Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Rinkat » Anatomiset » Miesten / unisex-mallit »

Fjällräven Kajka 65


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 20.59 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Väri
Forest Green 660
Forest Green 660
Graphite 031
Graphite 031
Musta 550
Musta 550
UN Blue (525)
UN Blue (525)


Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan määrän.

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Kompakti rinkka sähäkkään menoon

Kajka-tuoteperheen pikkuveli unisex-mitoituksella on ketterä yleisrinkka, johon saat mahdutettua niin viikonloppuretken kamppeet kuin pidemmänkin reissun varusteet, sikäli kun tavaran määrä säilyy kohtuullisena.

Unisex-mallissa on reilusti säätövaraa harteissa ja selän pituudessa. Kajka 65 sopii siis monenkokoiselle kantajalle: myös nuorille.

Napakka ja anatomianmyötäinen istuvuus takaa miellyttävän kantokokemuksen. Rinkan tavaratilaosion käyttäjäystävällisesti suunnitellut luukut tekevät tavaroihin käsiksi pääsemisestä helpon: matkatavoihin pääset siisitsi käsiksi rinkan päältä, edestä ja pohjan tuntumasta.

- Kantojärjestelmä säädettävissä käyttäjän selän pituuden mukaan.
- Pääosasto jaettavissa kahteen osaan vetoketjullisen verkkokankaan avulla.
- Rinkan edessä olevan vetoketjun kautta helppo pääsy rinkan pääosastoon
- Lantiovyössä kummallakin puolella vetoketjulliset taskut, joihon mahtuu helposti mm. taskukiikarit, kännykkä...
- Tasku juomajärjestelmälle
- Rintanauhassa mukana hätäpilli
- Sadesuoja mukana
- Vetoketjut: YKK
- Puukehikko

Kestävä, mukava ja täynnä toimintoja – melko vaatimattomasta ulkopuolestaan huolimatta Kajka on edistyksellinen vaellusrinkka klassiseen Fjällräven-henkeen. Nyt tätä rinkkaa on päivitetty hiotuilla, entistä paremmilla toiminnoilla ja maailmassa ainutlaatuisella, uudistusmielisellä puukehikolla, jonka ympäristövaikutukset ovat huomattavasti pienemmät vahvuudesta ja toimivuudesta kuitenkaan tinkimättä. Kantojärjestelmä on muotoiltu niin, että se keventää kuormaa myös hyvin painavia kantamuksia kannettaessa, ja käyttäjäystävällinen Perfect Fit Adjustment System -säätöjärjestelmä on helppo säätää erilaisille vartaloille sopivaksi säätämällä sekä selän pituutta että olkahihnojen välistä leveyttä. Reilun kokoinen lantiovyö takaa erinomaisen kantomukavuuden pitkien vaelluspäivien aikana.


Päälokero on ylhäältä avattava ja siinä on lumilukko, iso pystyaukko etuosassa sekä aukko alaosassa, minkä ansiosta sisällön näkee helposti. Päälokeron voi jakaa ylä- ja alaosaan, jolloin alaosassa on Wet/Dry-tila, joka pitää kosteat ja likaiset varusteet erillään muista tavaroista. Kannessa, sivuilla ja lantiovyössä on käytännöllisiä vetoketjutaskuja. Kannen voi irrottaa ja sitä voi käyttää vyötärö- tai rintalaukkuna, kun arvotavarat halutaan pitää erityisen varmassa tallessa. Kummallakin sivulla on kaksi puristushihnaa, joihin voi kiinnittää ohuet sauvat, jotta puristus on tasainen ja tehokas sivutaskujen aukkoja tukkimatta. Kannessa ja rinkan pohjassa on kiinnikkeitä. Rintahihnassa on turvapilli ja rinkkaan kuuluu sadesuojus, jossa on heijastava painatus.


Kajka on saanut kehuja vaeltajilta kaikkialla maailmassa ja jopa alan lehdistöltä. Muun muassa ruotsalainen ulkoilulehti Utemagasinet valitsi sen vuoden tuotteeksi vuonna 2009 ja se voitti suomalaisen Retki-lehden suuren rinkkatestin vuonna 2011.


