Fjällräven Keb Eco-Shell Trousers W

Fjällräven Keb Eco-Shell Trousers W
Fjällräven Keb Eco-Shell Trousers WFjällräven Keb Eco-Shell Trousers WFjällräven Keb Eco-Shell Trousers WFjällräven Keb Eco-Shell Trousers WFjällräven Keb Eco-Shell Trousers W
Hinta
Captcha

Määrä
kpl

Väri
Black (550)Black (550)

Koko
S
M
L


Saatavuus
Arviolta 7 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Tekniset tuulta ja vettä pitävät kolmikerroksiset kuorihousut kaikille neljälle vuodenajalle. Housujen materiaalina on ympäristöystävällinen ja käyttöä kestävä eco-shell. Housut liikkuvat käyttäjänsä mukana ja hengittävät tehokkaasti vedenpitävyydestään huolimatta. Ne sopivat erityisen hyvin vaeltamiseen ja vuoristoon. Housuissa on minimalistinen muotoilu ja leikkaus. Ne on suunniteltu siten, että niitä voi käyttää esim. G-1000 materiaalista valmistettujen housujen päällä.

Sivuilla on pitkät kaksisuuntaiset vetoketjut helpottamassa riisumista/pukeutumista ja vyötäröllä on tarranauha ja vyö. Vyönsolki on litteä, jolloin se ei pääse painamaan rinkan lantiovyön tai kiipeilyvaljaiden alla. Lahkeensuissa on cordura-vahvikkeet suojaamassa kenkien ja jäärautojen hankaukselta.

Eco-shell on fuorihiilitön vedenpitävä ja hengittävä kuorivaatemateriaali, joka on valmistettu kierrätettävästä polyesteristä. Kaikki tuotannon ja kuljetuksen aikana syntyvät päästöt on ilmastokompensoitu.

Paino: 500g (koko S)
Vesipatsas: 30000mm
Hengittävyys: 26.000 g/m2/24h
Joustava vyötärö
Puukkotasku, karttatasku, turvatasku

Sukupuoli
Naiset

Takuuaika
12 kk

Kommentit
Lisää kommentti ...

Tuotemerkki