Lajit » Ulkoilu » Valaisimet » Taskulamput » Ladattavat »

Fenix E18R ladattava superlamppu


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 10.28 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 7 - 30 vrk.

Myymälä (Konala) hyllyssä 0 kpl
Netistä toimitettavissa 0 kpl


Saatavuus
Arviolta 7 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus

Fenix E18R on ultrakompakti, magneettilatauksella varustettu minilamppu jossa huikea 750 lumenin valovoima! E18R lampussa on ennennäkemättömän ohut (linssin paksuus vain 3 mm!) optisen luokan linssiteknologia jonka valmistuksessa käytetään samaa teknologiaa kuin auton valojen polttimoissa! Tuloksena lamppu on näppärän pienikokoinen tinkimättä sen valokuvion valaisukyvystä, erottelukyvystä tai linssin optisesta laadusta jotka ovat vertaansa vailla! Neljä tehotilaa, vilkkutoiminto, jäljelläolevan paristovirran ilmaisin ja kantaosan magneettipää laajentavat lampun käyttökohteita entisestään.

E18R lampussa on panostettu lampun mekaaniseen kestävyyteen vaativissakin käyttökohteissa. Lampun runko on valmistettu kestävästä oksidoidusta alumiinista jolla saavutetaan korkea yli 450 kovuusluokitus. Lisäksi lampun pinta on kova-anodisoitu ja linssin suojarengas on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kaikki tämä lisäävät lampun kestoa ja suojaavat sen herkkiä sisäosia tehokkaasti ulkupuolisilta iskuilta, kolhuilta ja kulumiselta.

E18R:ssä on kätevä, rikkoutumaton magneettilataus joka lataa lampun nopeasti noin 80 minuutissa tyhjästä täyteen. Käyttökytkimen punainen ja virhreä LED-merkkivalo pitää huolen siitä, että tiedät aina akkupariston latauksen tai jäljelläolevan virran tilan (1 - 25% vilkkuva punainen valo, 25 - 50 % jatkuva punainen valo, 50 - 85% vilkkuva vihreä valo, 85 - 100% jatkuva vihreä valo).

Fenix E16 toimii yhdellä 16340 3,7 V Li-ion paristolla/akulla ja sitä voidaan käyttää myös erittäin hyvin kylmää kestävällä CR123A lithium paristolla (pakkasenkesto -40-astetta). Käyttökytkin voidaan lukita estäen lampun tahattoman päällekytkeytymisen esim. taskussa kuljetuksen aikana.Fenix E18R lamppu sisältää tehokkaan Fenix ARB-L16-700P tehoakun, magneettilatausjohdon, rannehihnan, avainrenkaan ja vaihdettavan paristorungon tiivisterenkaan.

Ominaisuudet
  • Vakiovoimakkuusvalaisin - kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
  • Ultraohut, optisen laatuluokan linssiteknologia
  • Magneettilataus (lataus tyhjästä täyteen noin 80 minuutissa)
  • Lukittava käyttökytkin estää tehokkaasti lampun tahattoman päällekytkeytymisen
  • Magneettinen kantaosa mahdollistaa kiinnityksen lähes kaikille metallipinnoille
  • LED-merkkivalo ilmoittaa latauksen ja jäljelläolevan virran
  • Ylikuumenemisen estävä suojaus varmistaa lampun turvallisen käytön
  • Käänteisen paristopolarisaation suojas - estää valaisimen vahingoittumisen väärin asennettujen paristojen vuoksi
  • Valmistettu kestävästä oksidoidusta alumiinista jossa tyypin III-kova-anodisointi
Pakkaus sisältää: E18R ladattava minilamppu x 1, Fenix ARB-L16-700P li-ion tehoakku x 1, magneettilatausjohto x 1, rannehihna x 1, avainrengas x 1, paristorungon vaihdettava O-rengastiiviste x 1 kpl, käyttöohje

Fenix-tuotemerkki takaa aina huippulaadun, E18R on täysin IP68 vesi- ja pölytiivis. Kaikki Fenix valaisimet on testattu omassa laboratoriossa amerikkaisen ANSI/FL1 standardin mukaisesti. E18R lampulla (paristolla 1 vuosi) on viiden (5) vuoden kansainvälinen Fenix laatutakuu.

Tekninen tieto (ANSI/NEMA FL1)

Valoteho: 750 lm (max)
Käyttöaika: 70 h (max)
Kantomatka: 136 m (max)
Valovoima: 4660 cd (max)
Iskunkesto: 1 m
Vesitiiviys: IP68 (uppovesitiivis 2 m)

Yllämainitut suoritusarvot (laboratorio testattu Fenix 16340 ARB-L16-700 Li-ion Li-ion akulla). Suoritusarvot saattavat vaihdella riippuen käytetystä lampusta, paristosta ja ympäristöstä.

Mitat: 60 mm × 21 mm
Paino: 33,3 g (ilman paristoa)
LED-tyyppi: CREE XP-L HI LED
Virtalähde: 1 x 16340 Li-ion (sisältyy pakkaukseen) tai 1 x CR123A paristo
Hyväksynnät: ANSI/NEMA FL-1, ROHS, CE

Energianlähde
Ladattava akku

Maksimi valoteho
750 lumen

IP-luokka (Vesitiiviys) Lisätietoa
IP68

Paino
0.0333 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.10 kg)

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki