Lajit » Ulkoilu » Vaatteet » Takki- ja housupaketit » Retkeilyyn ja ulkoiluun »

Fjällräven Keb Jacket & Trousers Long

Fjällräven Keb Jacket & Trousers Long

Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 26.62 €/kk + toimituskulut

Määrä
pakkaus(ta)Fjällräven Keb Jacket

Väri
Fjällräven Keb Jacket Black (550-550)
Black (550-550)
Black (550-550)
Fjällräven Keb Jacket Chest Nut/Acorn (230-166)
Chest Nut/Acorn (230-166)
Chest Nut/Acorn (230-166)
Fjällräven Keb Jacket Dusk (042)
Dusk (042)
Dusk (042)
Fjällräven Keb Jacket Khaki (255)
Khaki (255)
Khaki (255)


Koko
XS
S
M
L
XXL
Fjällräven Keb Trousers Long

Väri
Fjällräven Keb Trousers Long Black (550-550)
Black (550-550)
Black (550-550)


Koko
(valitse)
(valitse)
44
46
48
50
52
54
56
58
60


Arvostelut
Yleisarvosana (3 arvostelua)

Tuotteen kuvaus
Fjällräven Keb Jacket:


Moderni Fjällräven Keb takki taipuu monenlaiseen menoon - niin vaellukseen retkeilyyn kuin kaupunkioloihin. Takin selkäosa hengittää ja joustaa mukavasti. Takin hihat ja etuosa on valmistettu kestävästä G-1000 Eco -materiaalista.

Kainaloissa on vetoketjuilla varustetut tuuletusluukut, jotka voi joko avata jäähdytelläkseen tai sulkea uskottavan odöörin saavuttamiseksi. Tuuletusta saa lisättyä tai vähennettyä myös virittelemällä säädettävää helmaa tai hihojen tarrakiinnitystä.

Takin rintataskut ovat suuret. Lisäksi ne valmistettu joustavasta materiaalista, jotta niihin mahtuisi vielä enemmän roinaa. Rintataskut on asennettu niin ylös, että ne eivät ole rinkan lantiovyön tiellä. Ja siltä varalta, että kaikki härvelit eivät mahdu isoihin rintataskuihin, on myös vasemmassa hihassa tasku sekä takin sisällä verkkotasku.

Tämä Fjällräven takki on saanut asiakkailtamme sekä henkilökunnaltamme todella paljon positiivista palautetta.

Tekniset tiedot

  • Etuosa ja hihat G-1000 Eco-materiaalia
  • Selkäosa ja rintataskut joustavaa stretch-materiaalia: 98 % polyamidia, 2 % elastaania, jolloin liikkuvuus on erinomainen
  • Kainalotuuletukset vetoketjuilla
  • Säädettävä reippaan kokoinen huppu.
  • Edessä kaksisuuntainen vetoketju, jonka päällä tuulilista nappikiinnityksellä
  • Joustavat rintataskut, jolloin tarvittaessa taskun koko kasvaa suuremmaksi. Rintataskut ovat riittävän ylhäällä, jolloin rinkan lantiovyö ei ole edessä.
  • Takin sisäpuolella verkkotasku
  • Vasemmassa hihassa tasku vaikka hissilippua varten
  • Säädettävä helma
  • Hihoissa tarrakiinnitys
Fjällräven Keb Trousers Long:
Long-malli on 5 cm pidempilahkeinen kuin Regular-malli.

Modernit Keb-vaellushousut ovat passelit sinulle, joka et halua vaatteiden rajoittavan liikkumistasi. Housut eivät voisi istua paremmin. Propellipäät ovat käyttäneet luovuuttaan keksiessään housuihin uudenlaisia teknisiä ratkaisuja ja huolellisesti suunniteltuja yksityiskohtia.

Vaellushousujen on toki oltava myös kestävät. Polvet ja takamus on muotoiltu, jotta ne kestävät venytystä. Polvet, takamus, lahkeiden sisäsivut sekä lahkeiden suiden sisäsivut on vahvistettu G-1000 Eco -materiaalilla. Myös perssauma on tehty poikkeuksellisen vahvaksi. Lahkeiden sisäsaumat on jätetty pois, mikä myös vähentää kulumista.

Kuten kunnon pöksyiltä sopii vaatia, on housuissa hyvä ilmastointi. Vetoketjullisia tuuletusaukkoja on sekä lantiolta polveen että kummankin säären sivulla. Myös pidennettyä etuhalkiota voi käyttää tuulettamiseen.

Lahkeiden suita voi säätää nyörillä ja soljella. Kengät tai monot pysyvät mukana rankemmassakin rönyämisessä, kunhan ne älyää kiinnittää lahkeiden suissa oleviin koukkuihin. Lahkeiden suihin on laitettu kaksinkertainen kangas, jotta vaelluskengät eivät kuluttaisi niitä puhki.

Taskuja on joka lähtöön. Kummallakin puolella on kaksi reisitaskua. Toisessa reisitaskussa on vetoketju ja toisessa läppä sekä ylimääräinen pieni verkkotasku. Melko syvät käsitaskut on sijoitettu melko ylös, jotta eväät pysyvät taskuissa myös istuttaessa.

Fjällräven kokotaulukko


Sukupuoli
Miehet

Kommentit
Pirkka T. kirjoitti 09.12.2018 :
Laadukas asukokonaisuus.

Lisää kommentti

Tuotemerkki