 • Mitoitus: Unisex
 • Käyttötarkoitus: Trekking
 • Korkeus: 76 cm
 • Leveys: 35 cm
 • Syvyys: 28 cm
 • Paino: 3200 g
 • Tilavuus: 65 L
 • Pohjamateriaali: Vinylon-F, Polyesteri
 • Pintamateriaali: 600D 100% Polyesteri, Vinylon F 100% Vinylal
 • Tilavuus: 65 L
 • Kantojärjestelmä: Perfect Fit

• Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä osia
• Sisältää sadesuojan

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 442 x 800 x 200 mm.

Sukupuoli
Miehet

Paino
2.9 kg (myyntipakkauksen kanssa 3.00 kg)

Tilavuus
65 Litraa

Takuuaika
12 kk

Kommentit
Joona-Hermanni M. kirjoitti 03.09.2019 :
Erinomainen rinkka. Ei kevyimmästä päästä, mutta kestää.

Jessica S. kirjoitti 30.05.2019 :
Kajka 65 sopi hienosti normaalia pidempään selkääni. Toimi reissussa hyvin ja piti tavarat puhtaana hurjasta siitepölymäärästä huolimatta. Lantiovyö sopi hyvin naisen vähän rehevämmällekin lantiolle ja taisin jopa jossain välissä reissua mainitakin kuinka hyvältä rinkka selässä tuntui. Ei hirtänyt eikä hanganut mistään. Yhden miinuksen annan sivutaskuista. Ne täytetään hassusti selkäpuolelta ja se oli hieman hankalaa. Ja toisen miinuksen annan rinkan painosta. Paino ei tosin juurikaan tuntunut kantaessa, enemmän ehkä muutoin rinkkaa siirrellessä ja selkään nostettaessa. Kaiken kaikkiaan tosi hyvä tuote. Suosittelen lämpimästi.

Heini K. kirjoitti 09.04.2019 :
Tosi hyvä rinkka. Helppo löytää tavarat kun saa aukaistua ison osan kokonaan.

Marko V. kirjoitti 28.11.2018 :
Istuu omaan selkään kuin iho. Loisto rinkka.

Juhani K. kirjoitti 18.10.2018 :
Hyvältä vaikuttaa, ensimmäinen 30km retki heitetty. Selän pituuden säätö saisi olla vielä pienemmälle.

Teemu N. kirjoitti 13.10.2018 :
Mahtava rinkka. Hyvä selässä, kätevät taskut, luotettavan tuntuiset vetoketjut. Tällä mennään ja toivottavasti pitkään ja pitkälle.

ila...@...fi kirjoitti 12.06.2018 :
Ergonomisesti ylivertainen rinkka. Istui omaan selkään paremmin kuin mikään, säätöjen kanssa tuli sinuiksi nopeasti, paitsi selän pituuden kanssa oli jonkin verran hankaluuksia löytää optimaalisinta asentoa. Pintakangas vahakäsittelyn jälkeen säänkestoinen ja suojapussi + tasku auttaa säänsuojana hyvin. Kantolaite sopivasti muotoiltu ja pehmustettu oikein. Näppärästi taskuja. Päiväreissuja varten mukava kantolaukku lisää modulaarisuutta. Pidemmille reissuille ostaisin isompana.

Arto M. kirjoitti 16.01.2018 :
Mukava rinkka kantaa ja todella helppo päästä tavaroihin käsiksi. Painoa on mutta kantojärjestelmä on paljon muita edellä, ainakin minulla lakkasi tämän myötä rinkka valumasta lantioilta eikä olkapäitä hierrä. Ainoa totuttelu oli sivutaskut joihin mennään eri puolelta kuin päälokeroon. Suven aikaan tähän mahtuu minulla keveästi yli viikon vaelluskamat ja ruuat.

Juho S. kirjoitti 24.11.2017 :
Todella miellyttävä selässä ja runko antaa hyvin tukea. Rinkka on aika kapea, joten kädet pääsevät hyvin liikkumaan sivuilla eikä rinkka ota sivuilta kiinni joka risuun jos joutuu kulkemaan jonku ryteikön läpi. Materiaalit ovat aika paksuja, joten painoa rinkalle tulee mutta myös kestävyys on hyvä. Sivutaskut on hieman hankala pakata jos rinkka on tungettu ihan täyteen sekä niihin pääsy on hieman hankalaa, mutta toisaalta taskun suunnittelu pitää rinkan kapeana mistä taas pidän.

huo...@...fi kirjoitti 29.07.2017 :
Hyvin istuva, helppo purkaa ja täyttää. Hyvä valinta täynnä pieniä erikoisuuksia

Näytä kaikki (12) Lisää kommentti


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: