen että kummankin säären sivulla. Myös pidennettyä etuhalkiota voi käyttää tuulettamiseen.

Lahkeiden suita voi säätää nyörillä ja soljella. Kengät tai monot pysyvät mukana rankemmassakin rönyämisessä, kunhan ne älyää kiinnittää lahkeiden suissa oleviin koukkuihin. Lahkeiden suihin on laitettu kaksinkertainen kangas, jotta vaelluskengät eivät kuluttaisi niitä puhki.

Taskuja on joka lähtöön. Kummallakin puolella on kaksi reisitaskua. Toisessa reisitaskussa on vetoketju ja toisessa läppä sekä ylimääräinen pieni verkkotasku. Melko syvät käsitaskut on sijoitettu melko ylös, jotta eväät pysyvät taskuissa myös istuttaessa. Fjällräven Keb -housut on takuuvarma valinta kovemmallekin reissulle.


Fjällräven kokotaulukko


Sukupuoli
Miehet

Kommentit
ilk...@...fi kirjoitti 02.08.2018 :
Elämäni parhain ulkoilupuku tähän mennessä. Tätä voisi pitää vaikka päivittäin, mutta toistaiseksi kuitenkin tämä on ollut mukana vain vaelluksilla ja luontopoluilla. Ei riitä sanat kehumaan tätä tuotetta, koska se vaan on niin loistava.

Rauno L. kirjoitti 17.10.2017 :
Takki: Isot taskut ja mukava päällä. Tekis mieli pitää kaiken aikaa. Isot tuuletusaukot sivussa, joilla voi säädellä ilmavuutta ja pääsee niiden kautta alustaskuihin käsiksi. Kivan joustava ja istuva. Tuotteella on tietysti vähän hintaa, laatu maksaa, tosin. Housut: Joustavat ja tuuletuksella voi ilmavoittaa kelin mukaan. Taskut kohdillaan, ja ne on isot. Hinta ja laatu menee käsi kädessä, eli aika tyyriit, mutta tietysti kestäviksi kehutut.

jyl...@...om kirjoitti 03.09.2017 :
Hintansa arvoinen paketti, oikein huollettuna kestää käytössä pitkään.

Jari K. kirjoitti 01.07.2017 :
Parhaat hoisut ja takki mitkä voi omistaa luonnossa liikkumiseen. Tämän hankinnan jälkeen kaapissa jo kahdet housut ja takki. Hyvälaatuiset ja kestävät jokasään housut luonnossa liikkumiseen ja vähän muuhunkin hommmaan. Etutaskujen suuaukkojen "kireydestä" aina pieni miinus.

kar...@...om kirjoitti 23.03.2017 :
Toimiva kombo. Toimii hyvin ja näyttää hyvältä.

Lisää kommentti

Tuotemerkki